Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az iskolaban a lanyok hagyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D

Figyelt kérdés
Osztálytársakra gondolok itt főleg(:
2011. szept. 11. 12:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként meg, talán azért pofoztam fel, mert nem volt neki elég a szép szó. Mondhatok nekik akárhogy, hogy ,,na idefigyelj, te engem nem fogdosol", mert nem értenek belőle semmit.
2011. szept. 11. 19:52
 42/122 anonim ***** válasza:
53%

19:45

Hát természetes, hogy te nem érted. Azért mert feminista sеggfej vagy, azt hiszed, hogy bármit megtehetsz. Csak szólok, hogy tévedsz.

Amúgy csinálhattok akármit, de ha megütitek a fiút, és ezért a fiú visszaüt, akkor azt jogosan teszi!

2011. szept. 11. 20:01
 43/122 anonim ***** válasza:
66%

Azistenit most már komolyan!

Csak arra válaszolj amit valaki fent megkérdezett: mit tennétek, ha titeket taperolna valaki?

2011. szept. 11. 20:05
 44/122 anonim ***** válasza:
48%

"Amúgy csinálhattok akármit, de ha megütitek a fiút, és ezért a fiú visszaüt, akkor azt jogosan teszi!"

Megyek, kirabollak, aztán börtönbe csukatlak. Na? Nem elég, hogy fogdosod a lányt, ami neki nem esik jó, ha meg meri magát védeni, még meg is vered. Normális vagy?????

Ez tipikusan olyan, hogy ha széttörik a kocsid, akkor te segítséget mersz hívni, és még téged vernek meg, vagy téged büntetnek meg. Józan paraszt ész neked nem jutott? Hiányoztál, amikor az észt osztogatták? Hány éves vagy hogy nem bírsz gondolkozni????

De írok mást: Egyszer majd a homlokodra firkálok valamit, alkoholos filccel. Te rám mersz szólni, hogy mit képzelek, aztán én jól megveretlek, hogy rám mertél szólni. Oké? A te felfogásod szerint, ez helyes.

2011. szept. 11. 20:06
 45/122 anonim ***** válasza:
38%

20:01, ez most nem talált, rám aztán mindent lehet mondani a feministán kívül. Rühellem őket, mert a bolhából is elefántot generálva ugranak mindenre veszettkutyaként, jogtalanul, DE!!! azt nem bírom elviselni, mikor egy pasi azt hiszi, mindenre jogosult. Mi az, hogy egy csaj kussban tűrje a taperolást? Normális vagy te? Ilyen alapon akár meg is erőszakolhatnád őket, hiszen ahhoz sem kell feltétlenül ütni.

Gyökér vagy, ez a te nagy problémád.

És igen, valóban reagálhatnál már a kérdésemre is. Ha nem teszed meg, értelmét veszti az összes eddigi kommented.

2011. szept. 11. 20:16
 46/122 anonim ***** válasza:
68%

20:06

Te aztán nagyon gyenge felfogású vagy. Na most aztán nagyon elbuktad. :D A saját csapdádba estél, akkora orbitális hülyeséget írtál. Ez vagy te, gondolkodni sem tudsz. Te tipikus példája vagy annak, amikor a hülye okoskodik. :)

Te végig azt hangoztattad, hogy ha egy fiú hozzád ér, akkor te megütöd.

Erre én azt, hogy a fiú nem támadott, semmi kárt nem okozott neked, ezért a te ütésed jogtalan. Mivel a te ütésed jogtalan, ezért a fiú ütése jogos!

Ha viszont az ütés helyett te máshogy cselekszel, akkor nem fog a fiú megütni, mert jogtalan lenne. (Ha nem tudnád, az önvédelmet arányosan lehet csinálni.) Te ennyit nem voltál képes felfogni.

"Egyszer majd a homlokodra firkálok valamit, alkoholos filccel. Te rám mersz szólni, hogy mit képzelek, aztán én jól megveretlek, hogy rám mertél szólni. Oké? A te felfogásod szerint, ez helyes.

"

Amikor a példádban én voltam a főszereplő, akkor megfordítottad az állításod, és azt írtad, hogy rámfirkálsz valamit, amire ÉN SZÓBAN reagálok, és a szóbeli reakció miatt veretsz meg. Ezzel a mondatoddal saját magad buktattad meg, a saját korábbi állításaidnak mondtál ellent, mert ez nem egyezik meg azzal, amit én mondtam!

Én egy szóval sem mondtam, hogyha szóban reagálsz, akkor jogosan üt meg a fiú. Erre te ki akarod forgatni a szavaim a rám vetített példádban. Hát ezt elbuktad. :)

Én azt mondtam, hogyha te ütsz olyasmiért, amiért nem jogos ütni, akkor a megütött személy jogosan üt vissza! Ez itt a lényeg te gyökér, csak nem tudod felfogni.

A másik két példádnak semmi közük a témához, azok csak a fejedből kifolyó képzeletbeli hülyeségeid. A valósághoz sincs közük. Te nem vagy normális, hogy ilyeneket írsz.

"Hiányoztál, amikor az észt osztogatták?"

Ez a tipikus paraszt sablonszöveg. Csak téged minősít, bár rád vetítve van igazságtartalma (főleg ezek után). :D

2011. szept. 11. 21:05
 47/122 anonim ***** válasza:
61%

De mint látjuk, a kérdésre nem tudtál válaszolni, ergo buktad.

Már megbocsáss, de ő azt hangoztatta, hogy ha egy fiú letapizza, akkor pofozza fel az illetőt. Azért van némi különbség. Tanulj meg olvasni.

2011. szept. 11. 21:10
 48/122 anonim ***** válasza:
72%

20:16

"azt nem bírom elviselni, mikor egy pasi azt hiszi, mindenre jogosult."

Te ennyire korlátolt vagy? Az előbb írtam, hogy a lányok azt hiszik, hogy nekik mindet lehet. Főleg a pár oldallal korábban említett társadalmi beidegződés miatt. Azt hiszed, hogy elfelejtem amit írok? Hiába akarod a szavaimat ismételve ugyanazt leírni amit én, csak megfordítva, mert megfordítva az a valósággal ellentétes lehet. (Ez esetben teljesen ellentétes a valósággal.)

"Mi az, hogy egy csaj kussban tűrje a taperolást?"

Ezt meg honnan képzelted ide te idegbeted? Gondolom a szellemi fogyatékosságod miatt nem vetted észre ezt a pár szót, amit újraidézek neked. Akkor a szádba rágom, hátha így felfogod:

'Amúgy csinálhattok akármit, de ha megütitek a fiút, és ezért a fiú visszaüt, akkor azt jogosan teszi!'

Ez a mondat azt jelenti, hogy bármilyen módszerrrel védekezhetsz, de ha támadsz (ütés), akkor a fiú jogosan védekezik (visszaütés).

2011. szept. 11. 21:11
 49/122 anonim ***** válasza:
77%

21:10

"Már megbocsáss, de ő azt hangoztatta, hogy ha egy fiú letapizza, akkor pofozza fel az illetőt. Azért van némi különbség. Tanulj meg olvasni."

Szégyen, hogy még mindig nem tudsz értelmezni egy szöveget. Ezzel csak magadat járatod le.

2011. szept. 11. 21:13
 50/122 anonim ***** válasza:
61%
Te meg nem bírsz válaszolni a kérdésre, ezek szerint te sem tudnál mit csinálni, mint, hogy ütsz. Egyébként kíváncsivá tettél: hány éves vagy?
2011. szept. 11. 21:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!