Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Szimpla" meleg fiú + ismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szimpla" meleg fiú + ismert meleg fiú - ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Próbálom összefoglalni, de nem rövid!

Összejöttem egy igen ismert élsportolónkkal, tök jól is éreztük egymást, minden jó volt, aztán meg jöttek a meglepetések.

Tehát együtt voltunk, teljesen jól elvoltunk, jónak indult a kapcsolat, de azt tudtam persze, hogy neki a látszat miatt muszáj lányt is tartania. Tart is. Eddig még oké. Ami viszont nem oké, hogy pár napra rá berángatott az öltözőbe, és közölte, hogy értsem meg, neki az imidzse nagyon fontos, és nem engedheti meg magának a legkisebb gyanút se ezzel kapcsolatban, mert a karrierje végét jelenti, és fogjam fel, hogy vége, és ha bármit kikotyogok, akkor megjárom. elintéz.

Eléggé lepadlóztam, mert tényleg kellemes napokat töltöttünk mi ketten. Aztán meg látom, hogy FB-on sorozatosan nyomatja a meztelen csajos képeket meg a nagy macsó kommenteket alá, szóval tényleg véresen komolyan eljátssza, hogy ő hetero és zabálja a csajokat, és ahogy látom, mindenki tök jól meg is kajálja, mert nehéz lenne elhinni, hogy egy ilyen élsportoló meleg.

Még ezzel se lenne bajom, meg azzal se, hogy fizetett álbarátnőt tart, akinek mellesleg szintén jól jön, hogy dicsekedhet, hogy huuu neki egy olimpikon pasija van, az már másodlagos, hogy amúgy semmi sincs köztük, de hát ezek szerint az bőven elég a csajszinak, hogy a barátnőknek eldicsekedhet, ki a fiúja. Na ez is elég undorító, de az ő dolga, oké. Na meg a média előtt muszáj valakivel megjelenni ugye :(

Én elnézném neki az összes ilyen díszmacsós húzást, amiket művel, az álbarátnővel együtt, csak azt nem értem, hogy velem titokban miért kell így viselkednie. Az elején még őszinte volt kettesben, de ez a gond, hogy most már kettesben se, mert még ott is jön azzal, hogy neki az imidzse mindennél többet számít, és mit is mondjak, tök kellemes, hogy miután eléggé megszerettem és jól elvoltunk, hallom meg látom, hogy aztán ő "kocskosbu.izik" a legjobban, ha ez a téma kerül szóba, mert gondolom, ez is az álca része.

Jó, tegyük fel, még ezt is elnézem, na de velem miért kell másképpen viselkednie? Ha kettesben vagyunk, akkor hol sérül az a hatalmas hetero élsportoló imidzse?

Szóval nagyon szomorú vagyok, és ti mit tennétek? Elnéznétek neki, vagy akár haverilag is összevesznétek vele? Mert én lassan hajlok ez utóbbira, hiszen elég durva már, amit csinál.

Ja még annyi "kedvesség", hogy FB-on kitett egy új képet magáról, én meg csak oda mertem írni neki, hogy milyen királyul néz ki, aztán kitörölte, és privátban meg elkezdett őrjöngeni, hogy meg ne próbáljak ilyet még egyszer, mert minden ilyet azonnal töröl, ami kicsit is gyanús lehet, szóval egy fiú ne írja már oda neki, hogy jól néz ki, és le is tilt, ha még egyszer meglátja. Bezzeg a lányoknak nyomja ám a szöveget itt is. nem tudom, de számomra gyomorforgató na. Biztos bennem van a hiba.

Nagyon brutális érzés ... és azóta is szomorúan nézegetem, hogy gőzerővel teszi ki a hetero imidzsnek megfelelő meztelen csajos dumákat meg képeket, és miközben nyilvánosan hangosan szidja azokat "a mocskos buu..ikat", este meg megy fiúzni megint ... (csak persze már nem velem, de azért megtudtam).

Kedves, igaz? Szóval mit tennétek? Vagy zárjam le és ennyi volt, kész? És az is érdekelne, hogy mit gondoltok az ilyen fiúról? Nem szimpibb az olyan, aki nem titkolózik ilyen betegesen, és nem él ennyire durván kettős életet? Vagy el kell fogadni, hogy a mai magyar élsportban tényleg elképzelhetetlen lenne egy meleg, és ezért akár ki is nyírna, csak ne derüljön ki, és ez így jól van? Erről mi a vélemény?

2013. febr. 3. 10:03
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/158 anonim ***** válasza:

Viszont ilyen pasival és nem is kezdenék,aki ennyire fél mindentől,meg kb kutyának néz.

