Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szimpla" meleg fiú + ismert meleg fiú - ti mit reagálnátok erre?
Próbálom összefoglalni, de nem rövid!
Összejöttem egy igen ismert élsportolónkkal, tök jól is éreztük egymást, minden jó volt, aztán meg jöttek a meglepetések.
Tehát együtt voltunk, teljesen jól elvoltunk, jónak indult a kapcsolat, de azt tudtam persze, hogy neki a látszat miatt muszáj lányt is tartania. Tart is. Eddig még oké. Ami viszont nem oké, hogy pár napra rá berángatott az öltözőbe, és közölte, hogy értsem meg, neki az imidzse nagyon fontos, és nem engedheti meg magának a legkisebb gyanút se ezzel kapcsolatban, mert a karrierje végét jelenti, és fogjam fel, hogy vége, és ha bármit kikotyogok, akkor megjárom. elintéz.
Eléggé lepadlóztam, mert tényleg kellemes napokat töltöttünk mi ketten. Aztán meg látom, hogy FB-on sorozatosan nyomatja a meztelen csajos képeket meg a nagy macsó kommenteket alá, szóval tényleg véresen komolyan eljátssza, hogy ő hetero és zabálja a csajokat, és ahogy látom, mindenki tök jól meg is kajálja, mert nehéz lenne elhinni, hogy egy ilyen élsportoló meleg.
Még ezzel se lenne bajom, meg azzal se, hogy fizetett álbarátnőt tart, akinek mellesleg szintén jól jön, hogy dicsekedhet, hogy huuu neki egy olimpikon pasija van, az már másodlagos, hogy amúgy semmi sincs köztük, de hát ezek szerint az bőven elég a csajszinak, hogy a barátnőknek eldicsekedhet, ki a fiúja. Na ez is elég undorító, de az ő dolga, oké. Na meg a média előtt muszáj valakivel megjelenni ugye :(
Én elnézném neki az összes ilyen díszmacsós húzást, amiket művel, az álbarátnővel együtt, csak azt nem értem, hogy velem titokban miért kell így viselkednie. Az elején még őszinte volt kettesben, de ez a gond, hogy most már kettesben se, mert még ott is jön azzal, hogy neki az imidzse mindennél többet számít, és mit is mondjak, tök kellemes, hogy miután eléggé megszerettem és jól elvoltunk, hallom meg látom, hogy aztán ő "kocskosbu.izik" a legjobban, ha ez a téma kerül szóba, mert gondolom, ez is az álca része.
Jó, tegyük fel, még ezt is elnézem, na de velem miért kell másképpen viselkednie? Ha kettesben vagyunk, akkor hol sérül az a hatalmas hetero élsportoló imidzse?
Szóval nagyon szomorú vagyok, és ti mit tennétek? Elnéznétek neki, vagy akár haverilag is összevesznétek vele? Mert én lassan hajlok ez utóbbira, hiszen elég durva már, amit csinál.
Ja még annyi "kedvesség", hogy FB-on kitett egy új képet magáról, én meg csak oda mertem írni neki, hogy milyen királyul néz ki, aztán kitörölte, és privátban meg elkezdett őrjöngeni, hogy meg ne próbáljak ilyet még egyszer, mert minden ilyet azonnal töröl, ami kicsit is gyanús lehet, szóval egy fiú ne írja már oda neki, hogy jól néz ki, és le is tilt, ha még egyszer meglátja. Bezzeg a lányoknak nyomja ám a szöveget itt is. nem tudom, de számomra gyomorforgató na. Biztos bennem van a hiba.
Nagyon brutális érzés ... és azóta is szomorúan nézegetem, hogy gőzerővel teszi ki a hetero imidzsnek megfelelő meztelen csajos dumákat meg képeket, és miközben nyilvánosan hangosan szidja azokat "a mocskos buu..ikat", este meg megy fiúzni megint ... (csak persze már nem velem, de azért megtudtam).
