Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a mai tipikus lányokhoz (hadd nem mondjam, hogy a többség milyen) nem megy oda a tipikus herceg, akkor toporzékolnak és inkább egyedül maradnak, mintsem egy kedves, átlagos sráccal összejöjjenek 10 en vagy 20 on évesen?
Ez érdekes utolsó,de mi lehet a hiba ilyenkor fejben???
EGÓ?
Az egó mit jelent?Ezt a definíciót nem igazán ismerem,de sokszor hallom.
Azt hogy mi a hiba nem tudom ( annyi infból mint amit adtál senki nem is tudhatná) csak minden más stimmel akkor kizárásos alapon a fejben nincs helyén valami,(ez lehet túlzott önfejűség, megalkuvásra képtelenség, vagy olyan mértékű utálat valami iránt ami nem tolerálható, szóval sok minden) az ugyanannyira taszíthat mint a ronda arc.
az ego-t én úgy fogalmaznám meg hogy énközpontúság. Ha valaki mindent csak a saját szemszögéből ítél meg és csak a saját állítását fogadja el igaznak. Sok ember képtelen a másik szemével látni vagy a saját érdekeit háttérbe szorítani. és ne értsd félre egy dolog ha valaki szerencsétlen és más dolog a hiszti itt sok srác csak rinyál szerintem a kérdező is. Mindenkinek joga van megválasztani hogy kivel jön össze, (ezért senki ne legyünk már dühösek), hogy milyen szempontok alapján válogatnak az más kérdés. Elismerem hogy ált a csajok olyanok alapján is amibe a pasinak nem sok beleszólása van. De itt rengeteg labilis sérült ember tesz fel ilyen kérdéseket. Az ha valaki ilyen az látszik és attól mindenki menekül.
az az ugri bugri aprócska madár, nem láttál még?:)
am csicska,gyökér,idióta, ezek így egyben kb....
van lányban is elég :) :Dd
fiú definíciója lol
"Elismerem hogy ált a csajok olyanok alapján is amibe a pasinak nem sok beleszólása van."
Akkor meg mégis mi alapján, Jégkirálynő?
Tudod,az undorító már, amikor az egekig emelkednek az elvárások, cserébe meg jöttök azzal, hogy akinek x éves koráig nincs komoly kapcsolatuk, az nem ér semmit. az éremnek két oldala van és ha ezt vesszük, már érthető, ha sokan kifakadnak.
"Viszont azt még mindíg nem értem mit akarnak itt egyesek, a fair eljárás miatt szét kéne tennem a lábam minden bepróbálkozó srácnak? (áá nem lennék akkor k@rva, dehogy)"
És te mi vagy? Azonnal átmész a végletekbe. Senki nem várta, hogy széttedd a lábad, csak azt, hogy emberként és férfiként kezeld a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!