Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csinálak ( fontos )?
Szval van egy fiú akivel több mint egy éve vagyunk együtt vagyis már 1 hete vége...
Sok dolog történt pl a legjobb barátnőmre nyomult is dolgon össze kaptunk más lányokkal csókolózót ..
Kissé durva volt .. Eleinte csak barátnőkkel otthon ittunk és berúgtunk ..
De eldurvult mindig én voltam a hibás ...És elkezdtem xanaxot szedni még mindig szedem és egyszerűen könnyebb lesz minden nem gondolok rá mert megnyugtatt..
És h most nagyon csúnyán össze vesztünk nincs egy olyan nap h ne szedjek be legalább este 1-2 db-ot..Bnőm azt mondja ez már függőség.. de sztem nem!!
mert teljesen össze törtem darabokra és ha nem lenne akkor minden nap csak sírnák és sírnák.. mit tegyek?
legközelebb jobban válogasd meg, hogy kivel is állsz össze.
amúgy egyetértek az első hozzászólóval. szedj magadra egy kis jellemet, és utána már nem lesz szükséged semmiféle gyógyszerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!