Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?
De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.
Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.
Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).
Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.
Előre is köszönöm!
F
Kedves Kérdező!
Kezdésként megjegyzem, hogy rendkívül szokatlan érzés úgy választ írni, és úgy feltenni kérdéseket, hogy azokat valószínűleg már soha többé nem fogod látni, és a kérdéseim örökké megválaszolatlanok maradnak tekintve, hogy az általad feltett kérdés már rég nem mondható aktuálisnak.
Őszintén szólva kissé sajnálom, hogy nem akadtam rá kérdésedre két évvel ezelőtt, bár abban sem vagyok biztos, hogy akkor egyáltalán már megvolt a felhasználófiókom. De úgy tűnik, az idő csapdájába estem, rosszkor vettem észre, így az üzenet már sosem ér el hozzád. De sosem lehet tudni alapon mégis kifejteném a véleményemet, annak ellenére, hogy az is elképzelhető, hogy a teljes gondolkodásmódod megváltozott a témában azóta.
Megkérdezem az elején, sikerült rábukkannod a társadra? Az utóbbi két év alatt elképzelhető, hogy így történt. Ebben az esetben becsüld meg jól a párodat esetleg már a feleségedet.
Ha viszont még nem találtad meg Őt, akkor sincs aggodalomra semmi ok. Rengeteg olyan lány van, amilyet Te keresel, de hát nyilván nincs az emberek homlokára írva, milyen értékekkel, tulajdonságokkal bírnak. Viszont remélem nem azért fogalmaztad meg kritériumként a nyitottságot, mert Te zárkózott vagy az emberekkel szemben, és abban reménykedsz, az Ő nyíltsága miatt könnyebb dolgod lesz. De ez nem igaz, ha begubózol, nem várhatod el másoktól, hogy ők próbáljanak kihúzni a héjadból. Neked is ki kell majd mutatnod felé, hogy milyen ember vagy.
A szépség pedig ahogy előttem már írták, relatív. De becsülendő, hogy nem vagy képmutató, és közlöd, hogy fontos számodra a külső. A gond az, hogy Te nem szimplán a felsoroltaknak megfelelő lányt keresel, ami önmagában ritka, hanem olyat, aki mindemellett még a további kritériumoknak – amiket nem ismertettél velünk- is eleget tesz. Rendes embernek tűnsz, és az is teljesen normális, hogy van elképzelt ideálod, csakhogy nem túl tanácsos túlzottan ragaszkodni hozzá, mert előfordulhat, hogy megrögzötten csak azokat figyeled, akik megfelelnek az elvárásaidnak, és közben hagyod elsétálni Őt, aki lehet, a szemed előtt lett volna. A szeretet nem arról szól, hogy elvárásokat támasztunk, és az jöhet, aki megfelel nekik, hanem az lenne a lényege, hogy önmagáért szeresd, ne pedig azért mert tökéletes. De ezt neked is kellene tudnod, elvégre Te is hívő vagy. Talán kicsit túl maximalista vagy, és nagyképű azzal a kijelentéseddel, hogy igazi főnyeremény vagy, és ez feljogosít arra, hogy elvárásaid legyenek. És ezzel nem kötekedni szeretnék, csak segíteni, nehogy a saját boldogságod elrontója légy. Nyilván reális a kép, amit kialak
A másik észrevételem az, hogy tisztában vagy az értékeiddel, ami teljesen jó, csakhogy Te nem szerény módon viseled őket. Pl. ha én találkoznék veled, biztosan kisebbségi komplexusom lenne, amiért Te nyíltan felhívod rá a figyelmet, hogy milyen tehetséges és ritka ember vagy. De nyilván, mindenkinek vannak hibái, és remélem, egy nap találkozol azzal, aki előtt nem csak az előnyös tulajdonságaidat mered felvállalni. Aki előtt pont olyan színben mersz feltűnni, amilyen vagy. Aki előtt Te sem hófehér erkölcsű, mindenben jó herceg vagy, hanem egy sima ember.
Hogy a kérdésre is feleljek, igen, léteznek még ilyen lányok, akikre illenek a fenti jelzők, én is egy vagyok közülük (A szépséget leszámítva, az nagyon relatív), csakhogy még így is necces sajnos, hogy bármelyikük is meg tudd-e felelni a további feltételeidnek. Remélem, hamar megtalálod a hozzád illő leányzót, és nem csak megtalálod, hanem észre is veszed. :)
Üdvözlettel:
Egy szintén UFO lány
U.i.: Ez a levél a 18 éves önmagad részére íródott, ennek fényében kérek elnézést a már nem aktuális megjegyzésekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!