Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az iskolaban a lanyok hagyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D

Figyelt kérdés
Osztálytársakra gondolok itt főleg(:
2011. szept. 11. 12:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 anonim ***** válasza:
73%

21:15

Látom nagyon el akarod terelni a szót, mert nem tudod cáfolni amit írtam. Ez arra utal, hogy kőkemény igazságot írtam. Mivel ez a szituáció fáj neked, ezért kényszert érzel arra, hogy eltereld a szót.

Ütni én akkor ütök, ha engem üt valaki. Fölösleges és jogtalan balhét nem csinálok.

Mint már mondtam, bármit csinálhattok abban a helyzetben, de a támadás jogtalan, mert titeket nem támadtak meg. Hányszor ismételjem?

2011. szept. 11. 21:32
 52/122 anonim ***** válasza:
31%

Ne terelj már, te nyomorék.:D Áruld csak el, hogy szerinted mit kéne csinálni, ill. hogy te hogyan védekeznél! Ahogy a szavaidból kivettem, a te mentalitásod szerint csak bazsalygás keretében kéne kinyögni egy "Ajj, nemár, ezt azért mégse csináld" mondatot, esetleg megkísérelni a férfi kezeinek a testünkről való eltávolítását - ergo finoman kéne lereagálni egy a pofátlanság felső határán álló tettet. Na, akkor elmagyarázom neked, hogy működik ez. A taperolás egy megalázó dolog, ezért szintén megalázó bosszúért kiált. Teljesen jogosan pofoz fel egy csaj egy srácot, amennyiben az kvázi arra utal a cselekedetével, hogy csupán egy tosznivaló húsdarabot lát az adott lányban, s mindezt minden ok nélkül teszi.

Na, akkor mondanál egy példát az általad jogosnak vélt védekezési módszerekre? (Kíváncsi vagyok, meg tudod-e cáfolni az észrevételemet.)

2011. szept. 11. 21:35
 53/122 anonim ***** válasza:
36%

Talán azért nem reagáltam a válaszodra, mert semmi értelme nem lenne. De te nevezheted terelésnek is.

Mellesleg beszélhetnénk arról, hogy ki terel.. Eddig csak kettőt kérdeztem (kérdeztünk..).

2011. szept. 11. 21:40
 54/122 anonim ***** válasza:
74%

21:35

Olvasd már el újra amit írtam és megtalálod a választ te nyomorék! :D

A taperolás nem egyenlő a pofozkodással. Én leírtam, hogy mi nem jogos. Ebből következik, hogy mi lehet jogos, arra te írtál példát, szóval megválaszoltad a saját kérdésed.

2011. szept. 11. 22:04
 55/122 anonim ***** válasza:
36%

,,Ütni én akkor ütök, ha engem üt valaki. Fölösleges és jogtalan balhét nem csinálok,,

Erre gondoltál? Na ez aztán jó válasz volt! Akkor ezek szerint te tűrnéd, hogy taperoljanak?

2011. szept. 11. 22:10
 56/122 anonim ***** válasza:
40%

""Már megbocsáss, de ő azt hangoztatta, hogy ha egy fiú letapizza, akkor pofozza fel az illetőt. Azért van némi különbség. Tanulj meg olvasni."

Szégyen, hogy még mindig nem tudsz értelmezni egy szöveget. Ezzel csak magadat járatod le."

Pedig rohadtul igaza van, én ezt írtam, te nem bírsz olvasni, te 78%os agyatlan hülyegyerek! Ha valaki LETAPIZ, AZ NEKEM ROSSZ!!!! nem bírod felfogni????????????????????????????????????????????

2011. szept. 11. 22:14
 57/122 anonim ***** válasza:
30%
Ráadásul szexuális zaklatás. Bár látom nem tudsz válaszolni egy két kérdésre, ennyire futja az intelligenciádból. Na jó éjszakát!
2011. szept. 11. 22:21
 58/122 anonim ***** válasza:
73%

22:04

"Erre gondoltál? Na ez aztán jó válasz volt! Akkor ezek szerint te tűrnéd, hogy taperoljanak?"

Te marha, nem tudsz olvasni? Akkor tessék, újra:

'...Ebből következik, hogy mi lehet jogos, arra te írtál példát, szóval megválaszoltad a saját kérdésed.'

22:14

Fogd már fel te agyhalott barom! Az NEM EGYENLŐ A POFONNAL!

22:21

"Ráadásul szexuális zaklatás."

Az ütés meg testi sértés.

2011. szept. 11. 22:30
 59/122 anonim ***** válasza:
73%
21:35 vagyok. Szóval eltaláltam, a te meglátásod szerint finomkodni kéne, holott a tapizgatás nem egy finom játék, hanem egy orbitális tiszteletlenség. Ahamm. Gondolom, ezt vehetem úgy, hogy te is széles vigyorral tűrnéd a zacsimarkolászást. Grat!
2011. szept. 12. 16:59
 60/122 anonim ***** válasza:
73%

16:59

Szánalmas, hogy ennyire ész nélkül okoskodsz.

"Gondolom, ezt vehetem úgy, hogy te is széles vigyorral tűrnéd a zacsimarkolászást."

Amit te írtál az támadás mert fájdalmas, ami azt jelenti, hogy a támadót jogos megütni.

Viszont a lány simogatása az nem támadás, és nem is fájdalmas ami azt jelenti, hogy a tapizót nem jogos megütni. Ennyit az okoskodásodról.

2011. szept. 12. 19:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!