Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az iskolaban a lanyok hagyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D

Figyelt kérdés
Osztálytársakra gondolok itt főleg(:
2011. szept. 11. 12:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:
83%
Nem hagynám, és utána szólnék a barátomnak :D
2011. szept. 11. 19:01
 32/122 anonim ***** válasza:
43%
Ezt nem találtam ki. Volt már ilyenre példa. Egy fiú ismerősöm mesélte, hogy régebben megverték fiatalabb lányok. És lám: állandóan lányokat ütött, ok nélkül.
2011. szept. 11. 19:04
 33/122 anonim ***** válasza:
49%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:57

Szóval. Tegyük fel, te letapizol engem. Én felpofozlak. Te visszapofozol. Én tökön rúglak. Te ezután pinán rúgsz és mellen ütsz. Értem.

Mellesleg hány éves vagy? Szerintem nem múltál még el 15, vagy ha mégis, gratulálok az érettségedhez! Szerintem menj inkább gyökérkezelésre.

2011. szept. 11. 19:08
 34/122 anonim ***** válasza:
56%

19:04

Én nem az a válaszoló vagyok, de épp most beismerted, hogy csak kitaláltad. Valószínű, hogy az előbbi történeted is kitaláció, ezt nem lehet tudni. Ettől függetlenül alaptalanul állítottál valamit a másik válaszolóról!

19:08

"Szerintem nem múltál még el 15"

Nincs valóságtartalma annak, amit írtál. Na ennyit rólad, ez is csak azt támasztja alá, hogy te csak találgatsz. (Ez arra utal, hogy a korábbi meséid is kitalációk.) Ezt nevezik öngólnak. :)

"Én felpofozlak."

Na itt a hiba te csíra! Ha támadással akarod megoldani a problémát, akkor te fogsz rosszul kijönni az ügyből. Gondolkozzál már ember! Bár úgy látszik te erre nem vagy képes, úgyhogy irány a kisegítő!

2011. szept. 11. 19:20
 35/122 anonim ***** válasza:
45%
Oké, fiúk! Tételezzük fel, hogy odamegy hozzátok egy kigyúrt csóka és minden előzmény nélkül rámarkol a farkatokra. Ti mit csinálnátok?
2011. szept. 11. 19:26
 36/122 anonim ***** válasza:
32%
Nem értitek, hogy annak a pofonnak/tökönrúgásnak az előzménye a pasi "támadása" egy engedély nélküli fogdosással? Hogy írjam le ennél érthetőbben???????????????????????????????
2011. szept. 11. 19:39
 37/122 anonim ***** válasza:
53%
Nem érted, hogy a támadás nem egyenlő a fogdosással? Hogy írjam le ennél érthetőbben?
2011. szept. 11. 19:44
 38/122 anonim ***** válasza:
36%
De értik, csak hímsoviniszta f*szok akik azt hiszik, hogy a nők direkt arra vannak kitalálva, hogy ők kényük-kedvük szerint fogdoshassák őket (vagy netán mást is csináljanak erőszakkal). Épp ezért tettem fel egy kérdést, hátha magukba néznek egy kicsit.
2011. szept. 11. 19:45
 39/122 anonim ***** válasza:
68%
De komolyan áruljátok el; mit tennétek, ha titeket taperolna valaki?
2011. szept. 11. 19:48
 40/122 anonim ***** válasza:
64%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:44

Teljesen igazad van. Hogy lehettem ilyen ostoba! Ezek szerint nekem SZÓ NÉLKÜL TŰRNÖM KELLENE, hogy a fiúk fogdossák a mellem és hogy lehúzzák rólam a pólót?

2011. szept. 11. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!