Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?
De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.
Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.
Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).
Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.
Előre is köszönöm!
F
Te döntsd el, hogy jó-e neked így, vagy vannak szexuális vágyaid, amiket elnyomsz a neveltetésed miatt. Mert ha utóbbi, akkor egy határozott döntéssel meg tudnál változni. Persze semmire se akarlak rábeszélni, csak arra, hogy legyél kibékülve önmagaddal.
Szép dolog, amit leírtál, de mi van akkor, ha olyan lánnyal fogtok összeilleni, aki már tapasztalt a szex terén? Ugye nem fogod csak azért faképnél hagyni, mert már nem szűz? :)
Én miután megházasodtam, egyből szeretnék gyereket. (szóval kb. házasság után egy évvel)
Persze, csak ha az anyagiak megengedik.
#42! Ja nem, ilyenről nincs szó, ennyire nem súlyos a helyzet. :D
Dehogy, emiatt nem hagynám ott, csak örülnék, ha hasonlóan gondolkozna erről. :)
#43! Hát én is hasonlóan. Igazából attól függ, hogy mikor fogok házasodni. :)
azta..eddig nem is gondoltam, hogy vannak még ilyen emberek..:)
uuristen én el sem tudnàm képzelni az életet az izgalmas hétvégék nélkül..ez komoly..soha nem ittàl még alkoholt?soha nem cigiztél még? de durva..:D
Szabó Jani!
Persze, szerintem is belefér a jegyesség idejébe a petting bizonyos formái. Nem bírnám ki én sem zero testikapcsolattal (csók, stb), szóval én főleg a közösülésre és egymás kielégítésére (?) gondolok a megtartóztatás alatt.
Kb összesen életem során (18 év alatt) 3 dl bort ihattam összesen. Azt akarom, hogy a leendő feleségem büszke legyen rám, mint férjére, hogy nem fogyaszt alkoholt, ezzel megelőzve az ezzel járó problémákat. Másrészt egyáltalán nem kívánom, mert tudatosan megszüntettem a vágyat. :)
Én ezek nélkül is tudom jól érezni magam. :D
azta..:DD
és soha nem is vágytál arra hogy elmenj bulizni meg csajozni meg stb?:DD
bocsi ezért a sok kérdésért csak tényleg nagyon furcsa nekem, mert én nem így élek és érdekel...:D
Attól függ, hogy mi értesz bulizás alatt. Ha azt, hogy elmenni egy szórakozóhelyre, ott felszedni csajokat, inni, cigizni, esetleg drogozni, akkor ilyenre sose vágytam. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de nem vágytam ilyenre sose.
Csajozni? Gondolkodtam azon, hogy milyen lenne minden lánnyal lefeküdni (azt mondják a lányok, hogy bárkit megtudnék szerezni magamnak...), de én inkább egy lányra vágyok, akit majd feleségül vehetek. Szóval arra nincs igényem, hogy több lánnyal is kipróbáljam. Mivel én is fiúból vagyok, vágynék rá, de a tudatos gondolkodásommal, kikapcsoltam ezt az érzést, és ahogy mondtam egy lányra összpontosítok. De még nem ismerkedtem meg ilyen lánnyal. :)
Semmi gond, nyugodtan kérdezz. Mindannyian különbözünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!