Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az iskolaban a lanyok hagyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D

Figyelt kérdés
Osztálytársakra gondolok itt főleg(:
2011. szept. 11. 12:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
56%

13:24

Abba a hibába estek ti lányok, hogy azt hiszitek, mivel ti lányok vagytok, ezért fiú nem üthet meg titeket. Ez egy barmok által kitalált társadalmi beidegződés, amit csak a barmok tartanak be. A lányok természetesen mindig visszaélnek ezzel, és innen jön a lányok nagy tévhite és a te nagy tévhited is: azt hiszik, hogy erősebbek a fiúknál. Akkor viszont csodálkoznak és sírnak, ha a fiú mégis visszaüt.

Ha a fiú mégis visszaüt az azért sokkolja a lányt, mert eltörli a tévhitét. Szembesíti azzal a ténnyel a lányt, hogy gyenge, és nem tehet meg akármit. Tehát nem minden fiúnál élhet vissza a lány azzal a társadalmi beidegződéssel, hogy "fiú nem üthet meg lányt".

2011. szept. 11. 13:43
 12/122 anonim ***** válasza:
59%

13:25

Tanulj meg olvasni! :)

Én arról beszéltem, hogy te tévhitekben ész. Azt hiszed, hogy van esélyed egy fiú ellen, pedig a valóságban nincs. Azt a tényt példaként említettem, hogy ha engem megtámadnál, akkor én összevernélek.

2011. szept. 11. 13:45
 13/122 anonim ***** válasza:
63%

Tudod, engem már ütöttek meg úgy, hogy a fejemet kapta, és ottmaradtam a földön, jól tudom milyen. Ezért szoktam edzeni is (fiúval). Persze felmérem mindig a helyzetet, és a nyagyobb darabokba nyilván nem kötök bele, ha olyan a helyzet, oda már segítséget hívok, ha szükséges.

De az akkor is undorító dolog, ha te meg kihasználva a lány gyengeségét, akármit megteszel. Pl. a fogdosást is. Nem gondolod, hogy undorító dolog? Így már akár meg is erőszakolhatnál, és fogjam be, mert én vagyok a gyengébb, ugye? Gondolkozz már egy kicsit ezen a dolgon!

2011. szept. 11. 13:46
 14/122 anonim ***** válasza:
45%
A vézna, nyávogók hülyegyerekek ellen esélyem azért mindig is lesz! Izomzatban is erősebb vagyok, mint egy átlag lány, és magasabb is vagyok.
2011. szept. 11. 13:48
 15/122 anonim ***** válasza:
66%

Öööhm szóval, ha egy fiú odamegy és pofátlanul elkezd tapizni egy lányt, mire ő ezért megüti, akkor a fiúnak jogában áll visszaütni? Mi van?? Ilyen helyzetben a fiúnak kijárt a pofon.

Én erőszak ellenes vagyok, senki ne ütögessen senkit, de pláne ne egy fiú egy lányt, mivel többségben a fiúk erősebbek a lányoknál. Ha egy lány megpofoz egy fiút, mert tiszteletlen volt vele (tapizás), az nyilván nem egy 8 napon túl gyógyuló sérülés lesz..

2011. szept. 11. 13:56
 16/122 A kérdező kommentje:
Jól össze offoltátok a kérdést,ám nálunk néha a csajok még élvezték is 5-8ban:D
2011. szept. 11. 14:06
 17/122 anonim ***** válasza:
77%

13:46

Még mindig a baromságod folytatod? Senki nem írta, hogy én kihasználom a nők gyengeségét.

Ha olvasni nem tudsz, akkor minek okoskodsz? Te nem ismered az önvédelem szó fogalmát? Gondolom akkor fölöslegesen idézem újra az előbbi mondatom:

"ha engem megtámadnál, akkor én összevernélek."

Amúgy meg egy nő sohasem fog tudni közel annyi izmot sem felszedni, mint egy férfi. Ezt tény.

2011. szept. 11. 14:11
 18/122 anonim ***** válasza:
36%
Én nem tudom, miért lett mostanában ekkora divat itt, GYK-n a lányok fizikális erejéről vitatkozni. Igen, tény, hogy egy csaj és egy srác közül az esetek 95%-ában a srác az erősebb, de ettől még nem kéne ennyire alábecsülni a lányokat. Hidd el, kedves 78%-os, nem egy hímnemű koppant már nagyot, mikor nekem jött.
2011. szept. 11. 14:13
 19/122 anonim ***** válasza:
63%
Én is pont az önvédelemre írtam, te nagyon okos! -.- Arról van szó, hogy letapizol, én veg visszaütök. Te meg kifordítottad arra, hogy én ütlek meg, te meg majd jól megversz, mert ezt meg mertem tenni, jogosan. Az egész kérdés nem arról szólt, hogy a pasi mellém áll, én meg jogtalanul csak megütöm. -.-
2011. szept. 11. 14:14
 20/122 anonim ***** válasza:
61%

14:14

Csakhogy a tapizás nem egyenlő egy ütéssel! Gondolkozzál már te nagyokos! Te nem önvédelemről írtál!

2011. szept. 11. 14:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!