Titeket mennyire zavar egy leszbikus vagy meleg pár az utcán, ha kézen fogva sétálnak?
Pont most beszélgettem valakivel erről, ő azt mondja, hogy nem merné bevállalni, mert fél, hogy valaki odamegy és megveri őket... Pedig ő is lány.
Úgy érzem a pasiknak egy fokkal nehezebb lenne talán ezt a dolgot nyugodtan megtenni... pedig nem kéne nagy dolognak lennie, elvileg senkit se bántanak vele.
Te mit gondolsz?
se nő se ffi nem zavar ha meleg, és kimutatja...tulajdonképpen mi közöm hozzá, semmi..
sokkal kevésbé bosszantó egy kéz a kézben andalgó meleg pár mint azok a heterok akik szobának nézik a köztereket...na azok tényleg zavarnak.
engem egyáltalán nem zavar, sőt gyakran irigykedem egy-két cuki páron :3 am azt vettem észre, hogy pl. egy leszbi pár kevésbé feltűnően flörtölnek nyilvánosan, mint egy hetero pár, akik nyalják egymást nagyba, mert nem szeretnének különösebben megbotránkoztatni, csak együtt lenni, mint egy normál pár.
mondjuk nyíltan pasikat még nem láttam smárolni, de azt se reagálnám le rosszul, a szerelem minden formában szép és aranyos :))
Nem zavarna, amúgy sem azt figyelem általában, hogy az utcán ki kivel van, de ha észre is veszem, én ebből nem csinálok magamnak gondot.
33-as: mit nem illik? Fogni egymás kezét? Hát le vagy maradva egy jó száz évvel, úgy látom.
Engem nem zavarna.
Bár elhiszem, hogy félnek, sok az agresszív ember, akik mások verésén élik ki az "igazukat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!