Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik -ismertek- olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?

Figyelt kérdés

De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.

Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.

Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).

Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.

Előre is köszönöm!

F

2012. ápr. 4. 22:11
 81/91 A kérdező kommentje:

Dehogy, nem veszem provokációnak. De én nem akarok dicsekedni, vagy beképzeltnek tűnni.

Arra vagy kíváncsi, hogy úgymond, mi alapon várhatom el, hogy nekem ilyen barátnőm/párom legyen?

2013. jan. 2. 22:17
 82/91 anonim ***** válasza:
Ebben az izés világban igen ritka az ilyen lány. De biztos, hogy létezik ilyen. Am én is erre hajtok.
2013. jan. 24. 19:54
 83/91 anonim ***** válasza:

Fogjuk rá, hogy az elso része illik rám. Még egy kapcsolatom sem volt... de nem mondaná magam csúnyanak. És ezt tényleg nem beképzeltségbol írom.

A másik fele... hát.. most mit mondjak? Ez szép, ha valaki így gondolkodik, mint Te. Már nincs sok ilyen ember. De most képzeld el a kovetkezo szitut: Szerelmes vagy a lányba, és egyértelmu, hogy O is viszonozza az érzéseidet. tételezzuk fel, hogy tényleg kibírjátok a házasságig. És ha nem fogod Vele élvezni vagy valami? Esetleg te nem fogsz Neki ulni az ágyban? Érted.. azért ezek nem kis gondok egy házasságban, szerintem. meg ha mondjuk mittudomén 2évig jártok, és csak utánna eskudtok ossze, hát.. nem hiszem, hogy nem kívánnátok meg egymást! :D .D :D

Dehát ez csak az én véleményem! :o)

Sok sikert, hogy megtaláld a számodra ideális not! :o)

18/l

2013. jan. 24. 19:59
 84/91 anonim ***** válasza:

én ilyennek voltam nevelve szintén, a kinézetem meg hát a többiek szerint szintén rendben van, de ugye most nem fogom magamat dícsérni, nem szokásom :D ami a szüzességet illeti, mivel katolikus vagyok ez is normális úgymond, de azt mondom inkább, hogy jobb ha házasság előtt megtapasztaljuk mibe lépünk bele, de ennek ellenére ha a szerelmem azt szeretné, akkor természetesen nem erőltetnék semmit. bár szerintem ez inkább forditva szokott lenni :D

18 éves vagyok.. és még 2 lányt ismerek aki ugyan ilyen, csak az egyik idősebb.

2013. jan. 24. 20:05
 85/91 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy nem kívánnám, szerintem már az elejétől kívánnám -én is fiúból vagyok. Csak önuralmat gyakorolnék a nászéjszakámig, nyilván nehéz lenne/lesz.

De hogy nem lehetne jó a szex mégsem? Szerintem meg lehet tanulni, ha nem menne, de szerintem nem nagyon van olyan, hogy nem megy, mert ez ösztönös.

Szerintem is fontos a szex egy házasságban, nem ezt mondom, nem vagyok antiszexista. :D

2013. jan. 24. 20:08
 86/91 A kérdező kommentje:

Szerintem nem egy nagy ördöngősség a szex, szerintem nem szükséges házasság előtt kipróbálni.

És, ők is jól néznek ki?

Egyébként nyugodtan dicsérjétek magatokat, én is helyesnek, jóképűnek tartom magam, szóval nyugodtan! :D

2013. jan. 24. 20:11
 87/91 anonim ***** válasza:

84es vagyok. elhiszem persze, hát a fiúk azok nem tudják letagadni ösztöneiket :D

én mint lány még nem találkoztam hasonló gondolkodású fiúval mint Te vagy, de nagyon kevés az ilyen emberke. Nekem ezek a dolgok, hogy nem iszok, nem cigizek, nem bulizok és segitőkész ez alapvető, mert számomra ez a norma, igy neveltek. én is sokszor egy különcnek érzem magam a mai világban, de ez már csak ezzel jár.. nekem már volt egy kapcsolatom, elég hosszú, de mégsem feküdtünk le. Várok a megfelelőre :)

18L

2013. jan. 24. 20:17
 88/91 A kérdező kommentje:
Én se találkoztam még olyan lánnyal, aki olyan gondolkodású, mint én...
2013. jan. 26. 11:20
 89/91 anonim válasza:
egyáltalán hány éves vagy?
2013. ápr. 13. 12:13
 90/91 A kérdező kommentje:
18.
2013. ápr. 14. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!