Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Szimpla" meleg fiú + ismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szimpla" meleg fiú + ismert meleg fiú - ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Próbálom összefoglalni, de nem rövid!

Összejöttem egy igen ismert élsportolónkkal, tök jól is éreztük egymást, minden jó volt, aztán meg jöttek a meglepetések.

Tehát együtt voltunk, teljesen jól elvoltunk, jónak indult a kapcsolat, de azt tudtam persze, hogy neki a látszat miatt muszáj lányt is tartania. Tart is. Eddig még oké. Ami viszont nem oké, hogy pár napra rá berángatott az öltözőbe, és közölte, hogy értsem meg, neki az imidzse nagyon fontos, és nem engedheti meg magának a legkisebb gyanút se ezzel kapcsolatban, mert a karrierje végét jelenti, és fogjam fel, hogy vége, és ha bármit kikotyogok, akkor megjárom. elintéz.

Eléggé lepadlóztam, mert tényleg kellemes napokat töltöttünk mi ketten. Aztán meg látom, hogy FB-on sorozatosan nyomatja a meztelen csajos képeket meg a nagy macsó kommenteket alá, szóval tényleg véresen komolyan eljátssza, hogy ő hetero és zabálja a csajokat, és ahogy látom, mindenki tök jól meg is kajálja, mert nehéz lenne elhinni, hogy egy ilyen élsportoló meleg.

Még ezzel se lenne bajom, meg azzal se, hogy fizetett álbarátnőt tart, akinek mellesleg szintén jól jön, hogy dicsekedhet, hogy huuu neki egy olimpikon pasija van, az már másodlagos, hogy amúgy semmi sincs köztük, de hát ezek szerint az bőven elég a csajszinak, hogy a barátnőknek eldicsekedhet, ki a fiúja. Na ez is elég undorító, de az ő dolga, oké. Na meg a média előtt muszáj valakivel megjelenni ugye :(

Én elnézném neki az összes ilyen díszmacsós húzást, amiket művel, az álbarátnővel együtt, csak azt nem értem, hogy velem titokban miért kell így viselkednie. Az elején még őszinte volt kettesben, de ez a gond, hogy most már kettesben se, mert még ott is jön azzal, hogy neki az imidzse mindennél többet számít, és mit is mondjak, tök kellemes, hogy miután eléggé megszerettem és jól elvoltunk, hallom meg látom, hogy aztán ő "kocskosbu.izik" a legjobban, ha ez a téma kerül szóba, mert gondolom, ez is az álca része.

Jó, tegyük fel, még ezt is elnézem, na de velem miért kell másképpen viselkednie? Ha kettesben vagyunk, akkor hol sérül az a hatalmas hetero élsportoló imidzse?

Szóval nagyon szomorú vagyok, és ti mit tennétek? Elnéznétek neki, vagy akár haverilag is összevesznétek vele? Mert én lassan hajlok ez utóbbira, hiszen elég durva már, amit csinál.

Ja még annyi "kedvesség", hogy FB-on kitett egy új képet magáról, én meg csak oda mertem írni neki, hogy milyen királyul néz ki, aztán kitörölte, és privátban meg elkezdett őrjöngeni, hogy meg ne próbáljak ilyet még egyszer, mert minden ilyet azonnal töröl, ami kicsit is gyanús lehet, szóval egy fiú ne írja már oda neki, hogy jól néz ki, és le is tilt, ha még egyszer meglátja. Bezzeg a lányoknak nyomja ám a szöveget itt is. nem tudom, de számomra gyomorforgató na. Biztos bennem van a hiba.

Nagyon brutális érzés ... és azóta is szomorúan nézegetem, hogy gőzerővel teszi ki a hetero imidzsnek megfelelő meztelen csajos dumákat meg képeket, és miközben nyilvánosan hangosan szidja azokat "a mocskos buu..ikat", este meg megy fiúzni megint ... (csak persze már nem velem, de azért megtudtam).

