Lányok ti barátkoznátok egy meleg fiúval?
hát nekem pont lány mondta azt h kizárt, mert undorító. szal már sokszor írtam és mondtam, hogy oké, fiúk közt is sok a homofób, de higgyétek csak el, a lányok sokkal brutálisabban homofóbok tudnak lenni, sőt, a legkeményebb élményeim pont lányokkal voltak. Fiúk vagy mérsékelten homofóbok vagy lexarják (inkább ez utóbbi).
Az egyik "legtoleránsabb" lánytól pl azt hallottam, h oké, ő haverkodna meleg fiúval, csak nehogy elkezdjen mesélni a szüzessége elvesztéséről meg a szexről mert elhányja magát. hát ez van ... és nem értem egyébként, sokan miért gondolják a lányokat toleránsabbaknak, mert sztem abszolút nem igaz ez nagy átlagban!!
Sőt, legjobb barát csakis egy 150%-ig hetero fiú tud lenni, akit ez a dolog hidegen hagy, és pont ezért nem is érdekli.
Utolsó, azok nem őszinte lányok és gyengék. Valószínűleg a normák rángatják ide-oda őket, egyszer eljátsszák a kedves kis angyalkát (egyeseknek), máskor meg utálkoznak (másoknak). Képmutatók, önmagukkal szemben is.
Én nagyon szívesen barátkozom meleg srácokkal, sőt. Mivel maximálisan fiúpárti vagyok, én férfiként is meleg lennék. Ha pedig mesél a szüzessége elvesztéséről, az egyenesen felizgat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!