Jó persze,szexről van csak szó,de szerintem egy szexuális partner is ember.

Ha szexeltek attól ellehet normálisan köszönni egymástól,vagy nem az,hogy kidob a lakásából egyből vagy ilyesmi.

Nem vagyok prostituált,hogy így viselkedjen velem bárki is.

Bár szerintem még azok sem érdemlik ezt meg,mivel ők is emberek.

Nem tudom,hogy mikor jön el az az időszak mikor már annyira ez nem lesz nagy dolog.

Ma még sokan azt hiszik,hogy ez egyfajta fura dolog.

Amúgy bármennyire nem tudják elfogadni az emberek,de mindent a szex irányít.Ez a legnagyobb vágy az emberben.

Főleg a férfiakban.

Lehet,hogy sokaknak ez nem tetszik,de szerintem beteges az,hogy pl 20 X nehány évesen vki összeházasodik vkivel,és onnantól minden szexuális vágyét elnyomja mások iránt.

Nem azt mondom én,hogy most keféljen mindenki fűvel-fával.

De szerintem még a legjobb test is unható egy idő után.Valamiért így vagyunk kódolva,szeretjük a változatosságot.Pl a kedvenc kajámat sem enném minden nap,mert nagyon uncsi idővel.

De sokan nem képesek ezt elfogadni,hogy az ember ilyen alapvetően,inkább élnek hazugságban.

Meg vannak olyan emberek,akiket totál nem izgat a szex,főleg nőknél sok ilyen van.Nekik csak a "szerelem" kell,azzal hitegetik magukat,hogy ez vmi örök dolog.

Szeretni lehet vkit sokáig,egy életen keresztül is,de ugyanolyan vággyal nem fogsz senki iránt rajongani egy életen keresztül.

kíváncsi lennék arra,ha minden ember anyagilag független lehetne mindenkitől,akkor mi lenne.

Akkor jönnének felszínre a valódi vágyak.

de szerintem a világ egyre jobban halad e felé,érthetően is.Mindenki szeretne boldog lenni.

Most van egy 30 éves unokatesóm,16 évesen terhes lett.Egyedül volt,apja meghalt,anyja alkoholsita volt.Nem tudott mit kezdeni muszáj volt neki valahová mennie.Erre feleségül ment egy pasihoz,És 13 vagy hány év után elege lett ebből,sosem szerette.És most el fognak válni.Végre boldog akar lenni.Nem pedig csak függeni valakitől.

2013. dec. 23. 12:52
 92/158 A kérdező kommentje:

én hülye ...........

felnéztem a Facebookra és vajon mit látok? a "heterók heterója" volt srácom feltett magáról egy csöpögős képet egy csajjal, és mellé egy még csöpögősebb szöveget meg a nélkülözhetetlen szívecskéket :( de undorító ...

De most azt nem értem nála, hogy az egy dolog, hogy vannak, akik tudják róla, vagy sejtik róla, de még aki tök 100%-ra tudja, az se merné úgyse soha még csak megemlíteni se, mert hát van akkora tisztelete. Úgyh egyszerűen nem értem, mire jó ez, de arra emlékszem h még korábban is mondta, hogy vannak ilyen tervei, hogy be kéne indítani a nagy csajozós imaget róla a facebookon :( hát ezek szerint beindult. Nem akarom elhinni ...

Ahogy őt ismerem, tuti ahogy elkészült a gyönyörű közös kép, utána rá 2 másodpercre kiba...ta a csajt magától. Áhh, és látod, ez kell a népnek, most minden hülye arról beszél h van új nője.... pfffffffff

2013. dec. 23. 13:47
 93/158 A kérdező kommentje:

hát jaja de miért? a nőkben miért kisebb a vágy? szal pl ők is meglátnak valami nagyon izgató srácot az utcán, akkor nekik ez semleges? vagy miért más náluk?

jó hát én is hallottam már teljesen aszexuális fiúról, de mondjuk az más téren is nagyon agybeteg volt.

igen, egyetértek, az tuti h mindent a szex irányít, na de és ezt vajon úgy nagy átlagban mikor fogják elismerni? ha ilyet mersz mondani, akkor jönnek a hülyeségeikkel h az ember nem ösztönlény és blabla. hát sztem meg eléggé ösztönlény ahhoz h felizgassa valaki olyan aki számára tényleg szexuálisan izgató. minek ezt letagadni?

2013. dec. 23. 13:54
 94/158 anonim ***** válasza:

Az ösztönlények számomra nem azok akik szeretik a szexet.

Azt mindenki szereti.

