Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?
De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.
Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.
Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).
Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.
Előre is köszönöm!
F
én pontosan ilyen vagyok. max a nászéjszakát nem biztos h betartanám a barátom tekintetéből, de pár évet még várni akarok.
15/L
#72, nem tudom, sokat gondolkoztam már rajta... Szerintem, ha minden más rendben lenne, akkor nem utasítanám el és hagynám, hogy szerelembe essek. Csak mivel ez nekem fontos, így annak örülnék, ha a lány is szűz lenne.
#73, egy élő jackpot vagyok, ha hiszed, ha nem. így szerintem jogos az elvárásom.
Köszönöm tolmácsúr/nő! :D Sejtettem, de inkább kérdeztem. :P
A GPS koordinációm sajnos titkosítottak.
Nem gondoltam, hogy tolmács kell hozzám :D
Akkor csak megye? Úgy is az ország másik felében fogsz lakni, de kiváncsi vagyok merre lehet még ilyen embereket találni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!