Kedves, igaz? Szóval mit tennétek? Vagy zárjam le és ennyi volt, kész? És az is érdekelne, hogy mit gondoltok az ilyen fiúról? Nem szimpibb az olyan, aki nem titkolózik ilyen betegesen, és nem él ennyire durván kettős életet? Vagy el kell fogadni, hogy a mai magyar élsportban tényleg elképzelhetetlen lenne egy meleg, és ezért akár ki is nyírna, csak ne derüljön ki, és ez így jól van? Erről mi a vélemény?

2013. febr. 3. 10:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/158 A kérdező kommentje:

de még mindig elbeszélünk egymás mellett :)

szal azt próbáltam mondani h

FIÚVAL SZEXELNI AZ NEM = MELEGSEGGEL MINDEN ESETBEN !!!!!

nah ezt kéne már megérteni, de tudom, magyar környezetben nehéz, mert egész másképp működnek a dolgok na meg hogy is fogalmazzak, igen gyöpös a közgondolkodás ... de most erre is milyen példát hozzak? az ha belga srácokhoz megyünk és azok aztán nagyon keményen szopkodják egymást edzések után, de úgy ám, hogy utána szalad mindegyik a bnőjéhez, akkor most ??

a Kinsey-elmélet pedig sztem kiindulópontnak jó, de még mindig nem elég árnyalt, és főleg nem eléggé tükrözi a mai realitást!!!!!!!!! nekem ez a fő bajom vele!! szal egy olyan elméletnek elmegy, amelyik végre kicsit színesebben kezeli az egész témát, de még mindig szakadék van közte és a realitás között! most nem?

Persze nemtom h te milyen körökben mozogsz meg egyáltalán milyen embereket ismersz, na meg melegek közül is sztem igen meghatározó h még ebben a közösségben is milyen szinten vagy körülvéve emberekkel, de én azt látom h sokan és te is szereted leegyszerűsíteni fekete-fehérre a dolgot, amikor nagyon nem az!

és nem kezdek el mesélni oldalakat de pedig tudnék bőven arra példákat h szal mennyire nem fekete-fehér ez a kérdés, és sőt, sokszor ezek a bizonyos (sztem annyira nem is létező) határvonalak igen könnyen elmosdónak....

2013. dec. 20. 09:24
 82/158 A kérdező kommentje:

"A teljesen nyilván nem 100%,mert most ha megnéz vki egy férfi segget,az lehet már 5%:D

De nem ez a lényeg.Hanem,hogy heterónak mondja magát,pedig nem az. "

nos ...

1, tutira nem néz meg egy férfisegget ... itt kezdődik a sok félreértés, látod?

2, de igen, heteró! csak nem értem ezt a kényszert, hogy muszáj rögtön berántani őt is és őt is és őt is és őút is a meleg kategóriába, amikor ... az előbb írtam h ezek a határvonalak is igen elmosottak, de itt speciel lényegtelen is, mert ettől még ő maximálisan heteró marad.

na meg egy megjegyzés: van fogalmad arról, hány heteró srác szereti szo....atni magát fiúval? persze fordítva kizárt lenne, tuti megverné, ha ilyet akarna, de ő meg imádja ha fiú csinálja neki, nem egy srác kifejtette már h mert mennyivel jobban csinálják ... huhh meredek :) na és akkor ez még csak az a réteg aki megmondja, azaz csak a jéghegy csúcsa, na aztán a döntő többség nyilván hallgat róla, csak csinálja :XD

2013. dec. 20. 09:28
 83/158 A kérdező kommentje:

és megnyugodhatsz, vége van a dolognak ....

elegem lett :((((

volt ez a sportcsillagok akármi és csúnya volt velem :( úgyhogy elegem lett ... azt akarta menjek vele, én mentem, de ott meg eljátszotta h nem ismer, aztán meg utána mégis húzzunk gyorsan haza szexelni és szal ... na elég volt :(

eddig tartott, megmondtam neki is.

most akkor örülhetsz ... meg más is örülhet, aki eddig irigy volt csak. ez van.

