Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szexuálisan zaklattak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexuálisan zaklattak kislány korodban, milyen hatása van a mai életedre?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy saját tapasztalattal rendelkezők válaszoljanak.

Sérült a nőiességed? Félsz a férfiaktól? Hogyan...?

Sokat segítene, ha megosztanátok... Előre is köszönöm.

2012. szept. 6. 00:14
 51/102 A kérdező kommentje:

De jó... Örülök neki, jó ezt olvasni!!!!!!!

:)))

2012. szept. 25. 21:53
 52/102 anonim ***** válasza:
Ötletem sincs, mit írhatnék még, de én is örülnék, ha folytatódna a beszélgetés.
2012. szept. 25. 23:19
 53/102 A kérdező kommentje:

Jó, folytassuk! Egy csomó megtartó erőt jelent a sorstársak társasága... Ilyesmi lehet az AA is... :)

Gondolkodom, merre lehet továbbvinni! És visszaolvasom majd az eddigieket.

Jóéjt!

2012. szept. 25. 23:42
 54/102 anonim ***** válasza:
10%

Én meg a nőkkel vagyok bizalmatlan és a szex is egyedül esik jól,akkor most vajon engem is zaklathattak kiskoromban?

Ja és a testemet is ruhával szoktam takarni.

2012. szept. 28. 00:11
 55/102 anonim ***** válasza:
59%
Tegnap voltam ebben a filmklubban ahol a tetovált lány című filmet vetítették. engem iszonyúan felzaklatott és igazából nem is értettem mindent annyira arra az egy szálra ( a konkrét zaklatásra és erőszakra voltam kihegyezve)A film hatására sikerült sírógörcsöt kapnom és az sem érdekelt hogy kb 100-an voltak a terembe. rengeteg bennem az elfojtás és ez ilyen formában jött elő. Több mindenre rájöttem,pl. arra is hogy azáltal hogy mostanában történtek dolgok testiség irányában az valójában pótcselekvés így próbálom magamtól távol tartani az érzelmeket,illetve az irányítást gyakorolni és vissza szerezni a saját testem. Meg rájöttem arra is hogy ugye van bennem egy fajta harag, gyűlölet a férfiak iránt, megfordult olyasmi a fejembe hogy az olyan férfiakat akik szemetek a nőkkel herélni kéne és valószínű ez ilyen kompenzáció féle lehet.Amúgy tegnap olvastam egy könyvet az a címe hogy gyógyítsd meg a családtörténeted és abba volt egy nagyon hasonló esetű, sorsú lány története. Őt a nagybátyja zaklatta gyerekként. Ha nekem egyszer lányom lesz tuti attól fogok rettegni hogy vele mikor történik hasonló. Úh jó sokat írtam
2012. szept. 29. 07:47
 56/102 A kérdező kommentje:

Hú... de kár, hogy nem tudtam elmenni...

Szép, ahogy dolgozol magadon... erőt és bátorságot ad. Köszönöm, hogy megosztod.

2012. szept. 29. 10:26
 57/102 anonim ***** válasza:
Örülök ha segíthetek ezzel, nekem meg jó érzés hogy ki írhatom magamból.(Amúgy elkezdtem egy könyvet írni az életemről azt önsegítés szempontjából, de ki tudja ha egyszer kész lesz hátha másoknak is tudok segíteni a saját példám által)
2012. szept. 29. 12:44
 58/102 anonim ***** válasza:
lányok az lenne a kérdésem felétek,hogy a párotokkal megosztottátok e ezt a titkot ami veletek történt?Én szeretném ha a párom tudná hisz megértené a viselkedésemet,de egyszerűen nem tudom hogy kezdjem,félek hogy csak sírnék és sírnék és leginkább attól,hogy sajnálni fog és megváltozik a viselkedése.Mit tegyek?Távkapcsolatban élünk,örülünk ha hétköznap 2 órát együtt tudunk tölteni,de vmikor csak kevesebbet.Hogyan mondjam el?Segítenétek?
2012. szept. 30. 19:55
 59/102 anonim ***** válasza:
én tuti hogy elmondanám el is mondtam eddig mindkét páromnak.(Mostaninak nemrég, azt írtam is, a közös fürdés közbe) A bizalom fontos nagyon,legjobb hogyha félhomályban összebújtok és úgy mondod el neki,megteremteni a hangulatot, tehát nem akkor amikor rohanni kell és ha úgy érzed hogy sírnod kell sírj, hiszen a könny a lélek tisztítószere.Ne szégyelld a párod előtt,ha szeret ott lesz melleted, főleg így ha tudni fogja az okát,megértő lesz,most ez a srác akivel alakulgat valami ő mondta azt hogy a legfontosabb hogy begyógyuljanak a sebeim és ő segít nekem ebbe, bízom abban hogy te párod is megértő lesz veled.
2012. szept. 30. 22:18
 60/102 A kérdező kommentje:

Szia!

Te írtad, hogy a saját apád...?

Nos, lehet, hogy Zuzsinak van igaza, és megértő lesz, segít begyógyítani stb., nem tudom, de az is lehet, hogy meghallja, és felpattan, hgy "akkor most megyek, és agyonverem az apádat"...

Tudod, nem biztos, hogy egy laikus ember elég felkészült az ilyen nagy trauma hírére... Nem tudom, tudná-e kezelni.

Ugyanakkor fontos, hogy tudj beszélni róóla, és ahogy írod, sírj és sírj... Tudtál már egyáltalán sírni emiatt? Vagy csak gyűlnek a könnyek, s várják, hogy kirobbanhassanak?

Ha akarod, ard le ide nekünk, hogy mi történt, mit éreztél, hogy voltál utána, bármi...

2012. szept. 30. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!