Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik -ismertek- olyan lányt, aki nem iszik/dohányzik/bulizik/drogozik/prostituált hajlamú, valamint fontos neki, hogy nászéjszakájáig szűz maradjon? (folytatom)?
De emellett jól néz ki, szép, nyitott, stb. Ezt most azért írtam, hogy ne a csúnyácska, okostojás stílusra gondoljatok.
Tudom, hogy itt nem várhatok egy nagy kutatási eredményre, de még is kíváncsi vagyok, hogy az itt megforduló emberek mit gondolnak erről.
Mert én eddig nem találtam ilyen -nagyszerű- lányt. Úgy vágyok már arra, hogy megismerkedjek egy ilyen lánnyal, úgy érzem, így teljesedne be az életem, így lenne értelme az egésznek -ha megtalálnám a másik felemet (gondolom értelemszerű, hogy én így gondolkodok).
Légyszi, most ne arról szóljon a hozzászólások 98.99% -a, hogy milyen abnormális vagyok, stb, hanem arról, hogy ismertek e ilyen lányt és esetleg arról, hogy ő milyen ember.
Előre is köszönöm!
F
#15, persze, ez relatív, mindenkinek más szép.
#16, szerintem nem álom. Van egy pár barátom, akik hasonlóak, mint én és még jól is néznek ki, és nekik is egy csomó ilyen barátjuk van. Szóval szerintem ne add fel. (persze, ha lány vagy, akkor szólt ez neked :D)
#17, sajnálom. :(
#18, köszi a véleményed! :)
#19, nagyon köszi a tanácsot!
Igen, hívő vagyok. Jelenleg nem járok semmilyen közösségbe, én eddig nem találtam olyat, ami igazán jó. De viszont jó ötlet! :)
A külsőn lehet javítani! Mi a legnagyobb problémád a kinézeteddel?
Örülök, hogy írtál!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
nem vagyok lány :D
De hasonló cipőben járok, mint te annyi különbséggel, hogy volt már 1 barátnőm és nem vagyok szűz. De annak már 2 éve. Én sem járok el bulizni, inni stb.
Bár én itthon ülni sem szoktam.
Minden nap edzésre járok (foci) és amikor tudok egyedül gyakorlok.
De én nem álmodozok annyira egy lány után. Ha lesz lesz, ha nem nem, egyenlőre a foci a legfontosabb.
20f
az egyik barátnőm ilyen :) pontosan olyan mint a leírásban szerepel :) aztán pár hónapja rátalált egy fiú, akivel hasonló a gondolkodásmódjuk, és azóta is együtt vannak :)
19/L
#15 (#23), értem. Nekem is már elegem van, annyi ott a képmutatás, ott mindenki a tuti, a szent csak a másik hibás... Annyiszor megtámadtak (nem fizikai értelemben most), rám akartak sózni mindenféle dolgot, hogy azt én tettem. Annyit kell rólam tudni, hogy csak kicsi hibáim vannak, amikkel úgy nem lehet mit kezdeni, szóval nem lehet belőlük nagy hűha dolgot kreálni, egyszer kisebb koromban (akkor még keresztény iskolába jártam), egyfolytában figyelték, hogy mivel tudnának lehúzni, megszégyeníteni (a tanárok) mert ugye sose hibáztam (most nagyobb volomenű dologra gondolj, ne olyanra, hogy elfelejtettem megcsinálni a házim például), egyszer felhergeltek: szidták anyukámat, stb és én elejtettem egy-két csúnya szót amiknek még a jelentésüket se tudtam. Na ebből tudod mit akartak ki hozni a szentfazekak? Ki akartak rúgni a suliból, és szüleimet kiakarták rúgni a közösségből. Na, én ebbe a közösségbe többet már nem tettem be a lábam a következő években. Utálom őket.
Ezt csak azért mondtam, hogy nem úgy vagyok "vallásos", valamilyen szinten hiszek Istenben. Na mindegy.
Ez szerelem/szex kategória. :D
#19 (#24)! Az arcunkon lehet javítani! Esetleg még azt elmondod, hogy még ezen belül, mi az, ami nagyon nem tetszik?
Mert lehet, hogy frizurával (ha az arc szerkezeted nem tetszik), ha bőröd, akkor kozmetikus, stb.
#25! Akkor ezt elszúrtam. :D
Én se ülök itthon, jó sok mindent szeretek csinálni. Szép életpályát építek most is egy bizonyos területű tanulással, szóval nem az a gép előtt ülő, depressziós, elkeseredett ember vagyok. :D Csak kétségbe vagyok esve egy picit, hogy hol találok ilyen lányt. :D
#26, #27! Örülök, hogy akkor akadnak még ilyen hölgyek! :)
a tökéletes lány, az aki:
nem iszik
nem dohányzik
nem drogozik
nem ribanckodik
nem bulizik
NEM LÉTEZIK.
utolsó, ne legyél már annyira okos...
képzeld el, létezik. Én ilyen vagyok.
nem iszom, még alkoholos itallal készült ételt sem eszem.
nem cigizek, még nem is vizipipázok, gyűlölöm az összes fajta dohányárut.
nem drogozom, teljesen elképzelhetetlen számomra hogy egy ember hogy tehet ilyet, szerintem egyből tarkónlövés..
nem bulizok, utálom a hangos, illetlen, lökdösődő tömeget.
nem ribanckodok, szűz vagyok 20 évesen és nem szégyenlem, mert a legtöbb értéktelen ringyóval szemben csak azzal fogom elveszteni, akivel egy életre együtt maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!