Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szexuálisan zaklattak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexuálisan zaklattak kislány korodban, milyen hatása van a mai életedre?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy saját tapasztalattal rendelkezők válaszoljanak.

Sérült a nőiességed? Félsz a férfiaktól? Hogyan...?

Sokat segítene, ha megosztanátok... Előre is köszönöm.

2012. szept. 6. 00:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz a kislányokra vigyázni. velem a strandon történt meg 8 lehettem, hogy két 10-12 éves fiú közrefogott a vízben és belenyúltak a bugyimba, és durván megnyomorgattak. Kimentem a vízből és kértem apukámat, hogy jöjjön be velem. Ő mindig nagyon vigyázott rám, mégis azt mondta, legyek bátor menjek egyedül. A kérésem okát persze nem mertem megmondani, még én szégyelltem magam. Meg kell minden kisgyereknek tanítani, hogy a bugyi-gatyó alá nem nyúlhat idegen, nem tapogathatja családtag sem, és az ilyen "rossz embert" meg kell otthon mondani azonnal.

Az orvost meg fel lehet ismerni arról, hogy oda a szülő viszi a gyerekét, és jelen van a vizsgálatkor.

Magamról még: utcán cicimbe markolás,mellettem mutogatós a villamoson, szóbeli zaklatás is volt még, de ott az illetőt legalább fejben elmondhattam minden marhának, és már nagy tizenéves voltam akkor.

A jellemem, mint fent, szüzesség elvesztése 24 évesen , férjem ugyanő. Sokat köszönhetek Neki, mert bár sose mondtam el ezeket, végtelen finomságával elérte, hogy igazán élvezzem a szexet.

2012. szept. 11. 18:18
 32/102 anonim ***** válasza:
100%
Elobb mar irtam z is eszembe jutott hogy neha ha nagyon faj valami akkor ki tudok kapcsolni es felulrol nezem magam olyan mintha nem en lennek akivel a rossz dolgok tortennek nem nekem fajna a labam hasam ez neha jo pl mikor beteg vagyok.Viszont ilyenkor a ferjem/doki azt hiszi elajultam peedig csak el voltam szallva. egyebkent nem emlekszem a molesztalasra korkretan mert valahogy ha megprobalom felidezni akkor kodos a dolog. A kamasz fiura emlekszem aki kislany koromban kenysszeritett arra hogy puceran mutassam magam.En jartam psyhologushoz mert nem mertem fogorvoshoz menni teljessen magam kivul voltam ha a szekben ultem es belenyult a szamba annyira hisztis lettem hogy baarataim elkuldtek szakemberhez.Itt derult ki a molesztalas a gond ezert felek injekciotol fogorvostol stb Most mar kicsit jobb a helyzet mert a fogorvosomnak elmondtam (na nem a molesztalast ) hanem azt hogy nekem kell a helyzetet uralni tehat kezjeleket beszeltunk meg. Hat a nodoki annak mar nehezebb dolga van de ott segit ha valaki eljon velem es beszel hozzam a vizsgalat kozben fontos soha ne legyek kettesben egy ferfivel.
2012. szept. 11. 18:35
 33/102 anonim ***** válasza:
100%
engem saját apám molesztált kiskoromban :(
2012. szept. 11. 18:56
 34/102 anonim válasza:
100%

2. vagyok.

Még, ami a fogorvosos dolog után beugrott és ehhez lehet köze... Egy nagyon kedves nő a háziorvosom, nő a fogorvosom, nő a nőgyógyászom. Már a gondolat, hogy egy idegen férfi hozzám ér... Soha!

Már az is zavar, ha egy ismerős kicsit közvetlenebb velem. Pl. átölel, vagy akár csak ha a kezét átteszi a vállamon... A páromon kívül ne érjen hozzám más.

Egyébként tényleg azt tudom mondani, hogy a mostani párommal 100%os a bizalom és ez a szexuális életemen is meglátszik. Ő előtte szörnyű volt. Most tökéletes. Csak a megfelelő ember kell hozzá. És türelem. Mert igen gátlásos voltam. Ő türelmes volt. Most minden jó. De tényleg csak az irányában. Minden téren...

2012. szept. 11. 19:02
 35/102 anonim ***** válasza:
100%

engem fiatal koromban amilyen naív voltam minden srác kihasznált és mivel semmilyen tapasztalattal nem rendelkeztem, azt hittem ez a normális. első szerelmemmel két évig voltam úgy, hogy kb hetente, csak "azért" találkoztunk. azt sem tudtam mi a szex, orgazmusom sem volt a két év alatt, csak csináltam, mert neki ez jó én meg szeretből adom. és utána is, hogy minden srác ezt akarta tőlem, nekem úgy jött le, hogy ezért szeretnek.

annyival volt hatással rám, hogy mai nap is úgy érzem, aki nem rámenős, vagy nem mer kezdeményezni, vagy két nap múlva már szerelmes belém, az nekem nem is férfi. szóval a mai napig is csak a vagány, határozott, helyes srácokba tudok csak szerelmes lenni és attól a pillanattól elvesztem és a kezében vagyok :( Mindezt összefoglalva szerintem az önértékelésem lett egy nagy nulla.

