Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?
De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.
Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.
Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).
Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.
Előre is köszönöm!
F
Köszi az újabb válaszokat!
Hát nem tudunk mit tenni sajnos. Abban reménykedem, hogy a 7 milliárd emberből csak van még egy ilyen lány a számomra. Majd egyetem után, ha még mindig nem találtam párt, kinézek Amerikába akkor... :D
Remélem, hogy létezik legalább két ilyen tulajdonságokkal bíró lány a világon. Egy neked, egy pedig nekem :D!
Én is hasonlóan gondolkozok, csak én már 24 éves vagyok. Eddig sajnos még nem találtam meg az igazit. Találtam már olyan lányt aki megfelelt volna a kritériumoknak, viszont furcsa mód ő a "rossz" fiúkat szereti.
Sok sikert és kitartást kívánok neked a párkeresésben!
#63! Nem hibáztatlak, ha nem olvastad végig a kommenteket, de azt hiszem valamelyikben kifejtettem, hogy én nem vetem meg azt, aki másképp él, csak nagyon szeretném, ha valaki úgy gondolkodna, ahogy én, csak lányban. Mindenki éljen, gondolkodjon úgy, ahogy jól esik neki.
Mivel te nem abba születtél bele amibe én, így nem érted meg ennek a dolognak a lényegét, fontosságát. De ez nem baj, más emberek vagyunk, más háttérrel. De az is nagyon fontos, amit említettél!
#64! Jól mondod! :D Csak kettőt kérek/rünk a 7 milliárd emberből, szerintem ez nem olyan nagy kérés. :D
Valami mindig nem stimmel, sajnos.
Én is sok sikert kívánok neked! Remélem mihamarabb megtaláljuk mindketten az igazit! Bár, akkor nekem nem szabad sopánkodni, mert még csak 18 vagyok, te meg már 24.
Igen? Szó szerint mindegyik?
Ne haragudj, hogy visszakérdezek, de eddig mindig úgy volt, hogy valamelyik nem stimmelt: külsőre tetszik, de sajnos nem a kérdésemben felsorolt értékek alapján él, vagy az értékek megfelelnek, viszont, hát a külső nem felel meg az ideálomnak. Szóval még nem találkoztam olyan lánnyal, aki így is, úgy is "megfelelne". Sokan válogatósnak tartanak, de hát nem tudok mit csinálni, ez van. :D (mondjuk a szépség [külső] relatív).
Ja, dehogy is, nem kritérium, hogy ne legyen okos az illető, az csak plusz pont, ha magas az intelligencia szintje -mint az enyém. :D Azt csak arra mondtam, hogy nem a csúnyácska "tanulós/nyalizós elsőpadban ülő" lány stílusra gondolok, De! természetesen nem megvetően mondom.
Mindegyik, egytől-egyig. :) Még sosem próbáltam ki a cigarettát, egyszer voltam buliba összesen ( az is diákbál volt),drog? szóba se jöhet!
Külsőm: 170 cm, 58 kg, göndör szőkésbarna haj, kék szem.
Hobbim pedig a festészet, rajzolás. Festőklubba járok, jelenleg ki van állítva egy festményem. Egy szóval művészlélek vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!