Kedves, igaz? Szóval mit tennétek? Vagy zárjam le és ennyi volt, kész? És az is érdekelne, hogy mit gondoltok az ilyen fiúról? Nem szimpibb az olyan, aki nem titkolózik ilyen betegesen, és nem él ennyire durván kettős életet? Vagy el kell fogadni, hogy a mai magyar élsportban tényleg elképzelhetetlen lenne egy meleg, és ezért akár ki is nyírna, csak ne derüljön ki, és ez így jól van? Erről mi a vélemény?
aztán ott is hagyta az egészet, hát ez az igazán durva, hogy így 2013-ban ilyen agyi szinten vannak a legtöbben
és zserinted ennekmi az oka? hátpont ez, hogy asszitáltok a dologhoz és senki nem akar változást, hanem mindenkinek jó ez, ahogy van.
Ha a sportolók felvállalnák a melegségüket, azzal meleg fiatalok életét menthetnék meg.
Azt nem tudom elképzelni, hogy 2013-ban milyen hátránya lenne abból egy sportolónak, ha beismeri.
Néhányan hisztiznének, hogy nem akarnak velük együtt öltözni. És? Kit érdekelnek? Csak magukat égetik.
Néhány primitív önégető beszólásán kívül nem látok semmi olyat, amiért hátrányba kerülne.
Én csak azért is felvállalnám, hogy lássam a sok homofób vörös fejét.
Nézném az Echo TV-t és röhögnék azon, ahogy a saját levükben fortyognak.
Annál jobb nincs, amikor egy újabb közszereplő felvállalja a melegségét és a homofóbok érzik a szöget a koporsójukon.
Morognak, de nem tehetnek semmit, mert így egyre elfogadottabb lesz a homoszexualitás, és ezt ők is tudják.
Mit meg nem tennék azért, hogy a barátok helyében legyek.
Ha felvállalná az igazi pofonosztogatás lenne.
Jó nagy pofon a sok begyepesedett "konzervatívnak".
Természetesen előtte egyeztetnék a legnagyobb meleg szervezettel, akik nagyon jó kapcsolatban vannak a külföldi szervezetekkel. Mivel ebből külföldön is hír lehet (Orlando Cruz még itt, a Balkánon is felhívta magára a figyelmet, a magyar meleg szervezetek vele is példálózhatnak már). A külföldi szervezetek is segítenének, bármelyik országba is utazik versenyezni, nyomást is tudnának gyakorolni apró országunkra.
Felhívnám az Amnesty Internationalt, mindent ami létezik.
Utána, ezzel a homo hadsereggel magam mögött robbantanám a bombát valamelyik magazinban.
Persze elmagyaráznám az interjúban, hogy nem azért bújok elő, hogy hírdessem, hencegjek a szexualitásommal (a homofóbok szeretnek ilyen h.lyeségekkel jönni, bár értelme az nincs), hanem azért vállom fel, mert a munkám kihat a magánéletemre és nincs más választásom.
Vagy normálisan élek a párommal, titkolózás nélkül, vagy úgy bujkálok, mintha valami náci megszállás lenne, külföldi prostikkal élném meg a szexualitásomat, mert normális kapcsolatot nem lehet így kialakítani, de akkor előbb-utóbb terjeszteni fogom az AIDS-t.
Meg kell értetni az emberekkel dedó módjára, hogy nincs más választása, mint nyilvánosan beismerni, hogy meleg.
A legtöbb közszereplő vadidegenekkel szexel élete végéig a sok titkolózás miatt, de ez a heterok agyáig nem jut el, mert el sem tudják képzelni az egész helyzetet.
Egy énekesnél, vagy egy színésznél még megértem, hogy titkolózik, mert sok lány rajongója van.
De egy sportolónak mi értelme tagadni? A sikere nem azon múlik, hogy hány iskolás lány falán van kint a posztere, vagy hogy mit gondolnak róla az emberek, hanem azon, hogy milyen helyezést ér el, hogyan teljesít.
ne őrülj meg :) sok meleg sportoló fiú van, és némelyik hát eléggé kinéz valahogy ...
de speciel Kucsera teljesen hetero, el kell keserítenem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!