Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D
20:33
Hát te csak ennyit tudtál kinyomni a fejedből?
A komoly érvekre nem reagálsz. :)
20:40
"De mégis mit vársz, mikor még a huszadik magyarázatomat olvasván is értetlenkedsz?"
Te mindig értetlenkedsz, azért ismételgeted magad. Nem érted meg az egyértelmű válaszom. De már ezt is leírtam.
"De mégis mit vársz, mikor még a huszadik magyarázatomat olvasván is értetlenkedsz? Annyi, mintha nem is írtam volna semmit, te változatlanul ugyanazt hajtogatod"
Ez hihetetlen, hogy ennyire debil vagy. :)
Majdnem szó szerint leírtad ugyanazt, mint amit én írtam neked az előbb. (Azt is leírtam az előbb példával is, hogy nem mindegy ki állítja ugyanazt (de még ez sem tudott bejutni a fejedbe). És a te állításod megbukott.) Nagyon ajánlom neked a pszichiátriát.
"Tessék, akkor én is alátámasztom ezen állításomat:"
Ez nem alátámasztás, hanem szubjektív vélemény. Ne legyél már ennyire beszűkült elmebajos, hogy a saját véleményedet akarod tényként kezelni.
"Erre te mit reagáltál? 'A taperolás nem egyenlő a pofozkodással.' Magyarul fújtad tovább a saját baromságodat, ami arra enged következtetni, hogy hangyapecsnyit sem fogtál fel a hegyi beszédemből. Na, akkor ki is a retardált (helyesebben fogalmazva funkcionális analfabéta)?"
Én tényt reagáltam. Tény, hogy a taperolás nem egyenlő a pofozkodással (=testi sértéssel). Az agyhalottságodra kiváló bizonyíték, hogy te ezt sem tudtad felfogni, hanem újra ugyanazt a marhaságot nyomtad ki magadból, mint amit a válaszom előtt. Magyarul figyelmen kívül hagytad a válaszom. De már ezt is leírtam. Ráadásul hegyi beszédet is én írtam, nem pedig te! Ennyire nyilvánvaló tényt ne akarjál már meghazudtolni! Bár tőled ez is kitelik. Na akkor ki a funkcionális analfabéta? A tények rólad igazolják.
Állandóan kikerülöd a válaszadást az általam felhozott komoly érvek ellen te is. Ez is azt bizonyítja, hogy igazat írok. Előre tudni lehet, hogy mit fogsz írni. Ugyanis annyira üres a fejed, hogy nem tudsz semmit írni és csak a szavaim fogod ismételni ellenem felhasználva, annak ellenére, hogy úgy a valósággal ellentétes lesz.
"Szerintem most az lesz, hogy holnapig agyal azon, hogy mit válaszoljon, de csak annyit fog tudni kisütni, hogy tereljük a szót és hogy debilek vagyunk."
Ti ugyanezt válaszoljátok, de ti valótlanul. A másik, meg hogy nekem van életem nem úgy, mint nektek, mert ti reszkettek itt egész nap. :D
21:35
Hát még nekem milyen igazam volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!