Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az iskolaban a lanyok hagyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D

Figyelt kérdés
Osztálytársakra gondolok itt főleg(:
2011. szept. 11. 12:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/122 anonim ***** válasza:
31%

21:13

"Te ilyet nem írtál."

Amit én írtam, azt te lemásoltad és kicsit átformáltad.

"Az IQ-teszteken elért 134-es pontom pedig a nemretardáltságomé."

hahaha Megnézném azt a nem létező IQ teszted. :D

Teljesen cáfolják a válaszaid a tesztes mesédet. A te válaszaidnál semmi sem bizonyítja jobban a retardáltságod. Még példákat is teljesen kiemeltem, hogy biztosan elolvasd. Na te még így sem tudtad felfogni, de lehet, hogy szándékosan hajtogatod megállás nélkül a rögeszmédet, mint egy elmebeteg. Nincs valóságtudat a fejedben, hanem csak az van, amit elképzelsz. És mindenkire a képzeleted akarod ráerőltetni.

"Szerintem ez minden egészséges emberről elmondható. Nyilván mindenki a saját véleményét tartja helyesnek. Te is. "

De a saját vélemény nem feltétlenül egyenlő a valósággal.

"Mintha te bármilyen észérvet felhoztál volna... ugyanazt csinálod, amit én, csak túl vak (hülye) vagy ahhoz, hogy ezt észrevedd és belásd."

Ha te nem lennél vak, akkor észrevetted volna, hogy a korábbi hozzászólásaimban is lebuktattalak. Szembesítettelek vele, hogy te csak az én szövegem ismétled kicsit átalakítva. Ezt azért teszed, mert nem tudsz magadtól semmit írni, az általam írt komoly érveket sem tudod támadni/cáfolni, mert azok a valóságot tükrözik.

"És itt is van a bizonyíték az előbbi állításomra. "

Nem unod, hogy csaknem szó szerint bemásolgatod a mondataim? Viseld el, hogy fáj neked az igazság, mert mást úgysem tehetsz. :) Hiába akarod a szavaim másolgatásával levezetned a feszültségedet, attól még az igazság nem változik meg. Például tény, hogy a te valótlan ostoba válaszaid is bizonyítékok az én válaszaim igazságtartalmára. Ez is fáj neked.

"Én is ezt mondanám :D "

De nem mondod, mert nem lenne igaz ha te mondanád. (Nem támasztaná alá semmi, ha te mondanád.)

"A tieid pedig az enyéimet. Ördögi kör. "

Álmodik a nyomor, igaz-e? A te válaszaidban semmi nincs, aminek valóságalapja van. Az én válaszaim a valóságról szólnak, de te lemásolod az én válaszaim, megfordítod, így a valósággal ellentétessé válnak a te válaszaid.

Miután az összes érved megdőlt, az után kezdtél el engem másolni.

"Az a példa a te magatartásodra is simán ráhúzható, vagy ahogy te fogalmaztál, minden szavad egy hatalmas öngól. "

Az én magatartásomra csak akkor lenne ráhúzható, ha igaz lenne rá. De mivel nem igaz rá, így nem is húzható rá. Ennyit erről.

"Nem attól lesz valaki funkcionális analfabéta, hogy nem ért veled egyet."

Nem értesz velem egyet, mert én az igazat írom, ami pedig fáj neked. Ennek csak egy kis részét fogod föl: azt, hogy nincs igazad, és ez frusztrál téged. A többihez meg kevés az agyad, így marad a másolgatás.

"Szar meglátás. Neked fáj, hogy nincs igazad."

Látod, ennyit tudsz. :D Csak ugyanazt tudod visszaírni, mint amit én írtam neked. Most is igazolódott, hogy nekem van igazam. Ez is kiváló bizonyíték az én állításaimra. Komolyan olyan vagy, mint egy 5 éves. :D

"Ezekszerint te nem vagy értelmes ember (bár ezt eddig is tudtuk)."

