Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D
ÉS MÉG MOST IS TEREL A SZERENCSÉTLEN BARMA!xDD
Ember, attól, hogy te sértődöttségedben (amiért nem veregettelek hátba) szellemi fogyatékosnak nevezel, még nem az lesz a valóság.:D Látszik, hogy egy óvodás szintjén vagy.
-Hehe, milyen hülye vagy.
-Miért?
-Mert én azt mondtam.
-Te hülyébb vagy nálam.
-Haha, nem igaz, a te szavad semmit sem jelent, én vagyok a Jani, nekem van igazam. Hülye vagy!
Na, kb. ennyi volt a tartalma a 20:11-es válaszodnak.
20:12
Látod, ti csak homályosítani tudtok. Én már szinte megszámlálhatatlanul sokszor szembesítettelek titeket itt az igazsággal, de ti mindig elterelitek a szót, figyelmen kívül hagyva a tényeket. Ennyire fáj nektek az igazság. :)
Ezek szerint az a 64%-os válaszoló is igazat ír, mert mint már tudni lehet, nektek az igazság aztán nagyon fáj. Ezért kényszerből és alátámasztás nélkül! jellemeztek engem és a 64%-os válaszolót.
20:17
Na most is bebizonyosodott, hogy nem tudsz gondolkodni. Sőt, most a lehető legjobban bebizonyítottad itt mindenki előtt a gondolkodásképtelenséged. :) Ezt nagyon elbuktad.
Ugyanis én teljesen nyíltan, érthetően leírtam a dolgokat, így azokat bárki felfogja, kivéve te.
Na igen, az egy dolog hogy a te fejedben mindig az zajlik le amit írtál, de hát ez nem meglepő. De még mindig eltereled a szót te nyomorult barom. Most egyértelműen észre lehet venni, hogy bizonyos részleteket kihagytál a tőlem átvett és az általad lealacsonyított szövegedből. Mégpedig az alátámasztást, bizonyítást, a tények figyelembe vételét hagytad ki szándékosan. Egy példával illusztrálom, hogy biztosra menjek nálad:
Ha az elítélt gyilkos vádolja meg az ügyészt azzal, hogy az ügyész a gyilkos, attól még a bizonyítékok, tények azt bizonyítják, hogy az elítélt a valódi gyilkos. (Na ennyit arról, hogy nem mindegy ki mondja a dolgokat.)
Na, akkor másold már be azt a részt, ami bizonyítékként szolgál! Csak annyit írtál, hogy önmagamat ismétlem. De mégis mit vársz, mikor még a huszadik magyarázatomat olvasván is értetlenkedsz? Annyi, mintha nem is írtam volna semmit, te változatlanul ugyanazt hajtogatod (magyarul a te logikád szerint te is gyps vagy). Tessék, akkor én is alátámasztom ezen állításomat:
'A taperolás egy megalázó dolog, ezért szintén megalázó bosszúért kiált. Teljesen jogosan pofoz fel egy csaj egy srácot, amennyiben az kvázi arra utal a cselekedetével, hogy csupán egy tosznivaló húsdarabot lát az adott lányban, s mindezt minden ok nélkül teszi.' -> Itt épp azt ecseteltem, miért jogos a pofozkodás fogdosás (=szexuális zaklatás) esetén.
Erre te mit reagáltál? 'A taperolás nem egyenlő a pofozkodással.' Magyarul fújtad tovább a saját baromságodat, ami arra enged következtetni, hogy hangyapecsnyit sem fogtál fel a hegyi beszédemből. Na, akkor ki is a retardált (helyesebben fogalmazva funkcionális analfabéta)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!