Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D
Nos.... Leírnám tömören mi van.
Az a kedves fiú, aki annyi szóval éltette a tapogatást és az önvédelmet, a modern, félresiklott generáció tipikus példája. Ha olvassa, javaslom neki, menjen a hétvégén minél több jelenkorízű szórakozóhelyre, s élje ki magát a többi, hozzá hasonló lányon...
Az ellentábor nekem szimpatikusabb. A régi, igaz értékrend. A (nem mindkét fél részéről élvezett) tapogatás legalább akkora modortalanság, mint a rossz hírnév keltése vagy ha leöntenek vörös festékkel egy kommunistát. Pofátlanság. Ha élvezi, s akarja, akkor nem. De illene a tett előtt tudni, hogy akarja-e! Ha vaktában próba-szerencse alapon indul neki valaki, az minősíthetetlenül viselkedik. Teljes joggal megérdemli a pofont.
Nem feltétlen támadás egy pofon. Ez óriási tévedés. Egy férfias pofon, amitől elreped az állkapcsod és a pofacsontod, az bizony támadás. De a nőknek elég, ha kibillentik a megzavarodott férfit a bódulatból. Nem akarják szétverni. Teljesen logikus lépés, egy modortalan, tolakodó, durva férfi ellen.
S aki úgy véli eltűrném, hogy engem idegenek tapogassanak, az is téved. Zavarna, s feszélyezne nagyon. Lehet, ha egyedülálló lennék örülnék kicsit neki... De akkor is félő lenne, hogy csak a testem vonzotta oda hozzám a tapogatót...
Zárásnak.. Pár nap és 20 leszek. Kicsit sem vagyok vaskalapos. A barátnőmmel nagyon jól megvagyunk. Imádom. Szeretem fogdosni a melleit masszírozni, a fenekébe markolni jó erősen vagy csak magamhoz ölelni/szorítani.
Élvezem.
Élvezi.
Tartogassuk hát a kezeinket az ilyen alkalmakra. Mikor mindenki élvezi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!