Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik -ismertek- olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?

Figyelt kérdés

De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.

Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.

Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).

Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.

Előre is köszönöm!

F

2012. ápr. 4. 22:11
 11/91 anonim ***** válasza:
100%
Van egy osztálytársam (18/F), aki ugyanígy gondolkodik, csak házasság után fog szexelni, megmondta nekem is személyesen. Nézegeti azért a lányokat, mondogatja, hogy hú de jó bőr, de hozzáteszi: "Én csak házasság után..."
2012. ápr. 4. 22:28
 12/91 A kérdező kommentje:

Én a házassághoz annyit fűznék hozzá, hogy ha úgy van én megházasodok akár 21 évesen is, ha a lánnyal mindketten úgy érezzük, hogy minden 100%-os. Nem keverem össze a családalapítással -már hogyha lesz gyerekvállalás. Nem tudom, hogy ez így érthető-e. Szóval így nem kell olyan sokáig bírnom a szüzességgel.

Sajnos még van egy pár kritériumom. :( De ugyan azok rám is vonatkoznak, ezért is "várom" el, hogy a lány is hasonló legyen. De ezt nem is folytatom, mert a végén összeakadnak a bajszaink. :D

Tudom, hogy nagyon fontos a testi kapcsolat is, elengedhetetlen.

Valóban, nem volt még párkapcsolatom. Nem zárkózok el teljesen.

Szóval értem én a másik oldalt is.

Köszi #9!

Van benne valami igazság #10.

2012. ápr. 4. 22:28
 13/91 A kérdező kommentje:
#11, én hasonlóan vagyok ezzel így. Nyilván, hogy észre veszem, hogyha valaki gyönyörű és nyilván feljön bennem is azaz érzés, hogy de jó lenne eltölteni egy kis időt kettesben... Én is férfiból vagyok.
2012. ápr. 4. 22:29
 14/91 A kérdező kommentje:
#10! És az a lány nagyon tuti volt?
2012. ápr. 4. 22:30
 15/91 anonim ***** válasza:
100%
én megfelelek ezeknek a kritériumoknak, ha azt leszámítjuk, hogy mindenkinek más a szép. rám már rámindult orvos meg harcművész is, szépnek találtak, de ki tudja, lehet hogy te meg pont azt mondanád rám, hogy nane.
2012. ápr. 4. 22:44
 16/91 anonim ***** válasza:
45%

A mai elkorcsosult világban, ahol a 12 éves lányok úgy pózolnak, mint Madonna a hollywood-i rendezvényeken.

Amit leírtál az tényleg nagyszerű és Én is nagyon örülnék neki, de álom.

2012. ápr. 4. 22:45
 17/91 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nagyon jól néz ki, de valahogy elveszítette számomra varázsát.
2012. ápr. 4. 22:45
 18/91 anonim ***** válasza:
100%
az ikertesom ilyen (o lany) de en nem. suzen ment ferjhez, ertelmes, erzeki lany, igaz kereszteny hivo... ami szamomra picit gaz. (fiu, 28)
2012. ápr. 4. 22:47
 19/91 anonim ***** válasza:

Szia

Én is hasonló beállítottságú vagyok. Bár már feladtam. Az a helyzet, hogy csúnyának érzem magam. Lehet van olyan nő, akinek bejönnék, de az olyan, hogy nekem nem kell. Aki meg télleg olyan, hogy szűz, okos, művelt, csinos, stb, hozzá meg nem érzem magam elég jónak. Am gondoltam már rá sokszor, hogy elkezdenék ismerkedni, barátnőt keresni. Csak folyton leblokkolok a külsőm miatt és visszavonulok inkább.

Sztem ne add fel. Nagyon kevés ilyen lány van, de biztos megtalálod a hozzád illőt, ha keresel és te is megfelelsz ezeknek a kritériumoknak. Sztem gyülekezetek ifijeiben találhatsz ilyeneket. Kevés olyan gyülekezet van, ahol jó az ifjúsági közösség, de nemrég én is megismertem egyet. És egész sokan vannak. És a lányok is szépek. Nem azt mondom, hogy csajozni járj oda. De sztem vallásos lehetsz. És akkor valszeg tartozol is valamilyen gyülekezethez, vagy tartozhatnál.

Am sok embert kiakasztanak az igényeid. Mmint az hogy a szüzesség. Sztem óvatosan vállald fel. Még itt neten is felháborítónak tartják, élőben sztem kiröhögnének. Nekem volt már ebből gimiben bajom :)

Meg az is igaz, hogy a vallásos lányoknál is sztem sok a ribanc. De tény, hogy nagyobb valószínűséggel találsz ott normális lányt, mint bárhol máshol :)

2012. ápr. 4. 22:48
 20/91 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek egy ilyen csajt, de nem adom ki neked.

Viszont ilyen leányzót általánosságban vallásos gyülekezetekben fogsz találni, máshol nem.

2012. ápr. 4. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!