2013. dec. 20. 09:42
 84/158 anonim ***** válasza:

Most az,hogy minden egyes ember mennyire milyen nem lehet megvizsgálni.

Alapvetően szerintem akkor mondhatnánk azt is,hogy senki sem meleg,meg senki sem heteró,hanem kétnemű lények vagyunk,és ki erre-ki arra X arányban izgul.

De vmi behatárolás kell azért,hogy nagyjából hová tartozunk.

Ezek a "rohannak a barátnőjükhöz"ez semmire nem indok.

Egy melegnek is lehet barátnője,akivel elhiteti a dolgokat meg még a szex is működik vmennyire(másról fantáziál szex közben).

Köznapi értelemben kell vennünk a dolgot,mert ezt most máshogy nem lehet vizsgálni.Én nem tudom,hogy a magukat heterónak vallók hány százaléka gondol vele azonos nemű dolgokra,ezt nem lehet felmérni sem nagyon.

Köznapi értelemben,ha vkinek van vele egyneművel is szexuális kapcsolata,ami lehet akármi,és élvezi az bi vagy meleg.

Köznapi értelemben nem mondhatod rá,hogy ő heteró,mert ez egyfajta öntagadás lenne,meg annyi buta ember van,hogy ezt nem értené meg.

Sokan még az alapvető kategóriákat sem ismerik,vannak akik azt hiszik,hogy csak heterók léteznek a Földön.Érted?

Azért vannak ezek a kategóriák,hogy valamennyire be tudd határolni,te hová tartozol.

Az is lehet,hogy minden ember biszexuális,vagy ahhot közeli,de amíg nem egy szabad társadalomban élünk,addig azok,akik amúgy megvannak az ellenkező nemmel is,nagyobb eséllyel nem is fogják kipróbálni ezen vágyaikat,mert azt hiszik,hogy nem kell,vagy nem jó,vagy nem tudom.

Kevés az olyan ember,aki valóban kíváncsi és megakar élni dolgokat.

A legtöbben választják ezt az egy partnerrel élünk és dugunk életünk végéig módszert,ami nem egészséges vhol szerintem.Annyira egy torz maga a rendszer,ezért van ennyi megcsalás vagy minek nevezik,mert az ember alapvetően nem monogámiára született.

Persze azok,akiknél a szex 20ad rangú vagy nem is érdekli annyira őket,azokat nem foglalkoztatja ez.

Ha engem kérdezel idővel megfognak szűnni a családok(szerencsére,mert nem egy tartós állapot) és áttérnek majd az emberek az önálló élet korra.

Persze ettől még kihalni nem fog a Föld,csak kevsebben leszünk és boldogabbak.A saját vágyainknak élhetünk majd,nem másokénak és nem korlátokban.

2013. dec. 20. 18:59
 85/158 A kérdező kommentje:

hu hát itt sok jó dolog van, na de figy, most azt mondod h azért legyünk birkák és azért fogadjuk el az amúgy tök irreális kategóriákat és elgondolásokat mert a nagy többség nem képes a realitást felfogni?

és ehhez kéne nekünk is akkor igazodni és hülyének lenni? :( azért íz így tök durva ... igenis a realitás sokkal színesebb és sokkal árnyaltabb, egyszerűen nem lehet abba a 3 idióta kategóriába bele préselni.

Abban igazad van h rengetegen elfojtják és egyszerűen leélik úgy az életüket h ezeket a vágyaikat soha nem élik ki , csak mert nem merik, na de most ezekhez kellene mindenkinek tartozni? én inkább bevállalom h milyen vágyaim vannak és nem csak álmodozok róla, hanem meg is élem őket ...és valahogy ez szimpibb.

De tényleg egyébként k nagy a képmutatás a téma körül, mert most itt az írásodból rengeteg mindent kiszemezgetnék szívem szerint de akkor sose lenne vége, na de végre valaki értelmesebb is van ... eddig nem láttam ezt a hozzászólásaidban.

