Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D
13:24
Abba a hibába estek ti lányok, hogy azt hiszitek, mivel ti lányok vagytok, ezért fiú nem üthet meg titeket. Ez egy barmok által kitalált társadalmi beidegződés, amit csak a barmok tartanak be. A lányok természetesen mindig visszaélnek ezzel, és innen jön a lányok nagy tévhite és a te nagy tévhited is: azt hiszik, hogy erősebbek a fiúknál. Akkor viszont csodálkoznak és sírnak, ha a fiú mégis visszaüt.
Ha a fiú mégis visszaüt az azért sokkolja a lányt, mert eltörli a tévhitét. Szembesíti azzal a ténnyel a lányt, hogy gyenge, és nem tehet meg akármit. Tehát nem minden fiúnál élhet vissza a lány azzal a társadalmi beidegződéssel, hogy "fiú nem üthet meg lányt".
13:25
Tanulj meg olvasni! :)
Én arról beszéltem, hogy te tévhitekben ész. Azt hiszed, hogy van esélyed egy fiú ellen, pedig a valóságban nincs. Azt a tényt példaként említettem, hogy ha engem megtámadnál, akkor én összevernélek.
Tudod, engem már ütöttek meg úgy, hogy a fejemet kapta, és ottmaradtam a földön, jól tudom milyen. Ezért szoktam edzeni is (fiúval). Persze felmérem mindig a helyzetet, és a nyagyobb darabokba nyilván nem kötök bele, ha olyan a helyzet, oda már segítséget hívok, ha szükséges.
De az akkor is undorító dolog, ha te meg kihasználva a lány gyengeségét, akármit megteszel. Pl. a fogdosást is. Nem gondolod, hogy undorító dolog? Így már akár meg is erőszakolhatnál, és fogjam be, mert én vagyok a gyengébb, ugye? Gondolkozz már egy kicsit ezen a dolgon!
Öööhm szóval, ha egy fiú odamegy és pofátlanul elkezd tapizni egy lányt, mire ő ezért megüti, akkor a fiúnak jogában áll visszaütni? Mi van?? Ilyen helyzetben a fiúnak kijárt a pofon.
Én erőszak ellenes vagyok, senki ne ütögessen senkit, de pláne ne egy fiú egy lányt, mivel többségben a fiúk erősebbek a lányoknál. Ha egy lány megpofoz egy fiút, mert tiszteletlen volt vele (tapizás), az nyilván nem egy 8 napon túl gyógyuló sérülés lesz..
13:46
Még mindig a baromságod folytatod? Senki nem írta, hogy én kihasználom a nők gyengeségét.
Ha olvasni nem tudsz, akkor minek okoskodsz? Te nem ismered az önvédelem szó fogalmát? Gondolom akkor fölöslegesen idézem újra az előbbi mondatom:
"ha engem megtámadnál, akkor én összevernélek."
Amúgy meg egy nő sohasem fog tudni közel annyi izmot sem felszedni, mint egy férfi. Ezt tény.
14:14
Csakhogy a tapizás nem egyenlő egy ütéssel! Gondolkozzál már te nagyokos! Te nem önvédelemről írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!