Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szimpla" meleg fiú + ismert meleg fiú - ti mit reagálnátok erre?
Próbálom összefoglalni, de nem rövid!
Összejöttem egy igen ismert élsportolónkkal, tök jól is éreztük egymást, minden jó volt, aztán meg jöttek a meglepetések.
Tehát együtt voltunk, teljesen jól elvoltunk, jónak indult a kapcsolat, de azt tudtam persze, hogy neki a látszat miatt muszáj lányt is tartania. Tart is. Eddig még oké. Ami viszont nem oké, hogy pár napra rá berángatott az öltözőbe, és közölte, hogy értsem meg, neki az imidzse nagyon fontos, és nem engedheti meg magának a legkisebb gyanút se ezzel kapcsolatban, mert a karrierje végét jelenti, és fogjam fel, hogy vége, és ha bármit kikotyogok, akkor megjárom. elintéz.
Eléggé lepadlóztam, mert tényleg kellemes napokat töltöttünk mi ketten. Aztán meg látom, hogy FB-on sorozatosan nyomatja a meztelen csajos képeket meg a nagy macsó kommenteket alá, szóval tényleg véresen komolyan eljátssza, hogy ő hetero és zabálja a csajokat, és ahogy látom, mindenki tök jól meg is kajálja, mert nehéz lenne elhinni, hogy egy ilyen élsportoló meleg.
Még ezzel se lenne bajom, meg azzal se, hogy fizetett álbarátnőt tart, akinek mellesleg szintén jól jön, hogy dicsekedhet, hogy huuu neki egy olimpikon pasija van, az már másodlagos, hogy amúgy semmi sincs köztük, de hát ezek szerint az bőven elég a csajszinak, hogy a barátnőknek eldicsekedhet, ki a fiúja. Na ez is elég undorító, de az ő dolga, oké. Na meg a média előtt muszáj valakivel megjelenni ugye :(
Én elnézném neki az összes ilyen díszmacsós húzást, amiket művel, az álbarátnővel együtt, csak azt nem értem, hogy velem titokban miért kell így viselkednie. Az elején még őszinte volt kettesben, de ez a gond, hogy most már kettesben se, mert még ott is jön azzal, hogy neki az imidzse mindennél többet számít, és mit is mondjak, tök kellemes, hogy miután eléggé megszerettem és jól elvoltunk, hallom meg látom, hogy aztán ő "kocskosbu.izik" a legjobban, ha ez a téma kerül szóba, mert gondolom, ez is az álca része.
Jó, tegyük fel, még ezt is elnézem, na de velem miért kell másképpen viselkednie? Ha kettesben vagyunk, akkor hol sérül az a hatalmas hetero élsportoló imidzse?
Szóval nagyon szomorú vagyok, és ti mit tennétek? Elnéznétek neki, vagy akár haverilag is összevesznétek vele? Mert én lassan hajlok ez utóbbira, hiszen elég durva már, amit csinál.
Ja még annyi "kedvesség", hogy FB-on kitett egy új képet magáról, én meg csak oda mertem írni neki, hogy milyen királyul néz ki, aztán kitörölte, és privátban meg elkezdett őrjöngeni, hogy meg ne próbáljak ilyet még egyszer, mert minden ilyet azonnal töröl, ami kicsit is gyanús lehet, szóval egy fiú ne írja már oda neki, hogy jól néz ki, és le is tilt, ha még egyszer meglátja. Bezzeg a lányoknak nyomja ám a szöveget itt is. nem tudom, de számomra gyomorforgató na. Biztos bennem van a hiba.
Nagyon brutális érzés ... és azóta is szomorúan nézegetem, hogy gőzerővel teszi ki a hetero imidzsnek megfelelő meztelen csajos dumákat meg képeket, és miközben nyilvánosan hangosan szidja azokat "a mocskos buu..ikat", este meg megy fiúzni megint ... (csak persze már nem velem, de azért megtudtam).
