Titeket mennyire zavar egy leszbikus vagy meleg pár az utcán, ha kézen fogva sétálnak?
Pont most beszélgettem valakivel erről, ő azt mondja, hogy nem merné bevállalni, mert fél, hogy valaki odamegy és megveri őket... Pedig ő is lány.
Úgy érzem a pasiknak egy fokkal nehezebb lenne talán ezt a dolgot nyugodtan megtenni... pedig nem kéne nagy dolognak lennie, elvileg senkit se bántanak vele.
Te mit gondolsz?
Engem egyáltalán nem zavarnak sem a melegek, sem a leszbik.
Szívesen elmennék a meleg felvonulásra is minden évben heteró létemre, de a rendszeres botrányok ettől visszatartanak.
5-ös: Mi vonz a melegfelvonulásban?
Én nagyon ellene vagyok, mert ezzel nem egyenlőséget érnek el, hanem pont az utálatot növelik. Szerintem be kéne fejezni úgy, ahogy van.
ma 23:44
Ok és miért másabb egy női pár mint egy férfi? Persze férfi létemre jobban tetszik egy női pár, mert a nőket szeretem, de gyakorlatban a kettő ugyanaz. Mi a különbség.
10-es: Az, hogy ha megfogják egymás kezét az utcán, az már neked villogás?
Akkor ennyi erővel te se fogdosd a nemlétező barátnőd kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!