Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket mennyire zavar egy...

Titeket mennyire zavar egy leszbikus vagy meleg pár az utcán, ha kézen fogva sétálnak?

Figyelt kérdés

Pont most beszélgettem valakivel erről, ő azt mondja, hogy nem merné bevállalni, mert fél, hogy valaki odamegy és megveri őket... Pedig ő is lány.

Úgy érzem a pasiknak egy fokkal nehezebb lenne talán ezt a dolgot nyugodtan megtenni... pedig nem kéne nagy dolognak lennie, elvileg senkit se bántanak vele.

Te mit gondolsz?

2013. jan. 30. 23:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam már ilyet, sőt, nem csak ilyet, hanem két srác a Keletiben, vonatindulás előtt igen hevesen búcsúzott el egymástól (simán lesmárolták egymást).

De metron is és máshol is láttam már hasonlót.

2013. febr. 3. 10:56
 62/74 anonim ***** válasza:
0%
azért az 53-as elég sok igazságot írt!
2013. febr. 3. 10:59
 63/74 anonim ***** válasza:
59%
miért kéne, hogy zavarjon?
2013. febr. 3. 11:27
 64/74 anonim ***** válasza:
27%
#62 ku‌rvaanyázásokat moderál ki
2013. febr. 3. 11:59
 65/74 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem zavar,hisz a párommal én is sétálok kézen fogva és igen,még meg is csókolom. A hosszabbakat egy félreeső helyen,bár az is lehet,hogy egy hosszabb csók történik meg,mikor újra meglátom. Ha a heterók ott csókolóznak mellettem úgy,hogy szinte a fejemnél van a csaj feneke vagy a feje,akkor megengedhetem magamnak én is azt,hogy fogjam a párom kezét és megcsókoljam... Akit zavar azt zavarja,nyugodtan elfordulhat.
2013. febr. 3. 19:30
 66/74 anonim ***** válasza:
0%

"és olyan csak heteroszexuális emberek között jön létre, igaz?"

Sajnos nem de ettől még nincs joguk a melegeknek hozzá.

"akkor ha gumival csinálod, vagy az asszony fogamzásgátlót szed, megverhetlek?

egyébként sajnálom, hogy a te életednek nincs más célja "

Látszik hogy hülye vagy mint a sz*r itt nem az emberi életről beszéltem hanem magáról az életről a Földön amelynek a szaporodás a fő célja a mikrobáktól az emberig ezáltal a homoszexualitás egy természetellenes magatartás.

"> majd toleráns lesz pedig ennek semmi köze a neveléshez ez a génekben van

nem tudok róla, hogy a tolerancia öröklődne "

Itt nem a toleranciáról volt szó hanem az undorról amit minden ember érez a homoszexualitással szemben. Szövegértés 0.

"> akiből meleg lesz attól már nincs messze a pedofília

de"

Hú ez aztán nagy válasz volt és aztán ezt mire alapozod? A homoszexualitás ugyanúgy undorító mint a többi aberráció és képtelenség hogy egy homoszexuális kapcsolatból gyerek szülessen.

"Szerintem is komoly frusztrációi lehetnek. De most biztosan elégedett magával, hogy "ő megmondta, és alá is támasztotta az isteni igazságot"."

Az frusztrál csupán hogy milyen komoly gondok vannak a fejekben és mennyire népszerűek lettek az áltudományos hazugságok a témában.

"Annyira, de annyira nem ismeri a melegeket ez a 21%-os. Mert, ha ismerne párat és itt nem a felvonulós melegekre gondolok, akkor nem írna ilyeneket. "

Itt nem a melegekről volt szó hanem a homoszexuális jelenségről. Ti folyton a melegekről beszéltek de ennek semmi köze ahhoz hogy a homoszexualitás természetellenes, undorító és káros a társadalomra. Ettől még egy meleg lehet tehetséges valamiben de akkor is csak egy meleg marad.

"Folyton keresed a meleg témájú kérdéseket, de hagy áruljak el egy titkot. Ez igazi heterót nem érdekelnek a melegek, csakis a buta, labilis, csoffadt életűek jönnek utálkozni. De azért hidd azt, hogy te vagy az etalon."

A melegek nem érdekelnek. De amikor arról van szó hogy aberráltságukat hirdetik, hamis propagandájukat terjesztik itt természetesen nem hagyhatom szó nélkül. Ma az internet holnap az utcán azt pedig nem hagyhatjuk.

"Amúgy meg

"a wikipédia szerint"

Simpson családból az az egyik kedvenc idézetem,hogy "A wikipédia azt írja.Nem baj fiam,ha hazamegyünk átírjuk"."

Ritka egy idióta lehetsz te is tessék pár kattintás után: [link]

Csak a ti b*zi pártiak nem akarják elfogadni hogy az AIDS-esek nagyrésze homoszexuális és a férfiak között nagyjából 80-90% az AIDS-es b*zik aránya ez minden elmond. A Wikipédiára nem kerülhet fel semmi forrás nélkül ahogy ez a statisztika is az Országos Epidemiológiai Központ adataiból készült.

2013. febr. 4. 19:20
 67/74 Pretty Ballerina ***** válasza:
66%
Szerintem nyugodtan abbahagyhatod. Mindenki vette lapot, homofób vagy és erőszakos. Nem kell ez ide. Nem fogod megváltani a világot a nézeteiddel.
2013. febr. 4. 19:22
 68/74 A kérdező kommentje:
21-es: Húzz már a kérdésemből, senki se kíváncsi rád. Elégszer bemutattad már, hogy mennyire primitív vagy.
2013. febr. 4. 19:26
 69/74 anonim ***** válasza:
74%
Igen,de a homoszexuálisok sűrűbben járnak HIV szűrésre,így nem tudni pontosan mennyi az annyi,csak,hogy a teszteltek közt mennyi.
2013. febr. 4. 19:31
 70/74 anonim ***** válasza:
78%

Ez a 21%-os hülye!

Azt írja, hogy az élet fő célja a szaporodás és ezért a homoszexualitás nem helyénvaló! De, ha ő megakadályozza az élet tovább adását gumival vagy gyógyszerrel az teljesen rendjén van. Bírom ezt a fene nagy kettős mércét!

Kb. ez olyan, mikor minket fartúróknak neveznek olyan pasik, akiknek minden álmuk, hogy a barátnőjüknek berakják oda.

23 meleg F.

2013. febr. 4. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!