Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szimpla" meleg fiú + ismert meleg fiú - ti mit reagálnátok erre?
Próbálom összefoglalni, de nem rövid!
Összejöttem egy igen ismert élsportolónkkal, tök jól is éreztük egymást, minden jó volt, aztán meg jöttek a meglepetések.
Tehát együtt voltunk, teljesen jól elvoltunk, jónak indult a kapcsolat, de azt tudtam persze, hogy neki a látszat miatt muszáj lányt is tartania. Tart is. Eddig még oké. Ami viszont nem oké, hogy pár napra rá berángatott az öltözőbe, és közölte, hogy értsem meg, neki az imidzse nagyon fontos, és nem engedheti meg magának a legkisebb gyanút se ezzel kapcsolatban, mert a karrierje végét jelenti, és fogjam fel, hogy vége, és ha bármit kikotyogok, akkor megjárom. elintéz.
Eléggé lepadlóztam, mert tényleg kellemes napokat töltöttünk mi ketten. Aztán meg látom, hogy FB-on sorozatosan nyomatja a meztelen csajos képeket meg a nagy macsó kommenteket alá, szóval tényleg véresen komolyan eljátssza, hogy ő hetero és zabálja a csajokat, és ahogy látom, mindenki tök jól meg is kajálja, mert nehéz lenne elhinni, hogy egy ilyen élsportoló meleg.
Még ezzel se lenne bajom, meg azzal se, hogy fizetett álbarátnőt tart, akinek mellesleg szintén jól jön, hogy dicsekedhet, hogy huuu neki egy olimpikon pasija van, az már másodlagos, hogy amúgy semmi sincs köztük, de hát ezek szerint az bőven elég a csajszinak, hogy a barátnőknek eldicsekedhet, ki a fiúja. Na ez is elég undorító, de az ő dolga, oké. Na meg a média előtt muszáj valakivel megjelenni ugye :(
Én elnézném neki az összes ilyen díszmacsós húzást, amiket művel, az álbarátnővel együtt, csak azt nem értem, hogy velem titokban miért kell így viselkednie. Az elején még őszinte volt kettesben, de ez a gond, hogy most már kettesben se, mert még ott is jön azzal, hogy neki az imidzse mindennél többet számít, és mit is mondjak, tök kellemes, hogy miután eléggé megszerettem és jól elvoltunk, hallom meg látom, hogy aztán ő "kocskosbu.izik" a legjobban, ha ez a téma kerül szóba, mert gondolom, ez is az álca része.
Jó, tegyük fel, még ezt is elnézem, na de velem miért kell másképpen viselkednie? Ha kettesben vagyunk, akkor hol sérül az a hatalmas hetero élsportoló imidzse?
Szóval nagyon szomorú vagyok, és ti mit tennétek? Elnéznétek neki, vagy akár haverilag is összevesznétek vele? Mert én lassan hajlok ez utóbbira, hiszen elég durva már, amit csinál.
Ja még annyi "kedvesség", hogy FB-on kitett egy új képet magáról, én meg csak oda mertem írni neki, hogy milyen királyul néz ki, aztán kitörölte, és privátban meg elkezdett őrjöngeni, hogy meg ne próbáljak ilyet még egyszer, mert minden ilyet azonnal töröl, ami kicsit is gyanús lehet, szóval egy fiú ne írja már oda neki, hogy jól néz ki, és le is tilt, ha még egyszer meglátja. Bezzeg a lányoknak nyomja ám a szöveget itt is. nem tudom, de számomra gyomorforgató na. Biztos bennem van a hiba.
Nagyon brutális érzés ... és azóta is szomorúan nézegetem, hogy gőzerővel teszi ki a hetero imidzsnek megfelelő meztelen csajos dumákat meg képeket, és miközben nyilvánosan hangosan szidja azokat "a mocskos buu..ikat", este meg megy fiúzni megint ... (csak persze már nem velem, de azért megtudtam).
Kedves, igaz? Szóval mit tennétek? Vagy zárjam le és ennyi volt, kész? És az is érdekelne, hogy mit gondoltok az ilyen fiúról? Nem szimpibb az olyan, aki nem titkolózik ilyen betegesen, és nem él ennyire durván kettős életet? Vagy el kell fogadni, hogy a mai magyar élsportban tényleg elképzelhetetlen lenne egy meleg, és ezért akár ki is nyírna, csak ne derüljön ki, és ez így jól van? Erről mi a vélemény?
