Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az iskolaban a lanyok hagyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D

Figyelt kérdés
Osztálytársakra gondolok itt főleg(:
2011. szept. 11. 12:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 anonim ***** válasza:
16%

HÁHHÁ! Szóval ő ütne, de egy lánytól elvárja, hogy kussoljon!

Ergo a diagnózis: egy hímsoviniszta barom, mint ahogy ezt már eddig is sejtettem.

2011. szept. 12. 19:34
 62/122 anonim ***** válasza:
17%
Mégegy utolsó kérdés; ha valaki nem erőből szorítaná a p*csöd (mert nyilván nem erre gondoltam), csak simán fogdosná, akkor mit tennél?
2011. szept. 12. 19:36
 63/122 anonim ***** válasza:
30%

Ja végül is ennyivel azt is hagynom kellene, hogy a fiúk a földön húzzanak, nyilván az is elfogadható.

Fogadjunk, hogy nem volt még barátnőd!

2011. szept. 12. 19:40
 64/122 anonim ***** válasza:
61%

19:34

HÁHÁÁ! Nagy marhaságot írtál te feminista barom! Na most nagyon lejárattad magad, mert teljesen nyilvánvalóvá tetted, hogy a szavak kiforgatásával próbálkozol.

Akkor leírom újra az agyhalott fejednek, a szádba rágva ismét:

Ha megmarkolja a golyóimat, akkor az fájdalmas, vagyis támadás. Ha megtapizom az nem fájdalmas, vagyis nem támadás. Akkor kell ütni, ha támadnak. Felfogtad?

2011. szept. 12. 19:42
 65/122 anonim ***** válasza:
67%

19:40

Te se vagy normális. Semmi értelme nincs annak a válaszodnak.

2011. szept. 12. 19:43
 66/122 anonim ***** válasza:
16%

Figyu, attól, hogy leagyhalottozol titulálsz, nem leszel több. Mellesleg már megint terelsz. Te nem vagy képes érdemben reagálni egyetlen szimpla kérdésre, de azért lazán retardáltnak titulálsz másokat.

Na, akkor felteszem mégegyszer, hátha most sikerül felfodnod: ha minden előzmény nélkül odamenne hozzád valaki és elkezdené simogatni a f*szod, mit csinálnál?

2011. szept. 12. 19:46
 67/122 anonim ***** válasza:
20%
*Az első 'titulálsz' nem kell oda.
2011. szept. 12. 19:48
 68/122 anonim ***** válasza:
36%

Persze nyilván mi terelünk, végül is nem te vagy az aki nem válaszol egy csomó kérdésre..

Az oviban még menő volt az, hogy sértegetsz, de azért illene már kinőni ebből. Vagy ennyire unalmas az életed, azért csesztetsz minket?

2011. szept. 12. 20:06
 69/122 anonim ***** válasza:
63%

19:46

Most leírtad ugyanazt, amit én. Csakhogy akkor másold más szövegét, ha a körülményeknek köszönhetően valóságalapjuk lesz, mert amit írtál, az ellent mond a valóságnak. Én írok valamit rólad, ami megegyezik a valósággal és attól még ha te leírod ugyanazt rólam a valóság nem fog megváltozni.

Magyarul teljesen egyértelmű, hogy te tereled el a szót, megpróbálod kiforgatni a szavaimat úgy, hogy leírod ugyanazt megváltoztatva. Ráadásul az is tény, hogy te nem tudsz értelmezni szöveget, mert önmagadat ismétled, mintha én nem írtam volna semmit. Ez is arra utal és alá is támasztja, hogy agyhalott vagy.

Na például most ha rám mondod, hogy én agyhalott vagyok, akkor azt semmi sem fogja alátámasztani! Ez itt a lényeg. (Az én állításomat viszont alátámasztja a te hozzászólásod.)

20:06

Én válaszoltam minden kérdésre. Arról nem tehetek, hogy nem tudsz olvasni.

2011. szept. 12. 20:11
 70/122 anonim ***** válasza:
30%

Utolsó, figyeld meg, hogy majd erre sem fog válaszolni.:D Persze, hogy nem, mivel nem tudna mit mondani. A hozzá hasonlóaknak nem az a lényeg, hogy kiderüljön az igazság, hanem hogy porig tudják alázni a női nemet, ahol csak lehet. A 64%-os hülyegyerekre emlékeztet, aki szintén hozzáfűz valamit a hasonló kaliberű kérdésekhez. Persze az igazukat már nem tudják bizonyítani, csak anyázgatnak össze-vissza abban a hitben, hogy ezzel rohadtul beoltottak mindenkit.

Annyira szánalmasak mindketten, hogy azt megfogalmazni is képtelenség. Egyre inkább kezdem azt érezni, hogy feleslegesen próbáljuk felhomályosítani ő(ke)t.

2011. szept. 12. 20:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!