Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket mennyire zavar egy...

Titeket mennyire zavar egy leszbikus vagy meleg pár az utcán, ha kézen fogva sétálnak?

Figyelt kérdés

Pont most beszélgettem valakivel erről, ő azt mondja, hogy nem merné bevállalni, mert fél, hogy valaki odamegy és megveri őket... Pedig ő is lány.

Úgy érzem a pasiknak egy fokkal nehezebb lenne talán ezt a dolgot nyugodtan megtenni... pedig nem kéne nagy dolognak lennie, elvileg senkit se bántanak vele.

Te mit gondolsz?

2013. jan. 30. 23:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%
a moderálások miatt kicsit elállítódtak a számozások, érdekes így visszaolvasni :d
2013. jan. 31. 20:47
 52/74 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy értsétek: az a bizonyos 46-os válaszoló baramságokat írt, ami sértő a melegek számára, én pedig arra válaszoltam, csak később az övét törölték.
2013. jan. 31. 22:44
 53/74 anonim ***** válasza:
5%

"a HIV vírus nem csak a homoszexuálisok között terjed"

Elenyésző számban vannak heteroszexuálisok is de az aids-esek többsége homoszexuális úton kapta el. Még a Wikipédia is leírja: "Az eddig Magyarországon kiszűrt HIV fertőzöttek közül 847 homoszexuális 279 pedig heteroszexuális úton kapta el a fertőzést, ami 75,22%-24,78%-os aránynak felel meg. Mivel a többi fertőzési mód eltörpül a nemi úton történtekhez képest, jó közelítéssel feltételezhető, hogy az összes fertőzött között is hasonló arány érvényesül. 6700 HIV pozitív embert feltételezve ez mintegy 5040 homoszexuális illetve 1160 heteroszexuális úton fertőzöttet jelent, ami a homoszexuális kapcsolatot (is) folytatók 0,72%-a, a heteroszexuálisok 0,018%-a."

[link]

"a csóknak semmi köze a szaporodáshoz"

Ja k*rvára nincs csak éppen annyira van köze mint a szalonnának a disznóhúshoz. Szexuális vonzalmat fejez ki és ezáltal sehol és semmikor nem elfogadható két köcsög között de ha egy köcsög+egy nő csókolózik azzal nincs semmi baj. Nem mondhatjátok hogy nincs megtiltva a csók csak éppen emberi keretek között (férfi+nő).

"Szóval szerintem amíg a heteroknak joga van az utcán kézen fogva sétálni, csókolózni stb., addig a melegeknek is joga van ehhez."

Ne kelljen már sokadszorra leírnom már annyira unom. Igen a melegeknek is joga van ehhez de ahhoz nincs hogy két ratyi kinyilvánítsa beteges érzelmeit mert ez hányingert kelt a normális emberekben. A heterók azért csókolózhatnak az utcán mert heterók. A melegeknek is megvan a joguk erre. Két meleg viszont nem fajtalankodhat az utcán mert ez már többletjog lenne. Ez mind a ti logikátok szerint van. Egy meleg viselkedhetne normális módon de nem teszi ehelyett saját beteges dolgaival próbálja rombolni a közhangulatot.

"Én nem akarnék semmi többet, csak, hogy kézen fogva mehessek a párommal az utcán."

Menjél de vállald a következményeket. Törvényileg nincs akadálya de ezzel csak a gyűlöletet fokozod saját fajtád ellen.

"Ha egy heteró hetente mással jár az nyugodtan mehet kéz a kézben a másikkal, mert ugyebár biztos szereti az aktuális partnert. De a melegek sok év kapcsolat után se mehetnek így ki az utcára."

A homoszexualitás nem párja a heteroszexualitásnak. Az életnek nincs más célja csak a szaporodás ezért csak egy szexualitás létezik a többi (homoszexualitás, zoofília, pedofília) aberrációk. Ezért undorodik mindenki a melegektől mert ez genetikailag van belénk kódolva persze a politika ebben is benne van. A liberálisok nem fogják bevallani ezt mert az ő ellenségük az emberi kultúra és erkölcs ezért próbálnak mindenhol keresztbe tenni a vallásnak (iszlám, kereszténység). Ezt az undort csak a férfiak tudják elképzelni a nőknél nem is olyan gond a leszbikusság amíg csak szexuális viszonyról beszélünk és nem a család és az értékek gyűlöletéről. A másik ami miatt undorító a homoszexualitás az a férfi erények és becsület. A homoszexualitás mindezekkel szembe megy. Egy homoszexuálist nem nevezhetünk se férfinek se büszke derék embernek. Hiszen a szex többek közt a dominanciáról szól és akárhogy próbálnom elképzelni egy homoszexuális mindig alárendelt lesz. Valahogy ezzel lehet szavakkal leírni az undort amit egy férfi érez a homoszexuálisokkal szemben az már mindenki saját toleranciája és világnézete dolga hogy hogyan kezeli és milyen felelősséget érez férfiként velük szemben.

"Hát kedves 21%-os, hogy is van ez? Ki turkál a másik fenekében? Ez szolgálja az utódnemzést?"

Itt nem a homoszexuálisokról van szó hanem a heteroszexualitásról ahol megengedett az anális és az orális szex. Az már a te erkölcsi és egyéb szegénységed hogy te büszke vagy arra hogy a farok másik oldalán állsz vagy inkább térdelsz.

