Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Szimpla" meleg fiú + ismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szimpla" meleg fiú + ismert meleg fiú - ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Próbálom összefoglalni, de nem rövid!

Összejöttem egy igen ismert élsportolónkkal, tök jól is éreztük egymást, minden jó volt, aztán meg jöttek a meglepetések.

Tehát együtt voltunk, teljesen jól elvoltunk, jónak indult a kapcsolat, de azt tudtam persze, hogy neki a látszat miatt muszáj lányt is tartania. Tart is. Eddig még oké. Ami viszont nem oké, hogy pár napra rá berángatott az öltözőbe, és közölte, hogy értsem meg, neki az imidzse nagyon fontos, és nem engedheti meg magának a legkisebb gyanút se ezzel kapcsolatban, mert a karrierje végét jelenti, és fogjam fel, hogy vége, és ha bármit kikotyogok, akkor megjárom. elintéz.

Eléggé lepadlóztam, mert tényleg kellemes napokat töltöttünk mi ketten. Aztán meg látom, hogy FB-on sorozatosan nyomatja a meztelen csajos képeket meg a nagy macsó kommenteket alá, szóval tényleg véresen komolyan eljátssza, hogy ő hetero és zabálja a csajokat, és ahogy látom, mindenki tök jól meg is kajálja, mert nehéz lenne elhinni, hogy egy ilyen élsportoló meleg.

Még ezzel se lenne bajom, meg azzal se, hogy fizetett álbarátnőt tart, akinek mellesleg szintén jól jön, hogy dicsekedhet, hogy huuu neki egy olimpikon pasija van, az már másodlagos, hogy amúgy semmi sincs köztük, de hát ezek szerint az bőven elég a csajszinak, hogy a barátnőknek eldicsekedhet, ki a fiúja. Na ez is elég undorító, de az ő dolga, oké. Na meg a média előtt muszáj valakivel megjelenni ugye :(

Én elnézném neki az összes ilyen díszmacsós húzást, amiket művel, az álbarátnővel együtt, csak azt nem értem, hogy velem titokban miért kell így viselkednie. Az elején még őszinte volt kettesben, de ez a gond, hogy most már kettesben se, mert még ott is jön azzal, hogy neki az imidzse mindennél többet számít, és mit is mondjak, tök kellemes, hogy miután eléggé megszerettem és jól elvoltunk, hallom meg látom, hogy aztán ő "kocskosbu.izik" a legjobban, ha ez a téma kerül szóba, mert gondolom, ez is az álca része.

Jó, tegyük fel, még ezt is elnézem, na de velem miért kell másképpen viselkednie? Ha kettesben vagyunk, akkor hol sérül az a hatalmas hetero élsportoló imidzse?

Szóval nagyon szomorú vagyok, és ti mit tennétek? Elnéznétek neki, vagy akár haverilag is összevesznétek vele? Mert én lassan hajlok ez utóbbira, hiszen elég durva már, amit csinál.

Ja még annyi "kedvesség", hogy FB-on kitett egy új képet magáról, én meg csak oda mertem írni neki, hogy milyen királyul néz ki, aztán kitörölte, és privátban meg elkezdett őrjöngeni, hogy meg ne próbáljak ilyet még egyszer, mert minden ilyet azonnal töröl, ami kicsit is gyanús lehet, szóval egy fiú ne írja már oda neki, hogy jól néz ki, és le is tilt, ha még egyszer meglátja. Bezzeg a lányoknak nyomja ám a szöveget itt is. nem tudom, de számomra gyomorforgató na. Biztos bennem van a hiba.

Nagyon brutális érzés ... és azóta is szomorúan nézegetem, hogy gőzerővel teszi ki a hetero imidzsnek megfelelő meztelen csajos dumákat meg képeket, és miközben nyilvánosan hangosan szidja azokat "a mocskos buu..ikat", este meg megy fiúzni megint ... (csak persze már nem velem, de azért megtudtam).

Kedves, igaz? Szóval mit tennétek? Vagy zárjam le és ennyi volt, kész? És az is érdekelne, hogy mit gondoltok az ilyen fiúról? Nem szimpibb az olyan, aki nem titkolózik ilyen betegesen, és nem él ennyire durván kettős életet? Vagy el kell fogadni, hogy a mai magyar élsportban tényleg elképzelhetetlen lenne egy meleg, és ezért akár ki is nyírna, csak ne derüljön ki, és ez így jól van? Erről mi a vélemény?

2013. febr. 3. 10:03
 111/158 anonim ***** válasza:

Elég gáz,hogy ha egy sportoló homofób szerintem.

Én nem dicsekednék vele.Nagyon szánalmas.

2014. jún. 15. 14:49
 112/158 A kérdező kommentje:

De miért pont sportolónál tartod gáznak? Jó hát sztem is, csak félig nem értem mire gondolsz.

Pedig pedig ... tudok nagyon kemény esetekről, amikor még el is verték, merthogy hazudott nekik és ők meg vele zuhanyoztak meg öltöztek, és hogy képzeli mégis ezt.

