Titeket mennyire zavar egy leszbikus vagy meleg pár az utcán, ha kézen fogva sétálnak?
Pont most beszélgettem valakivel erről, ő azt mondja, hogy nem merné bevállalni, mert fél, hogy valaki odamegy és megveri őket... Pedig ő is lány.
Úgy érzem a pasiknak egy fokkal nehezebb lenne talán ezt a dolgot nyugodtan megtenni... pedig nem kéne nagy dolognak lennie, elvileg senkit se bántanak vele.
Te mit gondolsz?
Múltkorában mozgólépcsőn álltam, lefele mentem épp, előttem pedig egy heteró párocska állt. A lány nekem háttal, a fiú vele szemben. És csókolózás (inkább csurgós nyalakodás) közben a fiú nézelődött fölfele, bele az emberek szemébe, többek közt az enyémbe is. Hát eléggé kiábrándító volt... Nem mellesleg zavaró, ha épp az én tekintetemet kapta el... És közben a lány manduláit kereste...
Én meg nem foghatom meg a párom kezét az utcán, mert az már hivalkodás és magamutogatás...
Szép, mondhatom...
22F meleg
A 46-os válaszolót csak sajnálni tudom, hogy ennyi gyűlölet és tudatlanság szorult bele. De nem baj, érted is imádkozunk majd, kedves 46-os, hátha jobb útra térsz. ;)
Egyébként én is leszbikus vagyok, és nem zavarna, ha látnék egy ilyen párt az utcán. Sőt, szerintem cukik, főleg a lányok. *-*
De ha azt nézzük, hogy miket művelnek egyes hetero párok, amikor mondjuk ülök a buszon és kénytelen vagyok végignézni, ahogy előttem majdnem hogy "azt" csinálják... Hát eléggé zavaró tud ez is lenni. Szóval szerintem amíg a heteroknak joga van az utcán kézen fogva sétálni, csókolózni stb., addig a melegeknek is joga van ehhez. A felvonulás pedig simán működhetne úgy, mint pl. New Yorkban, ha nem lenne ennyi idióta barom, akik kimennek csak azért, hogy keltsék a gyűlöletet.
Én nem akarnék semmi többet, csak, hogy kézen fogva mehessek a párommal az utcán. A csókot és egyebeket teljesen feleslegesnek tartom. A kézfogást is, csak azért szeretném, hogy kinyilváníthassam, hogy szeretem a páromat. Mellesleg már elég régóta vagyunk egy pár szóval nem az alkalmi kalandjaimmal rohangálnék az utcán. Ha egy heteró hetente mással jár az nyugodtan mehet kéz a kézben a másikkal, mert ugyebár biztos szereti az aktuális partnert. De a melegek sok év kapcsolat után se mehetnek így ki az utcára.
Múltkor a villamoson utazva a jármű mellett elment egy szép lány és mellettem volt pár srác, akik rögtön beindultak tőle. Elég hangosan ki is fejezték, hogy mekkora bombanő és, hogy mit tudnának kezdeni az ánuszával. Hát kedves 21%-os, hogy is van ez? Ki turkál a másik fenekében? Ez szolgálja az utódnemzést? Ilyen alapon a konkrét aktuson kívül minden egyéb szexuális cselekedetet, mint például a csók, ölelkezés, 69, különféle figurákat büntetni kellene, mert a fajfenntartást nem szolgálja. Annyira buta vagy, hogy már gágogsz. Nehogy már azok a pasik többet érjenek, akik a villamoson hangoztatják, hogy mit csinálnának az ágyban a lánnyal, mint azok a melegek és leszbikusok, akik szeretnének kézen fogva sétálni a párjukkal. Az embert nem a szexualitásán keresztül kell megítélni. De ez már ezerszer ellett mondva. De egyesek többre tartják magukat, csak azért, mert heterók.
Te 21%-os nagyon szűklátókörű vagy. Nagyon sok ilyen jellegű kérdéshez írsz, de sose tudod kifejteni, hogy mi is a baj a melegekkel. Körülbelül ilyen szinten vannak a válaszaid: A melegek utálatosak azért mert, csak! Semmi észérvet nem tudsz felhozni.
23 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!