Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szimpla" meleg fiú + ismert meleg fiú - ti mit reagálnátok erre?
Próbálom összefoglalni, de nem rövid!
Összejöttem egy igen ismert élsportolónkkal, tök jól is éreztük egymást, minden jó volt, aztán meg jöttek a meglepetések.
Tehát együtt voltunk, teljesen jól elvoltunk, jónak indult a kapcsolat, de azt tudtam persze, hogy neki a látszat miatt muszáj lányt is tartania. Tart is. Eddig még oké. Ami viszont nem oké, hogy pár napra rá berángatott az öltözőbe, és közölte, hogy értsem meg, neki az imidzse nagyon fontos, és nem engedheti meg magának a legkisebb gyanút se ezzel kapcsolatban, mert a karrierje végét jelenti, és fogjam fel, hogy vége, és ha bármit kikotyogok, akkor megjárom. elintéz.
Eléggé lepadlóztam, mert tényleg kellemes napokat töltöttünk mi ketten. Aztán meg látom, hogy FB-on sorozatosan nyomatja a meztelen csajos képeket meg a nagy macsó kommenteket alá, szóval tényleg véresen komolyan eljátssza, hogy ő hetero és zabálja a csajokat, és ahogy látom, mindenki tök jól meg is kajálja, mert nehéz lenne elhinni, hogy egy ilyen élsportoló meleg.
Még ezzel se lenne bajom, meg azzal se, hogy fizetett álbarátnőt tart, akinek mellesleg szintén jól jön, hogy dicsekedhet, hogy huuu neki egy olimpikon pasija van, az már másodlagos, hogy amúgy semmi sincs köztük, de hát ezek szerint az bőven elég a csajszinak, hogy a barátnőknek eldicsekedhet, ki a fiúja. Na ez is elég undorító, de az ő dolga, oké. Na meg a média előtt muszáj valakivel megjelenni ugye :(
Én elnézném neki az összes ilyen díszmacsós húzást, amiket művel, az álbarátnővel együtt, csak azt nem értem, hogy velem titokban miért kell így viselkednie. Az elején még őszinte volt kettesben, de ez a gond, hogy most már kettesben se, mert még ott is jön azzal, hogy neki az imidzse mindennél többet számít, és mit is mondjak, tök kellemes, hogy miután eléggé megszerettem és jól elvoltunk, hallom meg látom, hogy aztán ő "kocskosbu.izik" a legjobban, ha ez a téma kerül szóba, mert gondolom, ez is az álca része.
Jó, tegyük fel, még ezt is elnézem, na de velem miért kell másképpen viselkednie? Ha kettesben vagyunk, akkor hol sérül az a hatalmas hetero élsportoló imidzse?
Szóval nagyon szomorú vagyok, és ti mit tennétek? Elnéznétek neki, vagy akár haverilag is összevesznétek vele? Mert én lassan hajlok ez utóbbira, hiszen elég durva már, amit csinál.
Ja még annyi "kedvesség", hogy FB-on kitett egy új képet magáról, én meg csak oda mertem írni neki, hogy milyen királyul néz ki, aztán kitörölte, és privátban meg elkezdett őrjöngeni, hogy meg ne próbáljak ilyet még egyszer, mert minden ilyet azonnal töröl, ami kicsit is gyanús lehet, szóval egy fiú ne írja már oda neki, hogy jól néz ki, és le is tilt, ha még egyszer meglátja. Bezzeg a lányoknak nyomja ám a szöveget itt is. nem tudom, de számomra gyomorforgató na. Biztos bennem van a hiba.
Nagyon brutális érzés ... és azóta is szomorúan nézegetem, hogy gőzerővel teszi ki a hetero imidzsnek megfelelő meztelen csajos dumákat meg képeket, és miközben nyilvánosan hangosan szidja azokat "a mocskos buu..ikat", este meg megy fiúzni megint ... (csak persze már nem velem, de azért megtudtam).
Kedves, igaz? Szóval mit tennétek? Vagy zárjam le és ennyi volt, kész? És az is érdekelne, hogy mit gondoltok az ilyen fiúról? Nem szimpibb az olyan, aki nem titkolózik ilyen betegesen, és nem él ennyire durván kettős életet? Vagy el kell fogadni, hogy a mai magyar élsportban tényleg elképzelhetetlen lenne egy meleg, és ezért akár ki is nyírna, csak ne derüljön ki, és ez így jól van? Erről mi a vélemény?
szerintem mondd meg neki, hogy érted, hogy a nyilvánosság előtt nem mer felvállalni, de ha ketten vagytok ne bunkóskodjon... régóta vagytok együtt amúgy?
sejtem, kiről lehet szó amúgy...
tényleg sejted? hát azért nem csak egy ilyen srác van :)
de oké ...