Ennyit az értelmi képességedről. Gondolkozni sem tudsz. Most is bizonyítottad, hogy nem vagy értelmes ember. :)

"Ennek fejében megsúgnám neked, hogy ezzel a pár mondattal te sem cáfoltál egyetlen árva tőlem származó betűt sem. "

És megint igazam lett, te nyomorult. :) Tőled egy betű sem származik, pancserkém! Én cáfoltam az összes írásod, de te semmit nem tudsz kezdeni a dolgokkal. Én tudom, hogy te mit fogsz írni, mert annyira fogyatékos vagy, és a jóslatom beigazolódik, így saját magad alázod meg. :D

"Ezzel a megnyilvánolásoddal tökéletes bizonyítványt mutattál fel a nulla szövegértelmezési készségedről. Gyakorlatilag csak annyit csináltál, hogy kiragadtál egy párszavas részletet a hosszas magyarázatomból és sikeresen kiforgattad azt, ahelyett, hogy a mondanivalóra koncentráltál volna. Gratulálok!"

Gratulálok, hogy szó szerint sikerült leutánoznod engem. Te valami skizofrén ember vagy, most is bizonyítottad.

"Én ezt nem is vitatom. Viszont ebben az esetben teljesen jogos a pofozkodás, harmadjára már nem fejteném ki, miért."

Pont, hogy nem jogos a pofozkodás ebben az esetben sem. Eddig sem fejtegettél te semmit. Csak a 0 értelmi szintedet mutogattad és fogod mutogatni.

"Mégegyszer hangsúlyozom: nem attól lesz valaki debil, hogy nem osztja a véleményedet."

Egyértelmű a valóság, de te ennek ellenére a valósággal ellentétes rögeszmédet próbálod ráerőltetni másra. Nos a diagnózis teljesen illik rád.

"Hoppá! Ki is idéz a másik fél monológjából? Látod, most én is az orrod alá dörgölhetném, hogy mekkora gyps vagy, de én ennél intelligensebb vagyok."

Csak egy fejlődésben visszamaradt genetikai hulladék vagy. Pontosan te idézted az én írásomból. Amúgy meg te vagy a gyps mert magadban szoktál beszélni. Na most is lebuktattad saját magad te szerencsétlen. :D

"Épp ez a lényeg. NEM OK NÉLKÜL TESZIK. TE VAGY AZ, AKI NEM KÉPES FELFOGNI MINDEZT!"

Éppen ez az, hogy JOGTALANUL TESZIK! MIKOR FOGOD MÁR FÖL?!

"Nem is te lennél, ha degradáló kifejezés nélkülözésével is képes lettél volna lepötyögni soraidat."

Lesüllyedek a te szintedre, hátha úgy felfogsz valamit. Amúgy meg igazat írtam, és te igazoltad.

"Részben gyerek vagyok, zavar?:D "

Hát nem normális, hogy valaki 19 éves létére agyilag visszamaradt 5 évesnél.

2011. szept. 13. 23:19
 112/122 anonim ***** válasza:
36%

21:20

Te meg mit akarsz itt? Azt sem tudod miről van szó, de azért írsz valamit, hogy felhívd magadra a figyelmet.

21:23

Hát pont te kerülöd ki a komoly érvekre történő reakciót azzal, hogy engem ismételgetsz. Az igaz, hogy az igazság nem ellenfél a számodra, mert esélyed sincs. A tények nem fognak megváltozni csak azért, mert vitatkozol velük aztán figyelmen kívül hagyod őket. Úgy csak rosszabbul jársz és közbe mindenki rajtad röhög. Olyan súlyos agyi zavarod van, hogy menthetetlen eset vagy.

Tökéletes példa vagy arra, hogy milyen az, amikor a hülye okoskodik.

2011. szept. 13. 23:21
 113/122 anonim ***** válasza:
36%

Na ide figyelj, öregem. Nem olvastam végig az emeletes baromságodat, de azt levágtam, hogy még mindig ugyanott tartasz. Azt hiszed, egyetlen szavad sem jutott el az agyamig (ezért könyveltél el retardáltnak), pedig de. Te úgy fogod fel a szituációt, hogy te nem támadtál, ezért a másik félnek sem kéne támadnia, csakhogy ez nem ennyire egyszerű. Ha csak erről szólna az egész, azt mondanám, igazad van. Az a baj a mentalitásoddal, hogy a látványra alapozod a véleményedet, ergo a felületet kapargatod (magyarán a kelleténél jobban leegyszerűsíted a helyzetet). Szvsz nemcsak magát a cselekedetet kell nézni, hanem a mögötte rejlő szándékot, az indítékot is. Így viszont már az én elméletem bizonyul igaznak.

