Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pest/ Jász-Nagykun-Szolnok megyei bi/leszbi lányok ismerkedni?
"szeretethiányom van"
Még egy kislány, akit elhanyagolnak otthon. A szülők bűne egyértelmű, no meg a médiáé, hogy ha már szeretethiánya van, akkor nem fiúkat keres, hanem vele azonos neműeket, ráadásul szexuális célzattal.
huha. nagyontudod mivan itthon
1 ilyet senki ne mondjon. nem hanyagolnak el. egy kicsit sem! szeretem es becsulom anyukamat, es o meg ad nekem mindent amit tud, szoval megnyugtatlak. itthon rendben van minden:)
2. a nemi identitas nem a szuloktol es a mediatol fugg. aki igy szuletik, az nem tehet rola. ha vonzodom a lanyokhoz mit zavar?
3termeszetesen nem olyasfele szeretethianyra gondoltam. 15 evea vagyok, kozepiskolas. nem a homokozos.jatszoteri korszak mar. egy parkapxsolatot szeretnek. parkapcsolatban letrejovo szeretetre . az meg hogy mist fiukat keresek vagy lanyokat foleg nem rad tartozik.
4 NEM szexualis celzattal keresek. parkapcsolat. ket kulon fogalom. sajnalom hogy te boldogtalan vagy.de gaz ha mar azis zavar hogy valaki boldog akar lenni.
igen, jól mondod, itt is remekül lehet ismerkedni, pl. itt vagyok én :D
16/l/l Bp.
te merrefelé laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!