Visszatérve arra a képmutatásra h hány teljesen heteró fiú szopatja magát fiúval ... na puff tudom én h ezért öléni tudnának, de tudod kik a leginkább? Pont azok, akik csinálják! Ők azok akik a legagresszívebben tagadják h ilyen nincs és blabla, de aztán már nyomná le a fejemet ...

Ismertem egy küzdősportos, nagyon fiús, tényleg csajok bálványa nagyon szép srácot, és tehát tényleg ennél fiúbb már nem tudott volna lenni, na és kérlek, olyan rutinszerűen edzések után ,indig ment fel egy meleg csávóhoz, semmi duma nem volt köztük, sőt az utcán nem is köszönt neki, de ott meg vagy 2 évig elvoltak így h este felugrott hozzá, becsengetett, bementek a szobájába, boxer letol, és durr .. 10 perc és ugyan ilyen hirtelenséggel el is ment kb köszönés nélkül, mert ugye odáig nem "alacsonyodik" le h ő köszönjön egy melegnek, de azt azért élvezte h milyen finoman leszopta (ezt ő maga mondta). és persze utána ment a bnőjéhez haza. na ez milyen?

Tudom, nyilván én képzelődök, és nyilván ilyen nincs, csak hát az a nagy baj, hogy ez is nekem eléggé első kézből való tapasztalat, szal nem igazán tudják az álszent dumát megetetni velem.

Tudom h ez megint olyan téma ami kiveri a biztosítékot sokaknál, de megint csak azt tudom mondani h főleg azoknál, akik ...

áhh utálom ezt a képmutató világot. és egyre jobban, ahogy egyre jobb rálátásom van sok állítólag nem létező dologra :(

de azért az a kérdés érdekelne h vajon miért főleg egy magyar macsónak gáz ez a téma? Egy amerikai srác pl az edzőtársának ajánlott egy másikat, hogy próbálja már ki, mert ott dícsérte h királyul csinálja, ki ne hagyja, mert nem tudja mit veszít. Hát ő meg nem is hagyta ... és mégse nézte őt senki emiatt bu...nak. (term fordítva kizárt, de így ez még macsóbbá tette komolyan ...)

Na most ugyanez ebben az országban miért számít akkora tabunak? ja tudom, ez a társadalom még nem érett a gondolkodásra, de attól még nagyon gáz. Főleg h bizony nálunk is van erre példa, csak mások az arányok na meg aki csak a legkisebb mértékben is ki meri mondani, az hülye és hazug és bunkó és k..g és stb. Pedig pedig ...

2013. dec. 22. 14:14
 86/158 A kérdező kommentje:

"Egy melegnek is lehet barátnője,akivel elhiteti a dolgokat meg még a szex is működik vmennyire(másról fantáziál szex közben). "

figy, sztem ez hülyeség vagy akkor oly mértékben debil a csaj h az már hihetetlen. hát vaze már csak érzi úgy belül h "na valami nem oké itt" ... vagy nem?

2013. dec. 22. 14:19
 87/158 anonim ***** válasza:
100%

Mert az emberek nagyrésze álszent,szeret mások előtt jó színben feltűnni,érdekli mit gondolnak róla,nem a saját vágyainak él(pl folyton facebookon van,hogy reklámozza magát másoknak).

Az emberek többsége pedig buta,egyszerű lény.Érted?

Kb 10 perc alatt megtudod változtatni a véleményüket,ha akarod,mert annyira nincs önálló véleményük.

Én elhiszem neked,hogy vannak ilyenek.

De hát ezek jellemtelen emberek.Más szó nem jó rájuk.

Amit írtál,hogy nekünk kell e lealacsonyodni az ő szintjükre???

A válasz:sajnos igen!

A buta,korlátolt ember nem tudja magától,hogy buta,azt hiszi,hogy mindenki olyan,mint ő.

Csak az értelmesebb tud leereszkedni a butább szintjére,mert az lehetséges,egyszerűbb,időspórolóbb.

Sokszor veszem észre magamon én is,hogy néha leereszkedek,ami nem jó,de muszáj,mert ha nem tennéd nem tudnál kommunikálni.

