Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?
De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.
Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.
Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).
Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.
Előre is köszönöm!
F
tökmindegy mit mondok, mert 10ből 5 fiúnak ez a csaj tetszik jobban, 5nek meg az. szerintem amúgy átlagos vagyok.
(arra a pasira pl, akire egy bnőm azt mondja "úristendeálompasi", arra én azt, hogy Fúj.)
#15 egyben #30, #32!
Akkor Te vagy az egyik példája annak, hogy léteznek még ilyen gondolkodású lányok, hölgyek.
Hogy kinek mi a szép, az teljesen relatív, pont ugyan ez van velem és a legjobb barátommal is; ha valakire azt mondom, hogy ő szinte tökéletes, ha csak a külsőt nézzük, a barátomnak pedig egyáltalán nem, pedig hasonlóak vagyunk.
Szia!
Én pont ilyen vagyok. Még soha életemben nem cigiztem, nem voltam buliba, nem voltam részeg.
Mindig úgy képzeltem el, hogy majd egyből egyetem után szeretnék megházasodni.
Keresztény családból származom, a szüleim is szűzek maradtak a nászéjszakáig.
17/L
#34! Köszi, hogy leírtad röviden a történeted! Megfogadom a tanácsod 100%, amit belém neveltek, az ott is marad...
#35! Igazad van végül is, mert jó lenne. De így nem lenne az igazi, ha már elpazarékoltam azt, amiből csak egy van. Csak rám talál a szerelem 18-20 éves korom körül -tudod, írtam, hogy én akár 20 évesen is megházasodnék, ha úgy van, csak gyerekek nélkül- és akkor bepótolódna a feleségemmel mindaz, ami kimaradt a tinédzser koromból. :)
#36! Ennek örülök! Én akár egyetem közben is megházasodnék, ha kivitelezhető. :D
Az én szüleim is szűzek maradta nászéjszakájukig (azt hiszem), miden esetre engem arra neveltek, hogy maradjak én is szűz addig és nekem is keresztény szüleim vannak. :D
És te mikor szeretnél gyerekeket?
Én már nagyon várom, hogy gyerekem szülessen :)
(előző válaszoló vagyok)
Nem értem, minek erőltetni a házasságot ilyen fiatalon. Nekem sokkal többet ér a szabadság.
20 éves kor után még szoktak változni az emberek, és amúgy is, lehet, hogy addig nem találod meg az "igazit". Vagy csak azt fogod hinni, hogy megtaláltad.
Meg mi az, hogy a házasságig nincs szex? Te úgy hozzámennél valakihez, hogy nem tudod, milyen az ágyban? Ez hatalmas problémát okozhat. Mert ha szexuális téren nem passzoltok össze, akkor máris meg van mérgezve a kapcsolat. Próba nélkül még egy ruhát se érdeme venni, nemhogy hozzámenni valakihez.
Én csak jóindulatból írtam...
#38! Nos, hát én egyetem/akadémia után szeretnék, az tuti. És főleg majd akkor, ha az anyagi hátterem meg lesz hozzá. Ha az életcéljaim, terveim megvalósulnak -amiknek kb 25-30 éves koromra tehetőek-, majd akkor szeretnék. Én is várom igazából, biztos nagyszerű lehet apának lenni... De ez még odébb van, úgy érzem. :D
Szóval 25 és 30 éves korom közöttre tervezem, hogy még ne legyen késő de a tanulásban ne okozzon hátrányt. :)
#39! Értem, amit mondasz! De mivel engem másképp neveltek, így nem tudnék olyan szabadságban élni, mint amiről Te beszélsz. Érted? Biztos izgalmas lehet sok lánnyal kipróbálni, kiélni az életet, de így nekem nem megy.
Fontosnak tartom a szexuális kapcsolatot, de csak így házasságon belül, de emellett még ugyanolyan fontosnak tartom a lelki kapcsolatot. Lehet, hogy ügye-fogyott lesz az első szexuális kapcsolatom így házasságon belül (bár nem hinném, mert tehetséges ember vagyok, könnyen ráérzek mindenre :P :D), de ha a lánynak is az lesz első, meg nekem is akkor nincs semmi gond, mert együtt botladozva megtanuljuk és belejövünk. Szóval így egyik félnek sincs semmilyen elvárása szexuális téren, mert még mindketten újoncok ezen a téren.
Érted, hogy mit akarok ezzel mondani?
Szerintem ha két ember érezhetően össze illik, akkor nem hinném, hogy az ágyban se illenének össze. De hát a szex az tanulható szerintem, együtt összefogva... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!