Kedves, igaz? Szóval mit tennétek? Vagy zárjam le és ennyi volt, kész? És az is érdekelne, hogy mit gondoltok az ilyen fiúról? Nem szimpibb az olyan, aki nem titkolózik ilyen betegesen, és nem él ennyire durván kettős életet? Vagy el kell fogadni, hogy a mai magyar élsportban tényleg elképzelhetetlen lenne egy meleg, és ezért akár ki is nyírna, csak ne derüljön ki, és ez így jól van? Erről mi a vélemény?
Teljes mértékben meleg vagyok, mégsem tartom egyenértékűnek, illetve egyenszerepűnek a meleg kapcsolatot a heteróval. Én a meleg kapcsolatot nem tartom házasságnak. Családalapításra sem tartom alkalmasnak. Tudom, hogy a melegek között kevesen gondolják így és engem emiatt sokan nem szeretnek, de akkor is így gondolom.
Ezért nem vagyok semmilyen meleg mozgalom tagja, nem járok felvonulni és nem harcolok a meleg jogokért. És nekem sem tetszik, amikor egy pasi férfiatlan, miközben nem lenne muszáj annak lennie.
Teljes mértékben meleg vagyok, ugyanakkor hívő katolikus, elítélem az erkölcsi liberalizmust és a jobboldalra szoktam szavazni. És köszönöm, jól vagyok.
Hívő,hát érthető,hogy agymosott vagy.
De ha neked jobb ilyenek között élni.
Én csak sajnállak.
Attól mert te nem vagy képes gyereket nevelni melegként még más lehet.
Nekem úgy tűnik te ezt egy szégyennek fogod fel.Aki teljesen elégedett magával az biztos ilyen zagyvaságokat nem állít.
Én biztos nem ismerkednék ilyen emberekkel.Utálom a mazoista hajlamú embereket.
Tudod az ha egy férfi "férfiatlan" ahogy te fogalmaztál az nem egy megjátszott,felvett dolog.Hanem neki olyan a természetes lénye.Nem felel meg a hülye,átlagos férfi képnek,és?Ezért játssza meg magát és a nap 24 órájában legyen férfias,erre tudatosan figyelve?Szerintem ezt nem gondolhatod komolyan.
Olyan ember ne is állhat ki a melegek jogaiért,aki önmagát sem tudja elfogadni.Egy olyan,mintha egy sérült személyiségű pszichológus akarna betegeket gyógyítani.Vagy ha olyan akarna vezetni,akinek nincs jogosítványa.
122-es vagyok.
Engem még senki nem akart kirekeszteni az egyházamból a melegségem miatt. A meleg közösségekből viszont már szerettek volna kirekeszteni a vallásos hitem miatt.
Több embert is ismerek, akik hívő katolikusok és melegek is egyszerre. A kettő nem zárja ki egymást.
Lehet sajnálni a vallásom miatt, de nem érdemes. Egyrészt nem tudom, hogy milyenek azok az "ilyenek". Persze sok olyan ember jár templomba, akik nem élik meg hitelesen a vallásukat, de az Egyház belső erős és éltető részét nem ők alkotják. Vallásos vagyok, nem pedig hülye. Ha ez nekem nem lenne jó, akkor nem lennék vallásos.
Sokszoros gyakorló nagybácsi vagyok. Foglalkozom is az unokaöcséimmel. Szeretem a gyerekeket, ők is szeretnek engem. Tudnék gyereket nevelni, ha úgy hozná az élet. Szerintem azonban a gyereknek családban van a helye, a családoz meg házasság kell. Az én hitem szerint házasság csak 1 férfi és 1 nő között jöhet létre, legalábbis szentségi házasság. Ettől még szeretheti egymást két nő vagy két férfi, de az egy más jellegű kapcsolat. Más jellegű, tehát másra való, más következik belőle és más jogok illetik meg.
