Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szexuálisan zaklattak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexuálisan zaklattak kislány korodban, milyen hatása van a mai életedre?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy saját tapasztalattal rendelkezők válaszoljanak.

Sérült a nőiességed? Félsz a férfiaktól? Hogyan...?

Sokat segítene, ha megosztanátok... Előre is köszönöm.

2012. szept. 6. 00:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
0%
Ez a 10-eske nagyon nem következetes. Ha 23 évesen megerőszakolták akkor 25 évesen hogyan lehet még szűz? Bár már az is érdekes, hogy egy felnőtt nőt mégis hogyan lehet megerőszakolni? Mert egy gyereket még értem, hogy gyenge és buta mód bele tud keveredni bizonyos szituációba, de egy felnőtt nő már szinte meg tudja védeni magát, ha kell képes segítséget kérni, előre gondolkodik, stb...
2012. szept. 6. 18:53
 22/102 anonim ***** válasza:
98%

7-es vagyok, újfent.Kedves Utolsó! Igenis, meg lehet erőszakolni egy felnőtt embert. Ha te vagy pl:50 kg vasággyal, és leteper a földre egy 100 kg, "állat", vagy netán még úgy meg is üt, hogy elájulsz, akkor, hogyan védekezel?

Az, hogy erőszakkal vettél el a kommentelő szüzességét, még nem jelenti azt, hogy ő úgy érzi, már nem szűz, hiszen nem élvezte.

2012. szept. 6. 21:32
 23/102 A kérdező kommentje:

Lányok, 18.53-asnak megpróbáltam töröltetni tiszteletlen és tapintatlan kommentjét, de a moderátor nem érezte, hogy egy ilyen érzékeny témánál mennyire megengedhetetlen, hogy valaki értelmetlen, kötözködős kommenteket írjon...

Helyesbítek: moderátor SEM érezte, hogy ez mennyire nem helyénvaló...

2012. szept. 6. 22:12
 24/102 anonim ***** válasza:
82%
Fel kéne kötni azokat,akik ilyeneket csinálnak egy gyerekkel.Nálunk egy óvónőről derült ki az oviban,hogy pedofil.
2012. szept. 6. 22:56
 25/102 anonim ***** válasza:
90%
igen próbáltam töröltetni én is, de nem engedte
2012. szept. 6. 23:24
 26/102 anonim ***** válasza:
100%

Engem igazság szerint megdöbbentett, hogy ennyi a hasonlóság az érintettek között.

Eddig nem tulajdonítottam jelentőséget a személyiségemnek, mert nem hittem volna, hogy ennyire befolyásol. De ahogy olvastam a többi hozzászólót... tudom jobban befolyásol mint hittem.

2012. szept. 8. 09:15
 27/102 A kérdező kommentje:

Kedves Sorstársak!

Nagyon köszönöm mindannyiótoknak, hogy megosztottátok.

Olyan egyedül van ezzel az ember, nem beszél róla, szégyenli stb. Így ki sem derült egész eddig számomra, hogy mások mennyire hasonló dolgokat élnek meg. Hogy egy csomó minden, amit sosem hoztam összefüggésbe ezzel, az mégis összefügg, mert veletek is ez van...

Jó, hogy vagytok, ez sok erőt ad nekem.

Azt írta egyikőtök, hogy ez volt az első szexuális tapasztalatunk, és ehhez hasonló "kiszolgáltatottság"-fantáziák az izgatók számunkra... Azt mondják a hozzáértők, hogy zaklatáskor az áldozat izgalmat érez(het), és EZ olyan elviselhetetlen számára... hogy iszonyatos szégyen...

Nagyon jó, hogy a rejtőzködő öltözködésről is írtok, a bulimentes életről...

Sokat segítetek nekem abban, hogy a feldolgozás lépéseit lassan-lassan meglépjem.

Köszönöm.

És: írjatok még nyugodtan róla, azt is, ami nagyon ciki, a szégyeneket letenni nagyon fontos, és itt megtehetjük.

2012. szept. 10. 00:13
 28/102 anonim ***** válasza:
100%

eddig nem akartam ezt írni, de nagyon jó ez a kérdés. Itt ismeretlenül kiírhatjuk magunkból a "szégyenünket". Köszi, hogy feltetted

5-ös voltam

2012. szept. 10. 05:38
 29/102 anonim ***** válasza:
93%

Én írtam azt, hogy pontosan nem tudom, mi történt velem. Ami megmaradt ebből az egészből, hogy soha nem éreztem szégyent, sem azt, hogy nekem ezt titkolnom kellene. Morbid, de kb. büszke voltam rá, hogy betekinthetek a felnőttek világába. Mondjuk az tény, hogy 99%, hogy fizikailag felnőttel nem történt semmi, csak másik, általában nagyobb gyerekekkel.

Most viszont eszembe jutott, szerintem mi az, ami engem tönkre vágott. "Beleszeretem" valakibe, aki viszonozta az érzéseim még mikor gyerek voltam, és ugyan vele sem történt akkoriban semmi, érzelmileg tönkretett, hogy egy felnőtt ember hogy nem érti meg, hogy én nem vagyok az. Nem a szexet erőltette, szerintem nem is lett volna rá hajlandó, de úgy kezelt, mintha nem lennék gyerek én meg állandóan ki voltam borulva, hogy nem tudok megfelelni neki.

Aztán 14 évesen én szedtem fel egy nálam kétszer idősebb pasit, vele sem szexeltem évekig, de addigra már nagyon hiányzott az érzés, hogy valaki akarjon engem, csak onnantól én irányítottam és nem hagytam, hogy érzelmileg kiszolgáltatott legyek.

2012. szept. 10. 15:19
 30/102 anonim ***** válasza:
100%

A 21-es válaszoló valami ritka ostoba ember! Felháborító ez a mély tudatlanság, alpáriság!

Sajnos rengeteg ilyen eset történik, ide is sokan írtak és még hány olyan nő lehet, akár a közvetlen környezetünkben is, akivel megtörténtek hasonló esetek. Elszomorító. És ahogy ezt valaki leírta, ha lányom lesz, úgy fogok rá vigyázni, hogy vele ilyen soha ne történhessen meg!

Együtt érzek mindenkivel!

2012. szept. 11. 17:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!