Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket mennyire zavar egy...

Titeket mennyire zavar egy leszbikus vagy meleg pár az utcán, ha kézen fogva sétálnak?

Figyelt kérdés

Pont most beszélgettem valakivel erről, ő azt mondja, hogy nem merné bevállalni, mert fél, hogy valaki odamegy és megveri őket... Pedig ő is lány.

Úgy érzem a pasiknak egy fokkal nehezebb lenne talán ezt a dolgot nyugodtan megtenni... pedig nem kéne nagy dolognak lennie, elvileg senkit se bántanak vele.

Te mit gondolsz?

2013. jan. 30. 23:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 Missi_Key ***** válasza:
100%

se nő se ffi nem zavar ha meleg, és kimutatja...tulajdonképpen mi közöm hozzá, semmi..

sokkal kevésbé bosszantó egy kéz a kézben andalgó meleg pár mint azok a heterok akik szobának nézik a köztereket...na azok tényleg zavarnak.

2013. jan. 31. 00:37
 32/74 anonim ***** válasza:
12%
Zavar, mert illetlen és ízléstelen. Ha odahaza négyszemközt csinálják, az az ő dolguk, de közterületen egyszerűen NEM ILLIK. Ugyanúgy nem, ahogy nem illik közterületen hangosan böfögni, a nemi szervedet piszkálni, vagy feltűnően hangosan csókolózni sem.
2013. jan. 31. 10:43
 33/74 anonim válasza:
97%

engem egyáltalán nem zavar, sőt gyakran irigykedem egy-két cuki páron :3 am azt vettem észre, hogy pl. egy leszbi pár kevésbé feltűnően flörtölnek nyilvánosan, mint egy hetero pár, akik nyalják egymást nagyba, mert nem szeretnének különösebben megbotránkoztatni, csak együtt lenni, mint egy normál pár.

mondjuk nyíltan pasikat még nem láttam smárolni, de azt se reagálnám le rosszul, a szerelem minden formában szép és aranyos :))

2013. jan. 31. 11:23
 34/74 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem.
2013. jan. 31. 12:30
 35/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, örülök neki, annyival több szeretet van a levegőben :).
2013. jan. 31. 12:31
 36/74 A kérdező kommentje:
Bánom, hogy megpróbáltam mobilról értékelni a 33-as válaszát... véletlenül félig hasznosra nyomtam :(
2013. jan. 31. 13:05
 37/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarna, amúgy sem azt figyelem általában, hogy az utcán ki kivel van, de ha észre is veszem, én ebből nem csinálok magamnak gondot.

33-as: mit nem illik? Fogni egymás kezét? Hát le vagy maradva egy jó száz évvel, úgy látom.

2013. jan. 31. 13:30
 38/74 Pretty Ballerina ***** válasza:
100%
Ne is törődj vele, 33-as korlátoltabb nem is lehetne.
2013. jan. 31. 13:31
 39/74 anonim válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavarna,inkább örülnék,hogy felvállalják. :) Ha nekem lesz barátnőm én megfogom a kezét,mert nem érdekel az emberek véleménye. :) De nyílt utcán nem csókolóznék azért vele mert az nem utcára való,ugyanezt gondolom akkor is amikor egy hetero párt látok akik szinte megdugják egymást ez utcán.
2013. jan. 31. 13:47
 40/74 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna.

Bár elhiszem, hogy félnek, sok az agresszív ember, akik mások verésén élik ki az "igazukat".

2013. jan. 31. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!