Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?
Látod, itt a baj. Egy valamire való nő nem a járgányodtól teszi szét a lábát. Ameddig ezt hiszed, legfeljebb csak pénzéhes ócska ribiket fogsz találni.
De ismét megkérdem: ha tényleg ennyire ellenállhatatlan vagy, hogyhogy nincs senkid? Na? Pedig van egy fаsza luxusautód, amit hacsak meglát egy nő, azonnal hanyatt dobja magát. Akkor hogy is lehet, hogy itt sírsz, ahelyett, hogy egy jó nőt dugnál?
Ha én az anyád lennék(szerencséd hogy nem vagyok)már akkora pofont kaptál volna,hogy a kocsi adja a másikat. Bár nem tudom,hogy anyuci,vagy apuci nyalja ki a segged jobban.
Az előbb még itt sírtál,hogy mennyire rosszul esett neked,hogy otthagyott a csaj.Most meg már azt írod,hogy biztos minden nő széttené a lábát ha méglátná a kocsid.
Nagyon megviselhetett ez a szakítás kisfiam.
én nem minden nőre mondtam ezt. de ennek a 25éves csajszinak vlmit nagyon mélyen érintett a lelkében ez a dolog, és érezni hogy igazából ő nem így gondolja. gondolom ezért akad ki ennyire. ahogy mondjuk Te is, kedves 78%-os.
és ja, nem vagy az anyám szerencsére sosem leszel senkim :D
Szánalms vagy és undorítóan nagyképű ráadásul ha egy szakítás után már agyturkász kelett, hadd ne mondjam mennyire vagy elkényeztetett puhap*cs...sorolhatnám reggelig a jelzőket, de sajnos kidobnának az oldalról.
Úgy gondoltam megpróbálok 3-4 másik kommentelővel együtt rávilágítani arra a tényre, hogy egy az anyuci pénzére nagyképű senki vagy. De nincs értelme.
Legnagyobb undorral vetem meg a fajtádat. Egy SENKI vagy.
"Mondd, mikor ölelted meg utoljára a szüleid szeretetből?"
Erre még nem válaszoltál? :)
Amúgy anyukáddal milyen a kapcsolatod?
Kitalálom, semmilyen, mert őt is tárgyként kezeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!