Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?
Látod kérdező,amit a 44-es csinált,arra már lehet ne mondani,hogy "földbe oltalak".
Amúgy ahelyett,hogy válaszoltál volna azoknak akik azt írták,hogy ez tetszik nekik,te csak szítottad a tüzet.
Kedves kérdező!
Megtisztel az irigységed, de ez a földbe oltás nagyon nem jött össze. Nem nekem vannak gondok sem a szövegértés, sem a szövegalkotás, sem az önértékelés terén.
A reflexből visszatámadás helyett inkább gondolkodj el a leírtakon! Minek teszel fel kérdést, ha nem bírod a kritikát?
jahh, nyugodtan el lehet várni h ne legyek büszke a szüleimre hogy mit értek el a 0-ról és milyen színvonalat biztosítanak a gyerekének.:D Ti hülyék vagytok, ez csak az irigység jele. HA Ti lennétek ilyen helyzetben, a Ti szüleiteknek is ez lenne a természetes, hogy minden sz@rt megad Nektek.
a 44-es próbált érdekes dolgokat mondani, de azért provokált bőven. nah mind1, köszönöm neki azért. de az arcomból nem lesz visszavéve, mert mind mondtam nemvagyok nagyképű. egészséges önbizalmam van, ennyi.
xDD nem értem mi van itt... ez a gyerek nem is olyan nagyképű legalábbis pár ismerőshöz mérem akkor harmat :D de olyan összetett oltásokat kap hogy ihajjj :D
A 44es az már hadat üzent :D nem sza*rozik
De legalább minden zseni összegyűlt itt. "Sziasztok tezsvérek" xDD
nehéz mindent megadni ha mondjuk az embert egyedül nevelik mert az egyik szülő meghalt...
amúgy "rengeteg pénzem van",nem a tiéd,ne legyél rá büszke,sz*art se tettél érte úgyhogy ne reklámozd itt magadat,már értem hogy miért nincs nőd
Hogy lehet valakinek ekkora arca?
bunkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!