És ezt a kezelést mégis kb hogy képzeled el?
Napi 1500 mg C vitamin, ötvözve napi 2x 3000NE D3 vitaminnal 6 hónapon keresztül + heti 2x skinheadek általi jobb belátásra való térítés? Csak mert ilyen verziót is hallottam már.
Azért az nagy gond, ha nem voltál külföldön, ugyanis a magyar az egyik leggyöpösebb nép, a legtöbb tabukkal tele, azaz pont innen példát meríteni és erre az életfelfogásra alapozni bármit, az finoman fogalmazva enyhe debilitás már.
Viszont bentlakásos átnevelőtáborban voltál? Tehát létezik ilyen nálunk? Ezzel is újat mondtál, de azért annak örülök, h mégsem "gyógyultál ki", mert azzal csinálnak aztán egy hamisítatlan torz személyiséget.
Végül, tévedsz abban, h a természet kiket is teremtett és teremt! Ugyanis bizony akadnak "átmeneti neműek" is, szal közel se olyan egységes a kép, ahogy azt leírtad. Az meg főleg nem, hogy akadnak szép számmal olyanok, akik nem tudnak azonosulni azzal a nemi szereppel, aminek a természet megalkotta őket. Úgyhogy van némi igazság a "ki minek érzi magát" elméletekben is, és ismét ott kötünk ki, hogy na és kinek ártanak vele? Hidd el, nem igazán vonzanak, de pont ezért hidegen is hagynak, azaz nem zavarnak.
Persze ennek most nem sok köze van a témához, de ha már megemlítetted... Ez a hihetetlen leegyszerűsített, sablonos látásmód, na inkább ez viszi az emberiséget a sírba sztem.
Tagadhatatlanul egyszerűbb így élni, csak mint említettem, kell hozzá némi imbecilitás.
Tévedsz a jó gyerekneveléshez nem kell házasság.Sőt még párkapcsolat sem.
Nem ezektől lesz valaki jó szülő.
Az,hogy egyes vallási szekták szerint ez így van,az az ő dolguk.
De mit vársz olyanoktól,akik szerint a boldogsághoz vezető út csak egyféle lehet.
"Amikor Isten megteremtette a világot, akkor az embert férfinak és nőnek teremtette. Nem teremtett harmadik nemet, sem kevert nemet, sem semleges nemet, sem egyéb marhaságot. És s két nem közötti átmenet lehetőségét sem teremtette meg. Tehát mindenki az, aminek született. És nem az, aminek érzi magát. Aki nem annak érzi magát, ami, az beteg, tehát segítségre szorul.
A férfinak és a nőnek is megvan a feladata, a szerepe. Aki ennek nem felel meg, az nem egészséges. "
Hát aki a tudomány helyett ilyen humbukkban hisz az aztán marha egészséges,komolyan.
Pff.
Képzeld az első élőlénynek nem nők és férfiak voltak.
A nemek később alakultak ki az evolúció során,mival az sikeresebb szaporodást biztosított.
Olyaaanyira,hogy annyira elszaporodtak az élőlények,hogy megjelent a homoszexualitás,mint szaporodásszabályozó funkció.Teljesen természetes dolog.
Az,hogy egy könyvben mit írtak le olyanok,akiknek semmi ismerete nem volt a tudományokhoz.Még a gén fogalmát sem ismerték az egy dolog.
De hogy valaki olyan hülye,hogy aszerint él az talán még hülyébb attól is,aki írta.
Az én álláspontom se nem sablonos, se nem egyszerű, csak itt nem lehet hosszan kifejteni.
Nem is folytatom itt ezt a témát, mert úgyse győzzük meg egymást.
Azt az egyet teszem csak hozzá, hogy a természettudomány és a vallás nem is zárja ki egymást és nem is mond a kettő ellent egymásnak.
Egyébként ezt a marhaságot most hallom először, hogy a homoszexualitás a születésszabályozás miatt jött létre. De ha igaz lenne, akkor az is csak azt mondaná, hogy a melegeknek nem kell gyereket vállalniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!