"Nehogy már azok a pasik többet érjenek, akik a villamoson hangoztatják, hogy mit csinálnának az ágyban a lánnyal, mint azok a melegek és leszbikusok, akik szeretnének kézen fogva sétálni a párjukkal. "

A szóhasználatodból is látszik hogy nem tudsz férfiként gondolkodni. A férfiasság egy részét bizony az erkölcsi tisztaság és egyéb férfi értékek a másik részét a nők becserkészése jelenti. Az tény hogy az előbbiből ma keveset látunk a liberalizmus hatása ami egyben ti vagytok.

"Az embert nem a szexualitásán keresztül kell megítélni."

Döntsük már el hogy elfogadjuk-e a pedofilokat, zoofilokat és a melegeket. Ha igen akkor melegfelvonulás helyett miért nem csináltok egy közös "eltérő szexualitás" felvonulást? Ja, talán azért mert akkor aki ma veletek van az rugdosni ki legelőször az országból? Tudott mikor lesz elfogadva ez a három: soha. Amíg ember lesz a Földön ez így lesz szerencsére.

"Te 21%-os nagyon szűklátókörű vagy. Nagyon sok ilyen jellegű kérdéshez írsz, de sose tudod kifejteni, hogy mi is a baj a melegekkel. "

Ennél jobban nem lehet kifejteni mint amit itt írtam. Inkább az a kérdés hogy sokszor itt hallom hogy azért vagytok különbek a pedofiloknál mert a pedofilok a gyerek beleegyezése nélkül csinálják de ti közös beleegyezéssel. Zoofilok szintén erőszakkal. Viszont amikor a melegek örökbefogadnak gyereket akkor szintén nincs megkérdezve a gyerektől. Nem is lehet elvárni egy gyerektől hogy ilyen helyzetben döntsön. Ti azt hiszitek hogy ha ti nevelitek akkor majd toleráns lesz pedig ennek semmi köze a neveléshez ez a génekben van. Lehet sőt szinte biztos hogy azzal teszitek tönkre az életét hogy magatokhoz veszitek és arról még nem is beszéltünk hogy akiből meleg lesz attól már nincs messze a pedofília ahogy a kisebb csínyek után jönnek a betörések, rablások. Szóval a gyerek még mindig jobb ha egy egy szegény családban nő fel esetleg alkoholista szülőkel mint hogy két meleg között akik súlyos lelki traumát okozhatnak neki amikor majd férfivá válik.

2013. jan. 31. 22:46
 54/74 anonim ***** válasza:
100%

> Szexuális vonzalmat fejez ki

és olyan csak heteroszexuális emberek között jön létre, igaz?

> Az életnek nincs más célja csak a szaporodás

akkor ha gumival csinálod, vagy az asszony fogamzásgátlót szed, megverhetlek?

egyébként sajnálom, hogy a te életednek nincs más célja

> majd toleráns lesz pedig ennek semmi köze a neveléshez ez a génekben van

nem tudok róla, hogy a tolerancia öröklődne

> akiből meleg lesz attól már nincs messze a pedofília

de

2013. jan. 31. 22:55
 55/74 A kérdező kommentje:
Rossz olvasni ennek a 21-esnek a válaszait... Szegény annyira beteg fejben, hogy az már durva... Nem tudom milyen trauma érhette, hogy ilyen lett, de lehet jobb is, hogy nem tudjuk...
2013. jan. 31. 23:01
 56/74 Pretty Ballerina ***** válasza:
100%
Szerintem is komoly frusztrációi lehetnek. De most biztosan elégedett magával, hogy "ő megmondta, és alá is támasztotta az isteni igazságot".
2013. jan. 31. 23:03
 57/74 anonim ***** válasza:
100%

Annyira, de annyira nem ismeri a melegeket ez a 21%-os. Mert, ha ismerne párat és itt nem a felvonulós melegekre gondolok, akkor nem írna ilyeneket. Én is sajnálom szegényt, és inkább az zavar benne, hogy ő osztogatja az észt, hogy milyen a férfias férfi. Elég sok heteró férfival találkozok, akiknek nincs értékrendje, nem tisztel senkit és semmit. És igen, én férfinak tartom magam, a párom is férfi a szó minden értelmében. De te nem vagy az, mert folyton fitogtatod, hogy te mennyire erkölcsösen, férfiasan heteró vagy, mert, csak akkor érzed magad jónak, ha másokat lealázhatsz. Szerinted ez emberi érték?. Folyton keresed a meleg témájú kérdéseket, de hagy áruljak el egy titkot. Ez igazi heterót nem érdekelnek a melegek, csakis a buta, labilis, csoffadt életűek jönnek utálkozni. De azért hidd azt, hogy te vagy az etalon.

23 meleg F.

2013. jan. 31. 23:48
 58/74 anonim ***** válasza:
100%
ez a 21%-os MINDEN meleg témánál ott van... szerintem egy hetero ember nem foglalkozik ennyit azzal, amit utál. kivéve persze ha... [link]
2013. febr. 1. 09:39
 59/74 Pretty Ballerina ***** válasza:
100%
Nálad a pont. :)
2013. febr. 1. 09:52
 60/74 anonim ***** válasza:
100%

"Ne kelljen már sokadszorra leírnom már annyira unom"

Szerintem mások is unnak.

Amúgy meg

"a wikipédia szerint"

Simpson családból az az egyik kedvenc idézetem,hogy "A wikipédia azt írja.Nem baj fiam,ha hazamegyünk átírjuk".

2013. febr. 1. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!