Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmas lennék? Rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Intellektuális felmenők, én is diplomás ember leszek. Sikeres élet, mindenben helytállok. Van mit fölmutatni, kitartó személyiség vagyok. Többször voltam pszichológushoz beszélgetni erről. Ő segített megtalálni önmagam és belátni az igazságot. Véleménye szerint egészséges önbizalomnak lennie kell, s ez még a határon belül van. Tehát ebből adódóan sosem voltam nagyképű, illetve így nevelve sem. Sosem arra voltam nevelve, hogy a külsőség számítana.. egy igaz bnőt szeretnék, aki hasonló értékrendű mint én, és ugyancsak hosszútávon akar egy olyan társat mellé, akire bármikor bármiben számíthat és mindig szeretni fogja.. sosem találkoztam még rendes lánnyal, eddig csak r.bancokkal futottam össze. nem ítélek öltözet alapján, de amelyik leányzón >=7cm magas magassarkú van, nálam már nagy hátránnyal indulna. nem skatulyázok be senkit, sőt. nekem a külsőség szinte semmit nem számít.. a belsője kell hogy megfogjon és lenyűgözzön.. a külsőség múlandó, tudjátok..
2013. márc. 1. 22:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/203 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, te megkaphatsz/megvehetsz mindent, amit szeretnél, de boldog nem vagy.

A boldogságot sosem fogod tudni megvenni vagy az őszinte megbecsülést (nem a képmutaó megbecsülést!) vagy mások érdek nélküli szeretetét, barátságát.

Egyszer rá fogsz jönni, hogy magányos vagy, mert akik körülötted vannak, csak érdekből viselik el a nagy arcodat. És ez nemcsak a ribancokra vonatkozik.

2013. márc. 2. 00:30
 82/203 anonim ***** válasza:
87%
most viszont nekünk(jogosan)az jött le hogy sokat képzelsz magadról,azt hiszed hogy többet érsz a pénzed miatt,talán másképp kellett volna reagálnod
2013. márc. 2. 00:30
 83/203 Noydra ***** válasza:
87%

Amit a 83as válaszod utolsó bekezdésében leírtál az a szín tiszta nagyképűség...

Te ezt nem veszed észre? Elég valószínű, hogy elég sokáig rágódhatsz még a bnő problémádon.

Az meg, hogy felhúzod magad a kritikákon, amik igazak rád, hát nem tudom barátom ... :)

2013. márc. 2. 00:31
 84/203 A kérdező kommentje:
hidd el, közel sem ilyen vagyok mint ami itt átjött.
2013. márc. 2. 00:31
 85/203 anonim ***** válasza:
89%

1. Az válaszaim nem provokációk. Elismertem, hogy provokatívak: de nem annyira, hogy csak a feszültséget szítandó ülnék a billentyűzet elé. Azért írom, mert ez a véleményem. És ott még nem tartunk, hogy te mondd meg, hol, és hogyan nyilvánulhatok meg. Úgy gondolom, diplomatikusan (és nem diplomata stílusban - ahogy te használtad helytelenül ezt a kifejezést -, mert az egészen mást jelent), nem bántó módon fogalmazok, a kérdésre válaszolok, úgyhogy hanyagold velem szemben az imperatívuszokat.

2. Nem kell bebújni a csigaházadba, de nem is kell mindenki orra alá dörgölni, hogy a szüleidnek (sic!) mennyi pénze van. Úgy gondolom, a kettő között óriási a lehetőség megtalálni az ideális átmenetet.

3. Ha azt hiszed, hogy az beképzelt, aki nehezen és saját erejéből érte el ugyanazt a nívót, amin te élsz, akkor nagyot tévedsz. A helyes kifejezés arra: büszke. Bizonyára ez is ismeretlen fogalom, mert legfeljebb a szüleid eredményeire vagy büszke, de akkor hozzátennéd, hogy nem a tiéd, tiszteled a szüleidet, amiért ezt megadják neked. Ezt a fogalmat sem ismered.

3. Én nem fagynék le: a BMW is egy autó, elvisz A-ból B-be, ennyi. És halálosan nem érdekel, hogy milyen autód van. Előttem sokkal inkább megállna egy 25 éves srác, aki fizeti a pár százezres Opeljének a törlesztőrészleteit, vagy egy keményen dolgozó férfi, akinek nincs pénze autóra. Mert ők őszinték, nem mutatják másnak magukat, mint amik. Te viszont igen, és valószínűleg ugyanúgy intellektuális fölényben lennék, ahogy most, és a végén talán még te éreznéd rosszul magad, amiért túl sokat gondoltál magadról. És - nem győzöm ismételni - onnan magasról ku.rvanagyot fogsz esni egyszer.

