Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szimpla" meleg fiú + ismert meleg fiú - ti mit reagálnátok erre?
Próbálom összefoglalni, de nem rövid!
Összejöttem egy igen ismert élsportolónkkal, tök jól is éreztük egymást, minden jó volt, aztán meg jöttek a meglepetések.
Tehát együtt voltunk, teljesen jól elvoltunk, jónak indult a kapcsolat, de azt tudtam persze, hogy neki a látszat miatt muszáj lányt is tartania. Tart is. Eddig még oké. Ami viszont nem oké, hogy pár napra rá berángatott az öltözőbe, és közölte, hogy értsem meg, neki az imidzse nagyon fontos, és nem engedheti meg magának a legkisebb gyanút se ezzel kapcsolatban, mert a karrierje végét jelenti, és fogjam fel, hogy vége, és ha bármit kikotyogok, akkor megjárom. elintéz.
Eléggé lepadlóztam, mert tényleg kellemes napokat töltöttünk mi ketten. Aztán meg látom, hogy FB-on sorozatosan nyomatja a meztelen csajos képeket meg a nagy macsó kommenteket alá, szóval tényleg véresen komolyan eljátssza, hogy ő hetero és zabálja a csajokat, és ahogy látom, mindenki tök jól meg is kajálja, mert nehéz lenne elhinni, hogy egy ilyen élsportoló meleg.
Még ezzel se lenne bajom, meg azzal se, hogy fizetett álbarátnőt tart, akinek mellesleg szintén jól jön, hogy dicsekedhet, hogy huuu neki egy olimpikon pasija van, az már másodlagos, hogy amúgy semmi sincs köztük, de hát ezek szerint az bőven elég a csajszinak, hogy a barátnőknek eldicsekedhet, ki a fiúja. Na ez is elég undorító, de az ő dolga, oké. Na meg a média előtt muszáj valakivel megjelenni ugye :(
Én elnézném neki az összes ilyen díszmacsós húzást, amiket művel, az álbarátnővel együtt, csak azt nem értem, hogy velem titokban miért kell így viselkednie. Az elején még őszinte volt kettesben, de ez a gond, hogy most már kettesben se, mert még ott is jön azzal, hogy neki az imidzse mindennél többet számít, és mit is mondjak, tök kellemes, hogy miután eléggé megszerettem és jól elvoltunk, hallom meg látom, hogy aztán ő "kocskosbu.izik" a legjobban, ha ez a téma kerül szóba, mert gondolom, ez is az álca része.
Jó, tegyük fel, még ezt is elnézem, na de velem miért kell másképpen viselkednie? Ha kettesben vagyunk, akkor hol sérül az a hatalmas hetero élsportoló imidzse?
Szóval nagyon szomorú vagyok, és ti mit tennétek? Elnéznétek neki, vagy akár haverilag is összevesznétek vele? Mert én lassan hajlok ez utóbbira, hiszen elég durva már, amit csinál.
Ja még annyi "kedvesség", hogy FB-on kitett egy új képet magáról, én meg csak oda mertem írni neki, hogy milyen királyul néz ki, aztán kitörölte, és privátban meg elkezdett őrjöngeni, hogy meg ne próbáljak ilyet még egyszer, mert minden ilyet azonnal töröl, ami kicsit is gyanús lehet, szóval egy fiú ne írja már oda neki, hogy jól néz ki, és le is tilt, ha még egyszer meglátja. Bezzeg a lányoknak nyomja ám a szöveget itt is. nem tudom, de számomra gyomorforgató na. Biztos bennem van a hiba.
Nagyon brutális érzés ... és azóta is szomorúan nézegetem, hogy gőzerővel teszi ki a hetero imidzsnek megfelelő meztelen csajos dumákat meg képeket, és miközben nyilvánosan hangosan szidja azokat "a mocskos buu..ikat", este meg megy fiúzni megint ... (csak persze már nem velem, de azért megtudtam).
Kedves, igaz? Szóval mit tennétek? Vagy zárjam le és ennyi volt, kész? És az is érdekelne, hogy mit gondoltok az ilyen fiúról? Nem szimpibb az olyan, aki nem titkolózik ilyen betegesen, és nem él ennyire durván kettős életet? Vagy el kell fogadni, hogy a mai magyar élsportban tényleg elképzelhetetlen lenne egy meleg, és ezért akár ki is nyírna, csak ne derüljön ki, és ez így jól van? Erről mi a vélemény?
sportolói korra gondolok.
Fiatalabb generáció 30 alatt.
Idősebb 30 felett.
Vannak sportolók akik 30 évesen már visszavonulnak:)
Én csak azt mondom,hogy azért ne éld bele magad nagyon.
Mondom,ha vki nekem ilyet mondana "tönkreteszlek",holott nem is tettél neki semmi rosszat,hát nem tudom,elég önző jellemre vall.Én nem tudnék ártani senkinek az tuti.Belőlem egy ilyen mondattal tuti kilehetne ölni minden érzést...
De amúgy sejtettem,hogy vmi kis fiatalról lehet szó,azok viselkednek még így.Nagyon megakarnak felelni mindennek.
Egy 30as sportoló tuti nem ilyen már.
hát de várjunk csak, létezik 30-as sportoló?
mármint az élen? nemnem :) ő 20-as elején van, de megint nem akarom szegényt beazonosítani :D
egyébként megfigyeltem, mindig félreértjük egymást :D
Nem mondtad mit sportol.
