Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szexuálisan zaklattak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexuálisan zaklattak kislány korodban, milyen hatása van a mai életedre?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy saját tapasztalattal rendelkezők válaszoljanak.

Sérült a nőiességed? Félsz a férfiaktól? Hogyan...?

Sokat segítene, ha megosztanátok... Előre is köszönöm.

2012. szept. 6. 00:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 anonim ***** válasza:
Engem a bátyjám molesztált kb 12-13 éves lehettem, amikor elkezdte. A mellemet fogdosta és a fenekemet csapkodta, volt olyan is, hogy anyám szemeláttára és ő csak röhögött rajta... A bátyjám nem 100-as, ezt a viselkedéséből le lehet szúrni, hogy nagyon defektes. Egyébként 5 év van köztünk. Viszont én nem zárkóztam be (vagyis csak egy pár évig, de az nem e miatt volt), csajosan öltözködök és simán felveszek pl szoknyát, vagy rövidnadrágot, de mélyen dekoltát felsőket nem szeretem. Utálom, ha megbámulnak, vagy utánam fordulnak, pedig egyáltalán nem öltözködök kihívóan!!! Olyan megalázó számomra, hogy megnéznek, főleg a nyugdíjjas korosztály.. és utána tudnék fordulni jól tökön rúgni az impotens csomagját. Annak ellenére, hogy viszonylag normálisan kezelem a pasikat, én is szeretem az alárendelt szerepet, és biztos, hogy ez a tesóm miatt van. Jó volt ezt kicsit kiírni magamból.
2017. júl. 11. 09:55
 102/102 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy elolvashattam a történeteiteket!

Még "friss" ez az élmény, ezért van bennem egy kis bátorság, hogy le tudjam írni, ami velem történt olyan 25 éve.

5 éves lehettem, szüleimmel és baráti társasáságukkal sűrűn jártunk horgászni. Sátraztunk, vízpart, akár jó is lehetett volna, ám én sosem tudtam örülni ezeknek a helyzeteknek, mivel a baráti társaságban volt egy ember, aki rendszeresen simogatott, ölébe ültetett.. és volt olyan, nem egyszer, hogy az ő sátrukban "kellett" aludnom, mert azt gondolták, ez jó nekem. Nem szeretném leírni, hogy mik történtek ilyenkor.

Ja igen, pasi vagyok. Bár akkor még csak kisfiú voltam.

Tizenéves koromban kezdtem rá emlékezni, először képek ugrottak be, hogy mik történtek a sátorban, amikor a bácsi (L.) felesége már elaludt. Rendszeres volt az, hogy a szüleimmel együtt söröztek a vízparton, máig az orromban van a sörszag "bűze". Rendszeres program volt az is, hogy esténként lerészegedtek és ilyenkor jött az, hogy hadd aludjak ott náluk, nagyobb a hely az ő sátrukban.. nem mertem tiltakozni, max néha sírtam, hogy nem akarok, de azt hitték a szüleim, hogy hisztizem. Annak a házaspárnak nem lehetett gyereke és a szüleim azt hitték, a pasi "pótapaként" kötődik hozzám.

Tizenéves fejjel meggyűlöltem az alkoholt, a részeg embereket. Nem tudok normális baráti kapcsolatokat kialakítani, most már 30as felnőtt vagyok, de még nem volt párkapcsolatom. Egyszerűen leblokkolok, ha ismerkedésre kerül a sor, pedig állítólag jól kommunikálok.

2018. febr. 21. 03:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!