Számomra az olyanok,akiknek totál semmi agyuk,előbb cselednek,mint gondolkodnak:DDD

2013. dec. 23. 17:44
 95/158 anonim ***** válasza:

Hormonok talán.

De így is nagyobb bennük a szexuális vágy,mint amit mutatnak.Mert ha nem vetted volna észre a lányoknál ez megy

Mindenki r-banc,ez a r-banc így,ez a r-banc úgy,mindenki r-banc csak ő meg a barátnője nem:DD

De lányok között is vannak,akik pl simán benne lennének csak szexkapcsolatban is.De ezek jobban rejtőzködnek,mert őket jobban elítélik.

Meg még pár évtizede a szex egy eszköz volt csak,a pasit megfogni vele.

Melegeknél sokkal egyszerűbb,bármikor találsz csak szexre is vki,meg kapcsolatra is.

a heterók fiúknak azért kell a kapcsolat,mert anélkül nagyon kicsi az esély a szexre,mert egy lány ritkán fog szexelni olyannal,aki többet nem akar tőle.

2013. dec. 23. 17:48
 96/158 A kérdező kommentje:

pedig ha tudnád h hány csaj áradozott már nekem úgy kettes bizalmas beszélgetésben arról h ezzel meg azzal a menő sráccal mennyire állat a szex, és hogy tudja ő hogy van bnője, de ők csak simán szexkapcsolatban vannak h amikor éppen kedvet kapnak hozzá, akkor összejönnek és kész, és hogy mennyivel jobb mindkettőjüknek, mint az állandó párjukkal. na ez a nem semmi egyébként. érted simán megmondta a két csaj akivel így eddig erről nyíltan tudtam dumálni, és ők ezt így teljesen elfogadták meg természetesnek tekintették h csak szexkapcsolat vagyis hülyeség azt mondani h "csak" mert az nem "csak", nagyon is jó az ... na de látod, ők legalább nem képmutatók, és simán meg merik mondani, annak ellenére h van barátjuk, na de épp ez a lényeg h a barátjuktól nem kapják meg amit akarnak, mert pl az egyik az kifejezetten szidta a barátját h mennyire gáz az ágyban, bezzeg a másik srác, hogy huu attól meg mit kap, sose felejti, na csak biztos kevés az ilyen lány, mert tulképpen én is csak ezt a kettőt ismerem :)

De őket meg becsülöm is h így őszintén bevállalják, már csak azt nem értem h akkor minek vannak a barátjukkal. vagyis az egyiknek tudom az okát, az csak villog vele, mert milyen menő h neki ilyen barátja van, de aztán látod, szexelni meg máshoz jár, egy amolyan "névtelen senki" sráchoz, csak az a poén h ez a névtelen senki sráctól meg úgy megkapja amit akar, mint még soha :D

hát bolond VILÁG, EZ AZ IGAZSÁG, kevés az őszinte meg bevállalós ember. az ösztönöket meg senki se fogja tudni bemagyarázni nekem h mert neki nincs rá szüksége. ugyan már ... hogyne, majd még elhiszem. eddig csak 1 csávót ismertem aki teljesen aszexuális volt, de mondom, az teljesen kattant is volt úgy az élet más területén is. Aki nem "mer", annak sztem ott valami más van a háttérben, mert vágyni tuti vágyik rá ...

2013. dec. 23. 17:58
 97/158 A kérdező kommentje:

"a heterók fiúknak azért kell a kapcsolat,mert anélkül nagyon kicsi az esély a szexre,mert egy lány ritkán fog szexelni olyannal,aki többet nem akar tőle"

áá ne viccelj, hát én ismerek párat ...... ez csakis attól függ, ki az a srác. most érted, egy olyan igazi hódítóért, akinek szinte bármelyik csaj letérdelne szó nélkül és bármikor is, na neki nem hiszem h gond lenne találni csajt csak szexre, hiszen sorba állnak érte, és pontosan így, azaz csak szexre, hiszen tudják, h többet úgyse kaphatnak.

2013. dec. 23. 18:01
 98/158 A kérdező kommentje:
már nem érdekes amit írtam, de azért nem igazán értelek ...
2013. dec. 24. 10:23
 99/158 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit szerettél volna,de azt itt is elmondhatod vagy privát üzenetben,ezért felesleges email kérni:)
2013. dec. 24. 12:27
 100/158 A kérdező kommentje:
nem értem én ezt ... talán fogyatékosnak tűnök? ha leírhattam volna ott, megtettem volna. pont ezért kértem, mert tehát NEM írhattam le, de oké, írtam h már mindegy. de no comment ...
2013. dec. 27. 09:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!