25/N (44-es)

2013. márc. 2. 00:33
 86/203 anonim ***** válasza:
88%

"a haverjaim közel sem ilyen szinten élnek mégis megvannak nekik ezek a cuccok ugyanúgy és ettől beképzeltek. mert nehezebben érték el, de elérték és ettől lettek beképzeltebbek. nekik sztem az életben nem lesz egy nő több egy tárgytól, de ez ők. én sosem leszek olyan, ezért van a kérdés.. én nem veszítem el önmagam"

ezek szerint a barátaid önerőből vették meg ezeket a cuccokat,nem az ősök pénzéből? Ha így van akkor miért ne dicsekedhetnének vele?

Szerintem pont te lesz az aki tárgyként fog tekinteni a nőkre.Ki a szart érdekel,hogy milyen kocsid van?Ha meglátnék egy fiatal srácot egy márkás kocsiban egyből tudnám,hogy apuci,anyuci pénzeli.Csak azzal tudsz felszedni csajokat?De persze te nem a ribancokra hajtasz.

Hadj már lógva öreg

2013. márc. 2. 00:33
 87/203 anonim ***** válasza:
79%
Miért jártál pszichológushoz?
2013. márc. 2. 00:34
 88/203 anonim ***** válasza:
87%

elhiszem,de ha te tehetsz róla hogy ilyen képet alakítottál ki magadról akkor ne a válaszolókat okold a hozzászólásokért

amúgy az sem lehet véletlen hogy az összes hasonló barátnős kérdésben a fiúk leírják hogy kedvesek,viccesek,miket szeretnek stb,te meg azt írtad hogy mennyivel jobb vagy másoknál,szóval alapban a megfogalmazással elrontottad a dolgokat

2013. márc. 2. 00:34
 89/203 anonim ***** válasza:
89%

PS: Azt mondod, csak az ostoba válaszolók hozták elő belőled a beképzeltséget? Már a kérdésből is süt, pedig azt válaszok nélkül írtad még. (Mellesleg, kivételesen kevés ostoba válaszoló szólalt meg most, jobbára értelmes, összeszedett válaszok hangzottak el. Stílusában és korrektségében is messze felülmúlva a kérdést.)

25/N (44-es)

2013. márc. 2. 00:37
 90/203 anonim ***** válasza:
87%

"Értem amit mondasz, de nemtudok belegondolni, mivel sosem voltam ilyen helyzetben." - Azt hiszem, ezzel most megint sikerült beégetned magad. Más miért tud belegondolni a tőle eltérő sorsú emberek életébe, mindennapjaiba? Valamilyen szinten ez is mutatja az intelligenciádat.

Nem, nem kell szégyellni, amid van. (Én sem mennék bele abba, hogy amit úgy tolnak alád, az mennyire a tiéd.) Azonban attól még, hogy van valamid, nem kéne ilyen szinten felsőbbrendűnek mutatnod magad, mert egyáltalán nem vagy az. Érdekes, amikor azt a bizonyos összeget örököltem, nem kezdtem el felvágni azzal, hogy bebeee, nekem millióim vannak... és főleg nem ezt használtam fel csajozáshoz. (Több oka is van, most nem akarok belemenni, aki elég intelligens, az magától is rájön, hogy miért.)

Neked az az egyik bajod, hogy mindent a pénzzel próbálsz kompenzálni. Átlagos intelligenciájú vagy, de attól, hogy szüleid pénzelnek, máris zseninek kiáltod ki magad. Nagyképű vagy, de ezt is csak azzal magyarázod, hogy "büszke vagy a pénzedre". Adják a pénzt, te erre mondod, hogy "siekres az éelted, és mindenben helytállsz". Egyszerűen semmi mást nem tartasz szem előtt. Védekezésnek használod a pénzt, hogy ezzel elfedd az egyébként tekintélyes mértékű hibáidat. Csodálkozol, hogy nincs barátnőd? Csodálkozol, hogy nem találsz egy normális lányt, aki szeretne? (Talán mégsem állsz helyt mindenben annyira, mint amennyire gondolod?) Mit szeressen benned, amikro te jóformán csak a pénzedet mutatod?

Egyébként meg nem csak én vagyok ezen a véleményen. Az is sokat mond, hogy ennek ellenére te egyszer sem gondoltad bele, hogy "basszus, ha már ennyien mondják, lehet, hogy van benne igazság?" - és továbbra is csak szajkózod, hogy milyen rengeteg pénzed van, milyen jólnevelt vagy, és mennyire csodás a személyiséged. Valóban?...

2013. márc. 2. 00:43
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!