A vallásnak csak a kisebbik lényege az, hogy hiszek Istenben és a túlvilágban. A nagyobbik az, hogy hiszek az objektív igazságban. Hiszek abban, hogy van egy olyan objektív igazság, egy olyan objektív értékrend, ami nem az én érzéseimtől és véleményemtől függ és még csak nem is a köz akaratától vagy egy népszavazástól. Ez az, ami kizárja az erkölcsi liberalizmust, ami sarkítva és egyszerűsítve azt mondja, hogy mindenki mindent megtehet, csak ha rálépsz más tyúkszemére, akkor ne csodálkozz, ha tiedre is rálépnek. Te magad döntöd el, hogy mi a jó és a rossz. Szerintem viszont nem tehet meg mindenki mindent, vagy ha mégis, annak csúnya következményei is lehetnek. A jó és a rossz kérdése objektív, tehát nem én döntök róla.
Az eredeti kérdés az volt, hogy mi a meleg propaganda. Az, amit a meleg mozgalmak és a velük egyet értő eberek folytatnak, akik a meleg jogokért harcolnak, és akik el akarják fogadtatni mindenkivel, hogy a homoszexualitás a világ legtermészetesebb és legnormálisabb dolga. Végső soron mindig oda lyukadnak ki, hogy mindenki úgy él, ahogyan akar, mert miért ne. Ez az, amivel én nem értek egyet, ez az, ami szerintem rombolja a világot és ezért ez az, amiben én nem vehetek részt.
A meleg felvonulást meg azért kerülöm, mint ördög a tömjént, mert nem akarom, hogy baloldali politikusokkal lássanak engem egy rendezvényen parádézni.
A saját melegségemet teljes mértékben elfogadtam. Nem hazudok magamnak, tehát nem fogok nővel együtt élni. Társara én is vágyom, szeretnék egy pasit magam mellé. De kapcsolatunkat sosem fogom házasságnak nevezni.
Elég érdekes egy szemléleted van.
De vigyázz, mert ha ennyire jobboldal és "erkölcs", a végén még átnevelőtáborban kötsz ki. :XD
Igaz, ahogy leveszem, nem is bánnád annyira.
"Egy olyan,mintha egy sérült személyiségű pszichológus akarna betegeket gyógyítani."
Azért ez így meredek megállapítás. Ismertem én már annyi zakkantat, hogy napokig tudnék mesélni. Aztán mégis "gyógyított" (de még melegeket is!), legalábbis szedte érte a lóvét, ez tény. :D
Jézus. Hát van itt baj rendesen sztem. Meséltél már minderről egy jó pszichológusnak?
"el akarják fogadtatni mindenkivel, hogy a homoszexualitás a világ legtermészetesebb és legnormálisabb dolga. Végső soron mindig oda lyukadnak ki, hogy mindenki úgy él, ahogyan akar, mert miért ne. Ez az, amivel én nem értek egyet, ez az, ami szerintem rombolja a világot és ezért ez az"
És miért nem értesz egyet? Ha egyszer senki senkinek se árt, akkor ki miért rombolja a világot? És miért kellene valami felsőbb erkölcs szerint birkamódra élnünk? Ne, továbbra is azt érzem, itt komoly gondok vannak.
(annak ellenére h én se vonulgatok és én se fogadnék örökbe gyereket, viszont az se izgat túlságosan, ha más ezt teszi)
"akik el akarják fogadtatni mindenkivel, hogy a homoszexualitás a világ legtermészetesebb és legnormálisabb dolga. "
Te srác! Jártál te már civilizált országban (valahol Ny-E-ben), és volt már olyan tapasztalatod, hogy az 5 éves kissrác egy az egyben olyan természetességgel állt ahhoz a dologhoz, hogy a bátyjának pasija volt, mint ahogyan ahhoz, h a nővérének is? Én ott tényleg megéltem azt, milyen, amikor semleges hozzáállást vált ki már a kicsikből is a téma, és sztem pont azért, mert természetes, és nem hirdetik úton-útfélen, hogy ez milyen aberrált dolog. Hát hiába, a még romlatlan kisgyerek nem ítéli el azt ami más ... ennyi. Tudod, nekem is mekkora döbbenet volt ezt személyesen látni és átélni? Csak aztán így is nő fel, és így is fog viszonyulni felnőttkorában is a témához.