Az meg a magánügyed, ha nem hiszel nekem, attól még meg fog felelni a valóságnak az állításom (az IQ-tesztes részre célzok). Teljesen értelmetlennek érzem a további vitatkozást, úgysem fog sikerülni egyikünknek sem a másik meggyőzése. Álljunk le.

2011. szept. 14. 18:08
 114/122 anonim ***** válasza:
59%

18:08

Mint már mondtam, nem meglepő, hogy nem tudsz olvasni. De szánalmas, hogy ennek ellenére tudatlanul okoskodsz.

"Azt hiszed, egyetlen szavad sem jutott el az agyamig"

Igazolt tény, hogy az agyadig semmi sem jutott el. Te magad igazoltad ezt a tényt a baromságaiddal.

"Az a baj a mentalitásoddal, hogy a látványra alapozod a véleményedet, ergo a felületet kapargatod (magyarán a kelleténél jobban leegyszerűsíted a helyzetet). Szvsz nemcsak magát a cselekedetet kell nézni, hanem a mögötte rejlő szándékot, az indítékot is. Így viszont már az én elméletem bizonyul igaznak."

Ugye most magadból indultál ki?! Ugyanis a te elméletednek köze nincs a valósághoz. Te támadásnak akarod titulálni azt, ami nem az. Ezért van az, hogy te vagy az, aki a látványra alapozik.

Röviden: a tapizás nem támadás. Ez valós tény. De te mégis megpróbálod valótlanná tenni ezt tényt azzal, hogy te azt általad valósnak képzelt rögeszmédet megpróbálod ráerőltetni másra.

Hát tévedsz. Én leírtam az igazat, amit még mindig nem tudsz felfogni.

"Az meg a magánügyed, ha nem hiszel nekem, attól még meg fog felelni a valóságnak az állításom (az IQ-tesztes részre célzok)."

:D Itt bizonyítottad be, hogy mennyire primitív vagy. Itt cáfoltad a válaszaiddal az IQ tesztes mesédet. Mondhatsz bármit, de az értelmes ember könnyen észreveszi a válaszaidban a primitívséged. :)

2011. szept. 15. 13:48
 115/122 anonim ***** válasza:
33%

Mégis ki a f*sz írt olyat, hogy a tapizás támadás? Ez csak a te agyszüleményed. A fogdosás egy tiszteletlenségre utaló tevékenység. Én ezt hangoztatom az elejétől fogva.

Te most konkrétan azért illettél a debil, retartált, értelmi fogyatékos, primitív és egyéb cuki jelzőkkel, mert nem helyeslem az álláspontodat, és szerinted ha valaki nem veled ért egyet, annak csakis az lehet a kiváltó oka, hogy fingnyit sem fog fel a mondanivalódból. Meg sem fordul a fejedben, hogy az illető esetleg már szemszögből vizsgálja a dolgokat (vagy a második eshetőség; úgy gondolod, csak a te nézőpontod a létező).

A másik hülyeségedet bizonyító dolog pedig az, hogy nem esett le, hogy azért tanúsítok a tiédhez hasonló viselkedést (azért "másolom le" a szavaidat), hogy észbe kapj és rájöjj, mennyire alaptalanul dobálózol degradáló szavakkal. Pedig eleinte nem tartottalak hülyének, idő közben sikerült bebizonyítanod, hogy az vagy. És igen, tisztában vagyok azzal, hogy ezutóbbi mondamat te is ismételgeted már egy ideje.

Ennyit rólad. De azért hálát adok a Főgórénak a magadfajták létezéséért, ha ti nem lennétek, nem lenne min röhögni. Ennek ellenére könnyes búcsút veszek tőled, mert már rohadtul belefáradtam a győzködésedbe. Írhatsz bármit, nem fogok reagálni rá. (Most örülhetsz, amiért te bírtad tovább.;D)

2011. szept. 15. 17:17
 116/122 anonim ***** válasza:
59%

17:17

"Mégis ki a f*sz írt olyat, hogy a tapizás támadás?"

