Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik -ismertek- olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?

Figyelt kérdés

De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.

Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.

Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).

Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.

Előre is köszönöm!

F

2012. ápr. 4. 22:11
 71/91 anonim ***** válasza:

én pontosan ilyen vagyok. max a nászéjszakát nem biztos h betartanám a barátom tekintetéből, de pár évet még várni akarok.

15/L

2013. jan. 2. 16:16
 72/91 anonim ***** válasza:
Kérdező, és mi van akkor, ha minden szempont igaz a lányra, tetszik is neked külsőre, kivéve a szüzesség dolog nem stimmel? Akkor maximum barátilag gondolsz rá, vagy adsz neki esélyt? Nincs bennem rossz indulat, csak érdekel, kevés ilyen ember van, mint te.
2013. jan. 2. 16:25
 73/91 anonim ***** válasza:
Nem is olvasom el az egészet, csak annyit mondok (bar biztos írták már előttem), hogy neked is jackpotnak kéne lenned egy ilyen lányhoz, és csak azután kezdhetnél keresgélni utána. :D
2013. jan. 2. 16:26
 74/91 A kérdező kommentje:

#72, nem tudom, sokat gondolkoztam már rajta... Szerintem, ha minden más rendben lenne, akkor nem utasítanám el és hagynám, hogy szerelembe essek. Csak mivel ez nekem fontos, így annak örülnék, ha a lány is szűz lenne.

#73, egy élő jackpot vagyok, ha hiszed, ha nem. így szerintem jogos az elvárásom.

2013. jan. 2. 16:35
 75/91 anonim ***** válasza:
és merre lehet megtalálni ezt a jacpotot?
2013. jan. 2. 16:58
 76/91 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2013. jan. 2. 17:07
 77/91 anonim ***** válasza:
Arra kíváncsi, merre laksz :D
2013. jan. 2. 18:13
 78/91 A kérdező kommentje:

Köszönöm tolmácsúr/nő! :D Sejtettem, de inkább kérdeztem. :P

A GPS koordinációm sajnos titkosítottak.

2013. jan. 2. 19:53
 79/91 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam, hogy tolmács kell hozzám :D

Akkor csak megye? Úgy is az ország másik felében fogsz lakni, de kiváncsi vagyok merre lehet még ilyen embereket találni :)

2013. jan. 2. 20:04
 80/91 anonim ***** válasza:
A jackpot fogalma pontosan miben merül ki? Félreértés ne essék, nem vagyok nő, sem provokátor. Tényleg tisztelem, hogy neked fontosak ezek a dolgok, és érdekelne, hogy te miket tartasz megfelelőnek magadban egy ilyen lánnyal szemben.
2013. jan. 2. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!