Titeket mennyire zavar egy leszbikus vagy meleg pár az utcán, ha kézen fogva sétálnak?
Pont most beszélgettem valakivel erről, ő azt mondja, hogy nem merné bevállalni, mert fél, hogy valaki odamegy és megveri őket... Pedig ő is lány.
Úgy érzem a pasiknak egy fokkal nehezebb lenne talán ezt a dolgot nyugodtan megtenni... pedig nem kéne nagy dolognak lennie, elvileg senkit se bántanak vele.
Te mit gondolsz?
Az utálat ellen nem az a megoldás, hogy abbahagyják a felvonulásokat...
Ennek a népnek fel kell még nőnie az európai értékrendhez.
Azt mondják,hogy a felvonulás az egyenjogúságot hirdeti,de a heteróknak sincs azért csak azért felvonulásuk,mert heterók.
Engem nem zavar csak fura.
foley nyomozó, pont ezért szar a felvonulás
nem az egyenlőséget hirdeti, szar, fos, fúj
senkinek semmi baja nem lenne a melegekkel
Engem főleg akkor zavar, amikor tizenévesek csinálják.
Olyankor elvileg jönne nekem, hogy bekísérjem őket kiskorú megrontása miatt. Ha idősebbek, meg főleg külföldiek, nem annyira zavar. Érdekes, gay fiúkat még nem láttam így, viszont lányokat rendszeresen látok a metrón, plázákban, hogy fogják egymás kezét. A férfiak még melegként is értelmesebbek.
Na ha két lipstick leszbikust látnék csókolózni, akkor elővenném a telefonom és fényképeznék, majd elmondanék egy imát leki üdvösségemért, mivel olyan mocskos és undorító dolgok járnak az eszemben.
Viszont ha két butch leszbikus vagy férfi csókolózik az megbocsáthatatlan! Tiszteletben kéne tartaniuk, hogy az emberek többségében az ilyen undort kelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!