Azzal, hogy lefаszoztad saját magad, azzal igazat mondtál! :D Ugyanis te írogatod mindig, hogy a tapizás az támadás. Ez a te fejedben van te marha.

"Te most konkrétan azért illettél a debil, retartált, értelmi fogyatékos, primitív és egyéb cuki jelzőkkel, mert nem helyeslem az álláspontodat"

Nem, hanem azért, mert ez az igazság. Hiába fáj neked, és megpróbálod bebeszélni magadnak ezt a dumát.

Már rengetegszer leírtam a bizonyítékokat, tényeket, amik azt bizonyítják, hogy primitív, debil, ... vagy. Ezt most is bebizonyítottad, mert kiderült, hogy te még azt sem tudtad felfogni. Ezek után nem lehet azt mondani, hogy normális a gondolkodásod.

"és szerinted ha valaki nem veled ért egyet, annak csakis az lehet a kiváltó oka, hogy fingnyit sem fog fel a mondanivalódból"

Én leszаrom, hogy te mivel értesz egyet. Csak az a probléma, hogy te a saját szubjektív véleményedet próbálod meg tényként beállítani, holott a te véleményed a valósággal teljesen ellentétes. És amikor én szembesítelek ezzel, akkor ez fáj neked és te idegesebb leszel és hogy levezesd a feszültséged, még több baromságot írsz.

"A másik hülyeségedet bizonyító dolog pedig az, hogy nem esett le, hogy azért tanúsítok a tiédhez hasonló viselkedést (azért "másolom le" a szavaidat), hogy észbe kapj és rájöjj, mennyire alaptalanul dobálózol degradáló szavakkal. Pedig eleinte nem tartottalak hülyének, idő közben sikerült bebizonyítanod, hogy az vagy. És igen, tisztában vagyok azzal, hogy ezutóbbi mondamat te is ismételgeted már egy ideje."

Most is te ismétled a szavaim. Ki más tenné ha nem te?! :)

Azt is írtam, hogy én lesüllyedtem a te szintedre, hátha úgy feltudsz fogni valamit, de te annyira primitív vagy, hogy most is bebizonyítottad, hogy a neked írt válaszaimból te semmit nem tudsz felfogni, csak kimásolsz részleteket belőle, és azt írod vissza. Ezek után sem lehet azt mondani, hogy normális a gondolkodásod.

"De azért hálát adok a Főgórénak a magadfajták létezéséért, ha ti nem lennétek, nem lenne min röhögni."

Ugye nem gondolod komolyan, hogy ennyi időt pazarolnék rád, ha nem lennél nevetséges? :D Az agyhalottnak fölösleges magyarázni, mert érthető módon soha semmit sem fog belőle felfogni. Mivel tény, hogy te agyhalott vagy, ezért annak hogy írok neked bármit is, csakis az az egyetlen magyarázata, hogy nevetséges a szánalmas erőlködésed. :)

"Ennek ellenére könnyes búcsút veszek tőled, mert már rohadtul belefáradtam a győzködésedbe. Írhatsz bármit, nem fogok reagálni rá."

Pár napja még azt írtad az egyik válaszodban, hogy törlöd a kérdést a megválaszoltjaid közül. Ennek ellenére még mindig itt vagy. Ez azt jelenti, hogy most is bebizonyítottad, hogy te csak baromságokat írsz. Olyanokat írsz, amiknek semmi közük a valósághoz. Ez egy újabb remek bizonyíték az én válaszaim igazolására. Megint lejárattad saját magad. Na ennyit rólad, pancserkém. :D

2011. szept. 15. 18:36
 117/122 anonim ***** válasza:
28%
nekem nem engedik -.-"
2011. szept. 16. 20:02
 118/122 anonim ***** válasza:
83%

Régen engem tapiztak,akkor "megvertem" a fiúkat,dee mostmár leszarom tapizzanak,de szerencsére nem szoktak.

14/l

2011. szept. 16. 20:13
 119/122 anonim ***** válasza:
83%

Van itt olyan csaj aki élvezte? (papizást)

Miért?

2011. szept. 16. 20:16
 120/122 anonim ***** válasza:
100%
117 válasz :D
2011. szept. 16. 20:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!