Amit tehetsz max,hogy elkerülöd az ilyen embereket.

Én igyekszem is,de nem lehet mindig kikerülni.

2013. dec. 22. 14:24
 88/158 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el szerintem olyan csaj/nő is van,aki annak ellenére,hogy tudja,hogy a párja meleg,annak ellenére is képes vele maradni.Mert vmiért jó az neki úgy.

Meg nem hinnéd,de vannak olyan emberek,akiknek a szex totál nem igényük.Főleg nőknél nagyon sokan nem is azért szexelnek,mert élvezik.Inkább egyfajta eszköz a hadviselésben:D

A heteróknak meg amúgyis nagyon sokat kell kaparni egy ki szexért,mint heteró tesóm szokta mondani,a heteró pasik nagy része csak azért tart kapcsolatot,hogy legyen egy állandó lyuka:)))

2013. dec. 22. 14:26
 89/158 A kérdező kommentje:

Kemény a helyzet. jó én értem h az emberek legnagyobb része álszent és nem enged a saját vágyainak se és emiatt inkább bele kényszeríti saját magát egy amolyan áléletbe, amiben még tök rosszul is érzi magát, na de most az lenne a jó, ha én is ehhez igazodnék, és én is nyomjam el azt, amire vágyok és ahogyan szeretnék élni? főleg h senkinek se ártok vele, csak annyi h én legalább magamnak is és másnak is be merem ismerni a vágyaimat, és amúgy az is érdekes jelenség, hogy persze pl mások előtt az a bizonyos XY tök hülyén reagál h "á ez hülye b...g", aztán meg kettesben ne tudd meg, hogy elő jön az enyémnél még sokkal meredekebb vágyaival ... és mellesleg a totál ellenkezőjét mondja annak, amit mások előtt. most szted ez a normális?

ez a heteró fiús dolog is érdekes, mert amit írtam, azt én tapasztalatból tudom, hogy igaz, csak mivel nálunk ilyen hatalmas tabu, ezért persze inkább meghazudtolnak, de mindjárt mondok ere egy jó példát, aztán el lehet dönteni, most akkor ki is hazudik ...

szal volt egyszer (kétszer-háromszor...) h a sima heteró chat.hu-n (mármint a heteró szobában) én a közös ablakba beírtam, hogy keresek olyan nyílt gondolkodású heteró fiút (de tényleg csakis heterót), aki álmodozik arról, hogy milyen lehet, ha egy fiú lesz..ja. na ok, erre ott a közösben elhordtak minden barmálatnak h takarodj innen te k..g kisb.., na meg persze megkaptam a szokásos kioktatást h akkor az már nem lenne heteró blabla, na és ehhez képest h tehát mások előtt elhordanak mindennek, érted egy az egyben ugyan ezek a srácok aztán privátban meg sorra rám írnak ilyen szövegekkel h huujujjj ők mindig is erről álmodtak és tökre benne lennének ha komolyan gondolom és ha nem jár el a szám és persze nincs viszonzás, csak naci le, és hajrá ... csak hogy azért nem merték soha mert nehogy lebu...ák őket meg bnőjük van, de ha kussolok és nem akarok mást, hanem tényleg csak ebben megállapodunk, hogy gatya le és "lerendezem", akkor meg szinte azonnal is akar találkozni, sőt képes lemondani gyorsan a bnőjét is valamilyen ürüggyel, merthogy milyen régóta vágyik erre, na és így privátban meg el meri mondani h tökre örül nekem így .... na pufff. szted?

