Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmas lennék? Rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas lennék? Rengeteg pénzem van kiemelkedő belsővel-és átlagtól jobb külsővel mégsem talál rám az igaz szerelem, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Intellektuális felmenők, én is diplomás ember leszek. Sikeres élet, mindenben helytállok. Van mit fölmutatni, kitartó személyiség vagyok. Többször voltam pszichológushoz beszélgetni erről. Ő segített megtalálni önmagam és belátni az igazságot. Véleménye szerint egészséges önbizalomnak lennie kell, s ez még a határon belül van. Tehát ebből adódóan sosem voltam nagyképű, illetve így nevelve sem. Sosem arra voltam nevelve, hogy a külsőség számítana.. egy igaz bnőt szeretnék, aki hasonló értékrendű mint én, és ugyancsak hosszútávon akar egy olyan társat mellé, akire bármikor bármiben számíthat és mindig szeretni fogja.. sosem találkoztam még rendes lánnyal, eddig csak r.bancokkal futottam össze. nem ítélek öltözet alapján, de amelyik leányzón >=7cm magas magassarkú van, nálam már nagy hátránnyal indulna. nem skatulyázok be senkit, sőt. nekem a külsőség szinte semmit nem számít.. a belsője kell hogy megfogjon és lenyűgözzön.. a külsőség múlandó, tudjátok..
2013. márc. 1. 22:27
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/203 A kérdező kommentje:

jólvanmár

fölösleg volt kiírni mert kb mindenről szó vt csak a lényegről nem, lol.

2013. márc. 2. 01:18
 122/203 anonim ***** válasza:
80%
A csaj se lehet százas.Amúgy miért nem mentél át hozzá a kocsiddal,hátha szétteszi a lábát.
2013. márc. 2. 01:18
 123/203 Noydra ***** válasza:
84%
Tudod, csak az a tudat nyugtat meg, hogy soha nem lesz olyan nő a világon aki elviseljen :) Akinek meg a pénzed kell(ami még mindig nem a tied), az remélem jól fog élni rajzad :)
2013. márc. 2. 01:19
 124/203 Lilikécske ***** válasza:
100%

Nem a 25 éves csajszit érintett mélyen a dolog, hanem téged, hogy még mindig ezzel vagy elfoglalva.

Pont te akarod megmondani, hogy a másik mit gondol? Azért ennyire sokat már ne képzelj magadról! Saját magaddal sem vagy tisztában, pont te gondolod, hogy rájössz, más lelkében mi zajlik le? Ne röhögtess már! Arra nem gondoltál, hogy egyszerűen cska kifejtette a véleményét egy nagyképű impotens öntelt köсsögről?

2013. márc. 2. 01:19
 125/203 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem válaszoltál a kérdésre hülyegyerek. Szóval akkor édesanyádat is tárgyként kezeled.Büszke lehetsz magadra.
2013. márc. 2. 01:20
 126/203 A kérdező kommentje:
ezt élvezem :DDDDDDDDDDDDDDD
2013. márc. 2. 01:21
 127/203 anonim ***** válasza:
85%

Igazuk van a többieknek, pont én nem lennék az, aki az autódtól hanyatt dobja magát. Ha egy kicsit figyelmesebben olvastad volna a hozzászólásaimat, egy értelmes, udvarias, kedves férfinak előbb "szétteszem a lábam". (Jéééézus, az előbbi listához hozzátenném még az alpári jelzőt is.)

De akkor tisztázzunk néhány fogalmat. Te egy elkényeztetett 18 éves gyerek vagy, én meg egy (többé kevésbé) felnőtt nő. (Igazán felnőttnek akkor tartom magam, ha lesz saját családom.) Én a te korodban már eltartottam magam: azóta lediplomáztam, 18 éves korom óta egyedül élek, fenntartok egy albérletet, a szüleimtől azóta nem kaptam egy fillért sem. Úgyhogy jelentős a különbség közöttünk. Fogalmazzunk roppant finoman és nőiesen: le se köpnélek. Autóstul, ájfónostul, rolexestül.

Igen, valóban mélyen érintett a kérdés, mert a gyomrom kifordul az ilyen elkényeztetett öntelt kölyköktől, és értelmiségiként kötelességemnek érzem, hogy kifejtsem a véleményem. Ez egyfajta belülről fakadó társadalomformáló ösztön, aminek talán nincs értelme, de a lelkem nyugodtabb, ha megpróbálom.

Megtisztel, hogy leku.rváztál, köszönöm.

Tudod, mi, felnőttek, azért fekszünk le valakivel, mert érzéseink vannak iránta, mert közös jövőt tervezünk, vagy vonzódunk hozzá, mint emberhez. A "dejókocsijavan" nem egy érzés. Igaza volt a válaszolónak: akkor sem érnék hozzád, ha az utolsó férfi lennél a földön (de ugye tisztáztuk, hogy erről sincs szó, mert nem férfi vagy, hanem csak egy kölyök).

Másrészt: idejössz panaszkodni, hogy nincs csajod, aztán meg azzal próbálod igazolni magad, hogy egy két évvel idősebb lány áthívott magához? Akkor minek a kérdés, ha utánad pisilnek a csajok?

25/N (44-es)

128/203 anonim ***** válasza:
76%

Miért olyan nehéz megválaszolni azt, hogy mikor ölelted át utoljára őket? Nem jellemző, mi?!

Az anyukával való viszony pedig igencsak lényeges a kérdésed megválaszolásához, hogy miért nincs barátnőd, mikor LÁTSZÓLAG minden rendben van szerinted.

129/203 anonim ***** válasza:
75%
Én is kíváncsi lettem: ha akármelyik nő szétteszi a lábát a kocsid láttán, miért nincs barátnőd? Ne gyere azzal a kifogással, hogy csak a ribancok találnak meg, mert pont te állítod be magad úgy, hogy neked aztán BÁRMELYIK nő egyből szétteszi a lábát. Bármelyik, nem csak a ribik. Na, akkor miért nincs?
2013. márc. 2. 01:22
 130/203 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom a szüleidtől soha nem kaptál figyelmet,most meg élvezed,hogy "mindenki rád figyel".
2013. márc. 2. 01:24
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!