De tényleg nagyon vegyes a kép, azóta ismerek elég homofil sportolókat is. Legtöbb helyen persze tabutéma akkor is, ha amúgy nincs gondjuk vele.

Azért elég nehéz azt a téveszmét megingatni, hogy "az élsport nem kislányoknak való" :XD

De ez már így marad, ahogy látom.

2014. jún. 15. 15:06
 113/158 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az élsport tényleg nem kislányoknak való. De nem kislány minden meleg srác. Nagyon férfiasak is vannak közöttük. Persze nem ők a feltűnőek.
2014. jún. 15. 16:47
 114/158 A kérdező kommentje:

Erre is kíváncsi lennék. Van valami százalékos kimutatás? :D

Eddig én kétfajta meleget ismertem: az affektáló hercegnő és a szőrös, szakállas medve bőrszerkóban.

De most nem? :D

2014. jún. 15. 18:45
 115/158 anonim ***** válasza:

Én sem affektálok és szőrös medve sem vagyok. Férfiasnak érzem magamat és ebben próbálok fejlődni is. Persze azok, akik ismernek és sokat találkoznak velem, azok észrevehetik, de azok közül sem tudja mindenki.

Egyszer voltam egy olyan meleg srácnál, aki kondizott. Tényleg kigyúrt pasi volt. Igazi nagydarab testépítő. Még a tv-jében is csak egy konditermet mutattak egész nap. De tényleg meleg volt. Uni. Élvezte ha dugták és ő sem jött zavarba, ha használni kellett a szerszámját arra, amire való. Az izmai szépen kirajzoltak voltak és az arca pedig nagyon szép és helyes volt, tehát nem egy gülüfejű kidobót kell elképzelni.

Egy igazi meleg pasinak legtöbbször valóban vannak femininebb illetve lágyabb vonásai vagy mozdulatai, de ettől még sem férfiatlannak, sem undorítónak nem kell lennie.

Persze ilyen normálisnak mondható meleg pasival nem gyakran találkozol a pride-on.

2014. jún. 15. 19:24
 116/158 anonim ***** válasza:
77%
és annak aki meleg, pl nem áll fel az öltözőben amikor sok helyes izmos pasi ott van körülötte meztelenül? ez nem probléma?
2014. jún. 15. 20:26
 117/158 anonim ***** válasza:
Ez pont olyan, mint hetero pasinak a csajok között, mondjuk a strandon. Sok mindenen múlik, hogy feláll-e. Például azon, hogy mire koncentrálsz. A másik pasi izmára és farkára, vagy az öltözésre. A férfi öltöző a melegség előnyei közé tartozik. Persze érdemes ismerni a mértéket, hogy balhé ne legyen.
2014. jún. 15. 20:56
 118/158 anonim ***** válasza:
100%

Azért gáz,mert a sportoló egy közszereplő,példakép.

Ugyanígy egy színész,énekes.Stb.

Ismert személy.Tehát sokan felnéznek rá.

Az ilyen embereknek a toleranciát kellene képviselnie,nem a kirekesztést.De ha már nem toleráns,akkor legalább ne dicsekedjen vele,mert ez nem emberi erény.

Amúgy szerintem sport válogatja.

Az egyéni sportolók sokkal intelligensebbek szerintem,mint a csapatsportolók.Ott érvényesül a birkaszellem.

2014. jún. 16. 02:52
 119/158 A kérdező kommentje:

De pont azért nem lehet meleg egy élsportoló, mert példakép.

Ahogy mondták már páran: "nehogy már egy b..i legyen a példaképe". Kb ez a felfogás. "A fiúnak egy egészséges fiú legyen a példaképe, ne pedig egy aberrált farturkász kisk....g. Hát jól néznénk ki."

Muszáj volt szó szerint idézni, mert ezeket az érveket elég sokszor hallottam kisebb-nagyobb eltérésekkel, de lényegileg ez volt a tartalma. Meg az, hogy "segítségre szorul, meg kell gyógyítani, ilyen egyszerű".

2014. jún. 16. 08:44
 120/158 anonim ***** válasza:

De ha melegként is lehetne sportolni, illetve fel lehetne vállalni sportolóként a melegséget és ezért lennének meleg sportoló példaképek, akkor látni lehetne azt, hogy egy meleg pasinak sem kell nőiesnek vagy férfiatlannak lennie. Egy meleg pasi is lehet férfias, sőt neki is jobban áll a férfiasság, mint a nőiesség. A meleg ember is odafigyelhet magára.

Betegség vagy sem a melegség, az vita tárgya, de az nem, hogy gyógyítható-e. Ugyanis nem az. Tehát attól senki nem lesz heteró, hogy nincs meleg példaképe. A meleg példaképtől sem lesz egyébként senki meleg, ha mástól nem lenne az.

A meleg propaganda következményei nekem (meleg vagyok) sem tetszenek, de erre akkor sem az elutasítás a megoldás.

2014. jún. 16. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!