Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexuálisan zaklattak kislány korodban, milyen hatása van a mai életedre?
Kérem, hogy saját tapasztalattal rendelkezők válaszoljanak.
Sérült a nőiességed? Félsz a férfiaktól? Hogyan...?
Sokat segítene, ha megosztanátok... Előre is köszönöm.
De jó... Örülök neki, jó ezt olvasni!!!!!!!
:)))
Jó, folytassuk! Egy csomó megtartó erőt jelent a sorstársak társasága... Ilyesmi lehet az AA is... :)
Gondolkodom, merre lehet továbbvinni! És visszaolvasom majd az eddigieket.
Jóéjt!
Én meg a nőkkel vagyok bizalmatlan és a szex is egyedül esik jól,akkor most vajon engem is zaklathattak kiskoromban?
Ja és a testemet is ruhával szoktam takarni.
Hú... de kár, hogy nem tudtam elmenni...
Szép, ahogy dolgozol magadon... erőt és bátorságot ad. Köszönöm, hogy megosztod.
Szia!
Te írtad, hogy a saját apád...?
Nos, lehet, hogy Zuzsinak van igaza, és megértő lesz, segít begyógyítani stb., nem tudom, de az is lehet, hogy meghallja, és felpattan, hgy "akkor most megyek, és agyonverem az apádat"...
Tudod, nem biztos, hogy egy laikus ember elég felkészült az ilyen nagy trauma hírére... Nem tudom, tudná-e kezelni.
Ugyanakkor fontos, hogy tudj beszélni róóla, és ahogy írod, sírj és sírj... Tudtál már egyáltalán sírni emiatt? Vagy csak gyűlnek a könnyek, s várják, hogy kirobbanhassanak?
Ha akarod, ard le ide nekünk, hogy mi történt, mit éreztél, hogy voltál utána, bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!