Úgyhogy nem akkora hülyeség ez, hidd el! Persze mi itt Szibéria talán jobbik felében messze vagyunk ettől, de talán egyszer ...
Az én álláspontom túl összetett ahhoz, hogy itt részletesen kifejtsem, de azért megpróbálok válaszolni néhány kérdésre.
Voltam pszichológusnál. Sőt, bentlakásos terápián is voltam. A vallásos ismerőseim ki akartak hozni onnan, mert attól féltek, hogy kikezelik belőlem a vallást. De ott, akkor, illetve ahhoz kapcsolódóan erősödött meg a vallásos hitem.
Külföldön nem jártam, az ottani életvitelbe pláne nem láttam bele. De nem biztos, hogy mindenben példa a külföld. Mint mondottam, én is szeretnék együtt élni férfival. Ezt fel is szeretném vállalni. Tehát a gyerekekkel is el kell ezt fogadtatni. De ezzel nem mondtam ellent annak, hogy ez nem házasság és másra való, mint a hetero kapcsolat. És az elfogadtatás nem azt jelenti, hogy az utcán élek "házas" életet.
Tisztában vagyok azzal, hogy a homoszexualitás nem "gyógyítható", főleg nem átnevelőtáborral. Ezért nem örülnék, ha ilyen lenne, és annak sem, ha ilyenbe vinnének engem.
A vallás egy nagyon összetett dolog. Egy dolog Istennek, a transzcendenciának, a túlvilágnak az elfogadása. Másik dolog a vallások elfogadása. Megint más a konkrét egyház és szintén más annak átlátása, hogy ez nekem miért kell, miért jó.
A lényeg, hogy Isten a világot törvényekkel együtt teremtette. Sokféle törvény mellett erkölcsi törvényeket is alkotott. Ezektől a törvényektől el lehet térni, de ugye annak következményei lesznek. Aki ellent mond Isten törvényeinek, az magának az Istennek mond ellent. Márpedig ha én egy életen keresztül szarok az Istenre, akkor hogyan várhatom el azt, hogy az utolsó ítéletkor ő ne szarjon az én fejemre?
Az persze vita tárgya, hogy itt a földön ki ismeri a legjobban Isten törvényeit. Az én hitem szerint a katolikus egyház, ezért vagyok katolikus. Olyan vallás nincs, amiben a vallásos házasság nem csak férfi és nő között tud létrejönni.
Aki az erkölcsi szabadságra buzdít, az a törvények figyelmen kívül hagyására buzdít.
Amikor Isten megteremtette a világot, akkor az embert férfinak és nőnek teremtette. Nem teremtett harmadik nemet, sem kevert nemet, sem semleges nemet, sem egyéb marhaságot. És s két nem közötti átmenet lehetőségét sem teremtette meg. Tehát mindenki az, aminek született. És nem az, aminek érzi magát. Aki nem annak érzi magát, ami, az beteg, tehát segítségre szorul.
A férfinak és a nőnek is megvan a feladata, a szerepe. Aki ennek nem felel meg, az nem egészséges.
A pedofil tényleg szereti a gyereket. Mégsem élheti ki a vágyát, mert azzal árt a gyereknek. Hiába teszi szeretetből. Mert az beteges szeretet.
Sokféle embernek van sokféle vágya, amit nem élhet ki. Aki tud, az uralkodjon magán. Aki nem tud, azt kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!