Pl egy boxoló simán 30as éveiben is csinálja még.
húha és honnan hallottad? :)
egyébként ne aggódj, ugyanúgy van válogatott focista is mint vízilabdás, vagy XX-bajnok triatlonos és stb stb ... azért szépen-lassan kezdem ismerni "a kört" :D
Lehet,hogy ezek az emberek heterónak nevezik magukat,de nem azok.
Nem értem,hogy miért kell ezt így hívni.
Szégyellik?
Vagy mi?
Akkor minek csinálja?
Szerintem,aki képes dolgokra az már minimum bi.
Ha én poénból lefekszek egy csajjal,nagy nehezen vaalhogy,attól még nem leszek heteró.
De őket meg nem kényszeríti senki,hogy fiúkkal kipróbáljanak ezt-azt.
A lényeg,ha élvezi,felizgul egy fiúra,akkor meleg vagy bi.
Ezek az emberek elég gázak,nincsenek tisztában önmagukkal.
de, sztem tisztában vannak, csak ez most így nagyon hosszú lenne, maradjunk annyiban h nagyon nem értek egyet ezzel, amit írsz, mert azért annál sokkal árnyaltabb a világ, minthogy hetero-homo-bi kategóriákra szűkítsük az érdeklődést. és ez érdekes is egyben, mert nagyrészt ezzel csak magyarorszéágon vannak gondok, haladóbb szellemű országokban azért ezt is jóval de JÓVAL árnyaltabban képesek tudományos szinten is kezelni, és már rég használják azokat a fogalmakat, mint "heteroflexibilis" stb stb, de pl a bisex fogalmát még sok magyarországi tudományos írás is tagadja (megjegyzem, egyetértek vele, a már leírtak miatt, azaz hogy az eddigi magát binek mondó srácok közül mondhatom h 99,99% olyan volt h 100 esetből 99 fiú volt neki, na aztán ESETLEG, de csak nagyon esetleg magára erőltetett egy csajt is ... megint no comment. nos ezek az állítólagos bik. Tehát sztem se létezik ez, viszont igenis létezik heteroflexibilitás, létezik főleg az ilyen összezárt fiú társaságokban nagyon sok egyéb heteró de elég érdekes kapcsolat fiúk közt, aztán a kíváncsi heteróval én magam se tudom, hogy álljak :)
Lényeg a lényeg h nézd, leegyszerűsítem neked a dolgot: bármennyire is tabu, azt azért a legtöbb pszichológiai tanulmány elismeri h akár a saját nem felé irányuló kíváncsiságból akár kalandból, főleg tizenévesen a fiúk 80%-ának van legalább 1 "fiús kalandja". Na most az lenne a kérdésem, hogy mondok egy példát, csak mert mondjuk egy edzőtáboros estén, az edzések után történik köztük EGYSZER VALAMI a tusolóban, öltözőben, akárhol, de aztán ennyi, szal többet köze se lesz fiúkhoz, na akkor őt tögtön betennéd melegnek? Mert sztem ez így nem okés, egyáltalán nem! sőt, akkor inkább már az lenne a kérdésem, hogy vajon hány % a "tisztán" heteró fiú??? egyáltalán van olyan?
Nézd, nekem pl még a nővérem barátja is megtette azt h nyaraláskor egy szép reggelen az ágyam mellé ült, amíg aludt a nővérem, és elkezdett ezt-azt, és ha hagytam volna, hát nemtom mi lett volna, de lényeg a lényeg h akkor őt hajtotta a kíváncsiság, azóta sincs köze fiúkhoz aztán ennyi, és ugye azt meg tudta h nálam esetleg bepróbálkozhat mert nem fogok agresszívan reagálni :D
Na most akkor ettől az egy esettől ő is bi lett? vagy nyaralás alatt, edzőtábor alatt ha 20 srác együtt kiveri a tusolóban (de tegyük fel, nem érnek egymáshoz se), akkor ők is megmelegedtek?
áá én nem hiszem ... azért ez egy túlságosan leegyszerűsített kép lenne, de az emberek ennél komplikáltabbak :XD főleg a fiúk ... csak hát a tabu az nagy úr, és most már sok olyat is ismerek, aki hatalmas nőfaló volt míg válogatott volt, aztán így 30-ason már le..arja h mi van, most már megengedheti magának h legyenek fiús dolgai, mert nem vele foglalkozik a sajtó. Ezt csak arra írom h sose tudhatod, mi motoszkál a társad fejében, miközben melletted öltözik ... huhuuuu :DDD
Tudom disznó vagyok, de én meg úgy utálom ezt a tabukkal teli gondolkodást, szal én inkább kimondom, még ha nyíltan hülyének is néznek miatta, na aztán nem nyíltan egy újabb kérdés ismét :)
Jó hát ismerem a Kinsey-féle elméletet.
De nehéz ezt meghatározni.
Igazából 5 kategória különíthető el leginkább.
Teljesen homoszexuális.
Inkább homoszexuális,ritkán heteroszexuális.
Biszexuális.
Inkább heteroszexuális,ritkán homoszexuális.
Teljesen heteroszexuális.
A teljesen nyilván nem 100%,mert most ha megnéz vki egy férfi segget,az lehet már 5%:D
De nem ez a lényeg.Hanem,hogy heterónak mondja magát,pedig nem az.
Az illető,aki meg a te szexistened,vagy nemtom mid,ő meg tuti nem az,mert olyan szinten van benne érdeklődés,hogy ezért kockáztat ki is próbálja és élvezi.
Hát ő minden csak nem heteró:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!