2012. szept. 11. 19:11
 36/102 anonim ***** válasza:
92%

Velem is megtörtént, hogy óvodás koromban egy családi ismerős folyton a pin@mat fogdosta, ahányszór alkalma adódott.

És most felnőtten, miután megismertem a páromat, sem tudom élvezni, ha ott akar tapogatni. Az elején, mikor még nem tudta ezt, próbálta, de akaratom ellenére olyan hisztit csaptam, hogy csak na. Pedig szeretek a párommal együtt lenni.

2012. szept. 11. 19:22
 37/102 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek: 10 eves voltam, mikor anyukam munkatarsa (aki sokat vigyazott ram) modszeresen a labam koze nyult, csikizesnek alcazva. Aztan megcsokolt, eleg melyrehatoan... 45 eves volt, sokszor ittas, en mindossze 10.

Aztan volt, hogy 2 nagydarab c.gany a falna szoritott es fogdosott, fenyes nappal. Egy pillanaton mult, hogy az egyik keze alatt kitudtam bujni.

12 evesen a buszon, a megallohoz kozeledven, egy ferfi hatulrol befogta a szemem, es lerangatott, majd vonszolt magaval. Volt par jarokelo az utcan, ok vedtek meg.

Vegul 16 evesen a tengerben maszott ram egy kulfoldi ffi, fogdosott, nyalogatott es megcsokolt. A szexig egy eset sem ment el, de ezen kivul meg igen durva dolgok tortentek velem. Joban vagyok a ferfiakkal, szivesen randizom, de ha egy picit is komolyra fordul (ertsd: pl. megakarja fogni a kezem) rogton menekulok, es torlom az illetot az eletembol. 20 eves vagyok, es szuz...

2012. szept. 11. 19:48
 38/102 anonim ***** válasza:
84%
10-es vagyok az jutoto még eszembe hogy többen mondtátok ezt a fogorvostól illetve az injekciótól meg egyáltalán a fájdalmas orvosi beavatkozásoktól való félelmet nem is gondoltam hogy ezt is erre lehet visszavezetni
2012. szept. 11. 20:09
 39/102 anonim ***** válasza:
100%

16-17 éves voltam, amikor az egyik "barátunk" elvitt engem és az öcsémet magukhoz azzal az ürüggyel, hogy lovagolni fogunk nála-lovardája volt. Majd elvitt minket megnézni egy új lovat, s az öcsémet kitette, s csak engem vitt el, hogy csak nekem mutat valamit. Én hülye, még akkor sem gyanakodtam, mert megbíztam benne. Majd leállította a kocsiját, s megkérdezte, hogy lefeküdtem-e fiúval már. Mondtam, hogy még nem. erre ledöbbent, hogy még nem, erre kijelentette, hogy ő szívesen lefekszik velem. Visszautasítottam. (volt vagy 40 éves, és ronda...)Erre elkezdett érzelmileg zsarolni, hogy ez szégyen, hogy valaki 16-17 évesen szűz-én még el is hittem. Aztán azt akarta, hogy majd hozzám nyúl- Visszautasítottam s azt lestem hova menekülhetek az erdőben. Majd azt akarta, hogy én elégítsem ki. Azt sem akartam. Akkor csak megmutatja, hogy jó egy férfinak. s elmondta, hogy mennyire izgatja a téma, s az a szerencsém, hogy bír magával. Végül is megúsztam a dolgot. De egy évig nem tudtam elmesélni még az anyámnak sem. Először. kb egy év után a legjobb barátnőmnek mondtam el, s utána az anyámnak.

Következménye van-e nem tudom. Bár azok után, amit olvastam a hozzászólásaitokból, elég sok a hasonlóság. Testet eltakaró ruha. Irtózás, ha hozzám érnek-kivétel a szűk család, érzelmek takarása. S később majdnem minden alkalommal fájdalmas szex, hiába csodálatos, és gyengéd férjem van, rettenetes menstruációs görcsök, és császárral szültem. Gyűlölöm, hogy nőnek születtem.

2012. szept. 11. 20:55
 40/102 anonim ***** válasza:
87%

én is gyűlölöm azt, hogy nőnek születtem és igazából iszonyúan haragszom a pasikra, nekik annyira egyszerű csak bedugják a nőbe a f...(egyébként szinte csak azzal tudnak gondolkozni) de nem nekik kell befogadónak lenni. Félek az önátadástól. Ha meglátok egy terhes nőt rögtön az a gondolatom hogy úristen ez is azt csinálta.Meg valahogy én anyámtól és nagymamámtól gyerekkorom óta azt hallgattam, hogy minden pasi egyforma, csak Azt akarja, és miután megkapja, eldobja a nőt mint egy kapcarongyot. És csodálkozok hogy úgy viszonyulok a férfiakhoz ahogy, (amúgy ez ilyen önbeteljesítő jóslat)az olyanokat vonzanám be akik 2 perc után Azt akarják vagy a másik hogy olyan férdiakat választok akik nekem elérhetetlenek hogy még véletlen se kerüljön arra sor.

Úh jó sokat irtam,most még ennyi jutott eszembe. Tényleg jó hogy itt kiirhatom magamból és sorstársak között vagyok

2012. szept. 11. 22:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!