Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szexuálisan zaklattak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexuálisan zaklattak kislány korodban, milyen hatása van a mai életedre?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy saját tapasztalattal rendelkezők válaszoljanak.

Sérült a nőiességed? Félsz a férfiaktól? Hogyan...?

Sokat segítene, ha megosztanátok... Előre is köszönöm.

2012. szept. 6. 00:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jól esik. Én is Veled vagyok... Nagyon nehéz lehet egy ilyen évforduló. És gondolom, a karácsonyaidra is rányomja a bélyegét.

Ír sokat, szenved ő is... Nagyon nehéz hinnem neki. Egész házasság alatt hű volt a feleségéhez, s mikor megözvegyült, összekerült a másik nővel, majd felbukkantam én, s nem tudta kezelni... Idővel döntött, s a másik kapcsolatot felbontotta. Csak ez nekem őrülten megalázó...

2013. dec. 30. 22:59
 92/102 anonim ***** válasza:

hát igen őrült nehéz,neked is nehéz lehet, tényleg iszonyú megalázó helyzetet élsz/ éltél meg, remélem egyszer begyógyulnak ezek a sebek.

tényleg azóta nem volt igazi karácsonyom, de nagyon születésnapom, valahogy azóta nem engedem meg magamnak hogy bármelyik ünnep is meghitt legyen,mintha nem érdemelném meg, utána kezdtem el saját magamat büntetni,senkinek nem tudtam igazából beszélni az érzéseimről, és igazából nem nagyon tudnak az évfordulóról se, tegnap iszonyú feszültség volt bennem.Emlékszem a tavalyi céges bulira.tavalyi céges buli, ünnepeltünk egy sikeres projektet, lehúztam gyors egymás utánba 4 pohár finom pezsgőt mert ízlett(előtte egész nap dolgoztunk) nekem kicsit képszakadásom lett, miután eljöttünk az irodából olyan este 10 körül, bennem feltört az ,hogy 2 éve megerőszakoltak és ezt osztottam meg zokogva a kolleganőimmel(2évig senkinek nem tudtam róla beszélni,ők voltak az elsők), 4 -en voltak körülöttem csajok és mind a 4-el történt hasonló, együtt sírtunk, így találtam sorstársakra,akikről nem is gondoltam volna,és még mennyien lehetünk. Boldogabb Új évet Neked

2014. jan. 1. 17:49
 93/102 A kérdező kommentje:

Ó, nagyon sajnálom... Nem jó nem beszélni róla... Nekem van terapeuta, akinek mondhatom, de az, hogy itt sorstársakra találtam, az pedig egy egészen másfajta gyógyulás... Sokat jelent nekem.

Ami az emberemet illeti, ő is nagyon meggyötrődött a lelkifurdalásban, hogy látta, mennyire rámegyek. Szeret engem... én is őt.... és bár nagyon nem úgy kezdődött ez a kapcsolat, ahogy jó és méltó lett volna, valahogy a szeretet talaján megszületett bennem a megbocsátás.... Nem hittem volna még egy nappal előtte sem... Hát, tanulom az életet...

Úgyhogy most újrakezdjük. Új év, új remény, új kezdet...

2014. jan. 1. 18:02
 94/102 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok, hogy vagytok? hogy vagy kedves kérdező?

amúgy nektek nincsenek visszatérő nőgyógyászati gondjaitok?én az 5. doboz erős antibiotikumot szem, meg gyógyteát iszok, teafaolajos ülőfürdőbe fürdök de ugyanúgy megvannak a tüneteim már az őrület határán vagyok néha, tudatallatt szerintem így utasítom el a szexet,hogy még véletlen se kelljen

2014. márc. 3. 17:50
 95/102 A kérdező kommentje:

Ó, sajnálom.

Igen, simán lehet szerintem, hogy így utasítod el nemcsak a szexet, de magát a nőiséget, a női létet is.... Nagy baj, jó lenne pszicho-segítség.

Mi most babára gyúrunk :) :) :) Első próbálkozás, 10-ére nem várom. Drukkoljatok! :)

2014. márc. 3. 19:33
 96/102 anonim ***** válasza:
óh, drukkolok nagyon:)
2014. márc. 3. 19:58
 97/102 anonim válasza:
Sziasztok hihetetlen hogy ennyi emberrel történik ilyesmi...:( Engem 8 évesen zaklatott anyukám barátnőjének élettársa. Egy 50 éves undorító hájas férfi. Tipikus cukros bácsi volt, maga mellé csábított az anyós ülésre megfogta, simogatta a combom és belekulcsolta a kezét a kezembe , engem ez annyira sokkolt hogy képtelen voltam megmozdulni, szerencsére anyuék nem voltak messze így mikor közeledni kezdtek abba hagyta. Aztán elvitt vidámparkba amiért puszit kért cserébe...persze nem az arcára. Nem mertem anyuéknak szólni, szégyelltem magam és nem tudtam mit mondjak. Most 19 éves vagyok, félek és undorodok is a fiúktól, szeretnék szerelmes lenni de képtelen vagyok közel engedni magamhoz bárkit is az ellenkező nemből. Tele vagyok gátlássokkal nem járok bulizni és az emlékek újra elő jönnek. Én nem akarok így élni de nem tudom mit kéne csinálnom :(
2014. máj. 27. 14:47
 98/102 A kérdező kommentje:

Szia!

Jó, hogy megtaláltál minket.

Ne várj, kérj segítséget! Igen, szükségünk van a szerelemre, nem szabad hagyni, hogy egy ilyen rossz élmény egy életre elvágjon a boldogságtól.

Pszichológus segítségét kérd. Fel kell dolgozni, nem jó sokáig undorodni a fiúktól, mert egyedül maradsz.... Vagy levered rajtuk, amit mástól kaptál.

Ne várj, kérj segítséget most!

Minden jót kívánok, sok erőt!

:)

2014. máj. 29. 14:00
 99/102 anonim ***** válasza:
www.beszeljrola.hu
2014. máj. 29. 14:44
 100/102 anonim ***** válasza:
Én is ezt az oldalt szerettem volna javasolni, csak már olyan régi volt ez a fórumtéma hogy nem találtam meg, hiába kerestem.
2014. jún. 1. 09:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!