és tudod hány ilyen volt már?

erre írtam azt h el se tudod képzelni h hány heteró srác szopatja magát titokban, csak persze ezek sose derülnek ki, mert a legkisebb gyanú esetén is rögtön letagadja még azt is h ismeri a srácot, na az más kérdés h már utána 5 perccel megint élvezi, amit csinál neki ... tök jó fej az ilyen, igaz? na és erre írtam azt is h én nem nevezném őket se melegnek se biszexnek, és hogy egyszerűen nem lehet az embert így beleszorítani ebbe a 3 idióta kategóriába, mert ennél sokkal de sokkal színesebb és árnyaltabb a realitás.

de a legtöbbeknek ez miért fáj? hiszen csak élvezi .. akkor meg? tényleg olyan gáz sokaknak ha be merik vállalni azt amire vágynak? hát ez elég szomorú :(

Aztán a bnők na az megint megér egy misét. Te is írtad h sok bnő simán együtt van a barátjával és simán elnézi neki h meleg, mert más miatt ez neki előnyös, most én is tudok ebből a körből erre példáét, hogy volt a srácnak bnője, na elvileg együtt voltak, de a srác meg naponta járt fiúkhoz, és ezt tudta is a bnője, de olyan tabu volt náluk is, egyszer se hozta fel a témát, és tudod miért? mert attól félt h akkor kivágja, és azt azért nem akarta, mert akkor nem lenne kivel villogni a rokonság meg a bnők előtt h neki micsoda élsportoló barátja van, és érted az összes tyúkeszű bnője meg ismerősi köre emiatt nézett fel rá, holott valójában semmi se volt köztük, ezt csak úgy előadták publikusan. ez se semmi, igaz? de tudom, nyilván hazudok ...

ezt írtad:

"Az emberek többsége pedig buta,egyszerű lény.Érted? "

Ok értem, na de most akkor tényleg az lenne a megoldás h emiatt én se merjem megélni az igazi vágyaimat, csak hogy úgymond a többségnek megfeleljek? Hát nemtom ... inkább úgy vagyok vele, h sz....m le magasról, és persze tuti hülyének is néznek, csak éppen sztem elég sokan cserélnének velem amiatt h én tényleg úgy merek élni, ahogy akarok és ami megfelel a vágyaimnak. Én azt nem értem, hogy azok akik ennyire képmutató életet élnek, azok hogy képesek mondjuk az igazi mély vágyaik 95%-át elnyomni és egy olyan életet élni, ami nem is ők, hanem valami magukra kényszerített maszlag? most nem? és szted így boldogak is vagy csak úgy elvannak?

ne még ez volt nem kutya amit írtál:

"Amit írtál,hogy nekünk kell e lealacsonyodni az ő szintjükre???

A válasz:sajnos igen!

A buta,korlátolt ember nem tudja magától,hogy buta,azt hiszi,hogy mindenki olyan,mint ő. "

Hát ... de én köszönöm, akkor se szeretnék, na meg ott kezdődik h nem is tudnék arra a szintre lemenni, csak h másoknak megfeleljek, mert miért is feleljek meg? az miért lesz jobb nekem? Jó értelek h sok a buta aki nem tudja magáról, sőt pont ez hiszi nagyon okosnak magát, de aztán meg jézusom ... de abban igazad van h na pont az ilyennek aztán magyarázhatnék én bármit, úgyse tudja felfogni.

Most ez a fiús dolog is, hát ne tudd meg, én pár haveromnak mondtam meg szal tudta h mi van köztünk, és akkor az egyik fele csak simán nem hitte el, a másik fele meg aki elhitte, az is hülyének nézett, na meg azt egységesen megkaptam mindegyiktől h "fúj mert b.i" ... Aztán letettem arról h elkezdjem magyarázni, ahogy én látom, főleg hogy ez a 3 idióta kategória abszolút nem felel meg egy ember árnyaltságának, de sajnos nem tudtak abból a jó kis sztereotípiából kilépni, hogy "ha már hozzá ér egy fiúhoz, akkor b..i", na legtöbbtől ezt kaptam meg. Hiába próbáltam magyarázni, hogy azért na nem igazán, és van különbség egy b..i és egy olyan között amilyen ő is, hogy szal fordítva elképzelhetetlen a dolog, sőt megverne ha "olyat" akarnék, egyszerűen pont azért mert kizárt és undorodik attól h ő fiúhoz érjen, de ettől még imádja ha fiú szopja, na persze ezt is csak így kettesben ismeri be, amúgy nyilván letagadja. De kettesben meg tök őszintén megmondta h össze se lehet hasonlítani h mennyivel finomabban csinálja egy srác neki, mint a béna bnője :D Mondjuk ezen tök jót röhögtem, de hát most erre már mit mondjak? nem vicces kicsit? és látod, mégis a realitás .... amit ugye állítólag le kell tagadnunk, mert "ilyen nincs". Szal megint ott kötünk ki, h a Kinsey-féle árnyalás már valamivel jobb, de még mindig nagyon messze van a valós helyzettől, amik tudnak létezni az életben.