Hát nem rég óta, olyan 2 hete kb, és pont ez a baj h én meg eléggé megszerettem. Különben nem fájna a bunkózása, és tényleg lehetnék csak egy sima ágyasa, ahogy valaki írta. Csak itt nem erről van szó, és részéről se, csak megint a külsőségek ugye ...
á nem vagyok ilyen szemét, nem akarok én neki rosszat, ismerve a magyarokat, csak na, attól még fáj
és még az se biztos amúgy h felém nem érez semmit, csak annyira durva a látszat-élete, hogy lassan azt se tudom, van-e egyáltalán olyan része az életének, ami nem megszervezett, hanem tényleg az övé :(
szal tuti neki is xar, de pont ezért lehetne velem csak így egymás közt kicsit más ...
(egyébként a médiában akik a celeb-rovatokért felelősek, nyugi, tudják ám nagyon jól, csak ők is megkapják a pénzüket azért, hogy minél heteróbbnak adják őt el a népnek, na meg nem csak őt persze)
Hagyj ott csapot-papot! A saját érdekedben, mert te fogsz lelkileg sérülni. :( Én ilyet már eljátszottam egyszer, évekig vártam (és várok...), de a külsőségek még most is fontosabbak. Egy idő után belerokkan az eltitkolt fél és tönkremegy. Ráadásul az én esetem ennyire nem is durva, mint a te élsportolód.
Az ilyenek addig nem fognak elgondolkodni, míg mindenki meghajlik az álomviláguk előtt. Tehát ha te befogod a szád és tűröd, akkor nem fog változni semmi. Állj a sarkadra, és mondd meg neki, hogy neked ez így nem fog menni.
jó de ha ez lesz, akkor vége mindennek
ő jön nekem azzal, hogy mert az imidzse, és hogy semmi ilyet nem engedhet meg magának, sőt, a háttere kifejezetten gyártja a csajos storykat a médiának, lényeg, hogy itt változásról szó se lehet.
azt mondja hogy az élsport és a melegség nem fér meg egymással, és ugyan senki se merné a szemébe mondani egy olimpikonnak, de akkor se engedheti meg magának a legkisebb pletykálkodást se, és ennek érdekében még drasztikus lépésekre is hajlandó.
így név nélkül én is pletykálhatok, de csak hogy mondjak egy jót: ugye egy verseny után tök jól elvoltak egy sráccal az öltözőben, viszont ahogy haza ért, az volt az első, hogy rögtön letörölte mindenhonnan, meg befenyítette, hogy meg ne próbáljon hozzá szólni, mert elintézi, szóval "nem ismerik egymást" és pont.
Ugye szép viselkedés?
azaz nem én fogom tudni megváltoztatni sajnos, és mivel indul a következő Olimpián is, egyértelmű, hogy ezen nem akar semmit se változtatni, na meg utána se persze.
Én kiegyeznék a titkos szerető szerepével, csak akkor legalább velem legyen normális, és ne csak addig a 2 óráig, amíg együtt vagyunk, hanem amúgy is. Hát ennyire kemény világban élünk, és ami még durvább, hogy azóta még további 2 olimpikon srác bukott le, de mindegyik egy az egyben ugyan ezt csinálja. Még az is amelyiknek úgymond stabilabb fiúja van, az is tagadja ezerrel, és a saját barátját se engedi pl hogy az ismerősei között legyen.
Már kérdeztem tőle, hogy nem köpi-e magát szembe a tükörben, de persze csak letiltott erre...
Tehát az a rohadt imidzs ... pedig sztem épp ezért engedhet meg magának bármit, mert a jó isten nem hinne el egy ilyet, még akkor se ha a saját szemével látná.
10:32
miért, neked mennyire ismert volt az illető? sportoló volt vagy más?
Ez egy akkora b_romság!
Kinek mi köze a magánéletéhez?
Az egészet csak magának köszönheti.
Mért kell kiteregetni a (kamu) magánéletét?
Minek mutogatja magát Facebookon?
A magánéletét tartsa meg magának és ne haverkodjon olyanokkal, akik előtt titkolóznia kell.
Keressen új barátokat (leginkább a meleg társadalmon belül), a többieket meg felejtse el.
Csak a szakmai életéről legyen hajlandó beszélni másoknak.
Egy képzeletbeli falat kéne építenie.
Válassza külön a karrierjét és a magánéletét.
A Facebook profilját meg törölje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!