Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?
#65: mert nem Őt kezdtétek b@szogatni a semmiért:D
#66: dede. én kérdeztem:DDDD és tudod mit? több százezer van csakúgy nálam suliban is, mert megtehetem. akkor mivan ?:D de sosem vtam magamutogató. de biztonságérzetet ad, jobb kedvem van úgy. egyébként megismertem egy csajt, még itt gyakorin.. de aztán kiderült hogy milyen autót fogok kapni a nyáron meg minden ilyesmi, és onnantól kezdve megszakadt a kapcsolat.. az ő részéről. szóval ja, félnek a csajok ettől a színvonaltól és esélytelen normális csajt felszedni, mert megijednek és bepánikolnak. esélyt sem adnak arra hogy megismerjem őket, max a ribancok. de az már unalmas..
és megint nem benned van a hiba...
ajánlom hogy keresd fel a pszichológust,de most egy jobbhoz menjél el
Gondolom a csaj rájött,hogy egy nagyképű,köcsög vagy.
Én is otthagytalak volna.
Akkor leírom még egyszer, hátha sikerül értelmezned: nem az a baj, hogy pénzed van (maradjunk ennél a megfogalmazásnál, és tekintsünk el attól, hogy ez kicsit sem a te pénzed), hanem az, ahogy ezt kommunikálod, ahogy ennek hatására viselkedsz. (A többi válaszoló valahogy úgy fogalmazta meg, hogy beképzelt bunkó f.asz vagy, de megmondom őszintén, tőlem meglehetősen távol áll az efféle megfogalmazás - az igazságtartalmát viszont kár volna tagadnom) Arra próbáltam rávilágítani (értsd: leoltani téged a földbe), hogy nincs mire verned a melled. A Rolex a kezeden, nem ér többet, mint az én háromezer forintos kínai órám: mindkettő mutatja az időt. Az iPhone ötösöd nem ér többet, mint az én húszezer forintos Alcatelem: mindkettővel lehet telefonálni, meg smsezni. Egyetlen nagy különbség van kettőnk között: én a holmimra magam kerestem meg a pénzt, mindezt első generációs értelmiségiként.
Másrészt addig járkálsz százezrekkel a zsebedben, amíg
a) nem a saját pénzedet hurcolászod
b) nem rabolnak ki, vagy nem vágják le a kezed a Rolexért.
Érdemes lenne komolyan elgondolkodnod a Horatius-idézeten, amit írtam.
25/N (44-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!