Vagy te pl ezt a küzdősportos bajnok srácot hova sorolnád be ha már ennyire sorolnunk kell mindenképpen? Most akkor ő micsoda, ha csajozik folyamatosan, de azért heti párszor leszopatja magát fiúval is (na persze más nem lehet köztük, sőt, igazából szóba se áll vele, mert hát mégis egy kis bu.., de azt meg imádja a mocsok, ahogy csinálja neki ... no comment ugye)?

hát ez meg jó kérdés itt:

"Én elhiszem neked,hogy vannak ilyenek.

De hát ezek jellemtelen emberek.Más szó nem jó rájuk."

Nem biztos h jellemtelen, csak az van amit írtál, h annyira kénytelen szegény elnyomni az igazi vágyait, vagyis nem is elnyomni, hiszen kiéli, csak éppen kimutatni, beismerni nem tudja, de sztem ő még a jobbik eset, mivel magának legalább beismeri és ki is éli amire vágyik, na de úr isten, hány olyan lehet, aki éveken át csak álmodozik erről (vagy másról), de vagy magának se ismeri be és elfojtja vagy ha magának azért fantáziál róla, akkor se mer soha lépni ebbe az irányba, mert ugye a képmutatás az fontosabb. Hát megmondom őszintén, én nem tudnék így élni. A képmutatást még megértem, mert ha ilyen ismert sportoló pl, akkor jó, hát muszáj neki sajnos, na de hogy még magának se ismerje be, amire igazán vágyik, na az már durva. Most nem? Vagy te erről mit gondolsz?

"Amit tehetsz max,hogy elkerülöd az ilyen embereket.

Én igyekszem is,de nem lehet mindig kikerülni."

Igen, csak ez tök sszar így. mert oké, egy szűk körben én is tudok olyanok közt mozogni, akik nyílt gondolkodásúak és képesek felfogni dolgokat, na de most valljuk meg, ez az összeshez viszonyítva mégis kb hány % lehet? pfffff talán pár. És így nehéz ezzel a pár %-al lenni mindig, de szal az ember ezt megérzi azonnal, h vkinek milyen a gondolkodása, de most a nagy többséggel meg szenvedjek, csak mert nem tudnak se gondolkodni se igazi vágyaik nincsenek se ... nemtom mit írjak még szal mert egyszerűen birkák? áh ez tök durva :( nagyon meg kell válogatni h kik azok, akikkel körülveszem magam, de mondjuk az is igaz h sztem ez úgy alakul mert ők is megérzik ha valaki nyitottabb meg másképp is tud gondolkodni, és így akkor automatikusan úgyis csak velük haverkodik az ember, na de akik meg nem ők, most azokkal tényleg az van h szal egyszerűen hogy kommunikáljak, ha úgyse fogja fel amit mondok? erre van ötleted?

Na jó, hosszú lett nagyon, és pedig még nem is reagáltam mindenre amit írtál ... de képtelenség pedig kár.

De most te akkor meleg vagy? vagy te minek tartod magad?

2013. dec. 23. 12:22
 90/158 anonim ***** válasza:

Én alapvetően meleg vagyok.Annak mondanám magam:))

A nők nekem inkább szépek,mint szexuálisan izgatóak.

Vagy művésziek.Pl a top modellek,ilyesmik.

De szexuálisan nem izgatnak.

2013. dec. 23. 12:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!