Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?
De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.
Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.
Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).
Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.
Előre is köszönöm!
F
Nagyon sajnálom, hogy ez történt. De nehogy emiatt totál "kifordulj" magadból (bocsáss meg, de enyhébb kifejezés nem jutott eszembe...) Ha megtalálod azt a lányt, akit szeretsz és akit feleségül veszel, akkor vele és a gyerekeiddel boldogok lesztek! Az nem élvezet, amit a többiek írtak, hanem kísértés. És aki buli-csajok-pia háromszögben él, az előbb-utóbb boldogtalan lesz - de akkor már nagyon nehéz visszacsinálni mindent - majdnem lehetetlen. Hidd el: a mennyországban majd találkozhatsz a Mamáddal is és az összes szereteddel!
Bocsika, tudom, hogy ezt már privátban megírtam és köszönöm, hogy válaszoltál is, de nagyon zavart, hogy a Te elkeseredett válaszod volt a végén...
Azt mondod nem akarsz csajozni, viszont a csajozás nem csak az, hogy elmész egy buliba bugyivadászatra. Lehet szimpla ismerkedés is, ki tudja lehet itt találod meg a párod. Mellesleg ha valaki elmegy buliba nem vonzza magával azt, hogy ő cigizik, drogozik, esetleg iszik. Én szeretek táncolni, szeretem a hangos zenét az embereket, megiszok egy két koktélt, de mégse iszom magam ronggyá, meg nem kelletem magam minden pasinak. Így is lehet bulizni. Szóval ne csak végletekben gondolkodj.
Szerintem az embenek szüksége van párkapcsolatokra, tapasztalásra, viszonyításra, mert hiába van mondjuk egy piszok jó lelki társad, ha az ágyban egy nulla, és ez bizony a párkapcsolat más részeire is rányomja a bélyegét.
Részvétem a nagymamád miatt!
én úgy vagyok, hogy ha már tudatosan ki kellett kapcsolni az érzéseket magadból és elfojtani annyira, hogy ne akard akkor nem úgy élsz ahogy akarsz és nem élvezed az életet..SZERINTEM, de persze lehet hogy tévedek..:D
és részvétem a mamád miatt!:(
Köszönöm a részvéteket!
Köszönöm Szabó Jani!
#53! Köszönöm a tanácsod! Szeretek kikapcsolódni, csak valahogy meg kellene találnom azt a társaságot, akik olyanok, mint én.
#56! Értem amit mondasz, köszönöm! De azt hiszem nekem így jó, és várok. :D
Ez mind illik rám, kivétel a szűz. Eddig csak egy emberrel voltam együtt- aki jelenleg is a párom, már több mint 4 és fél éve. Vele képzelem el az életemet. Jó vele a szex, jó vele az élet, boldogok vagyunk, nagyon szeretjük egymást.
Még valami: Szerintem mielőtt megházasodsz próbáld ki a pároddal a szexet, mert ha házasság után derül ki, hogy még se jó... akkor ott nagy bajok lesznek :S
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!