Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az iskolaban a lanyok hagyjak nektek h tapizzák? :D
16:28
"A poén csak az, hogy a 74%-os pont az műveli, ami ellen lázadozni próbál (tényként kezeli a véleményét és ötvenszer idefossa ugyanazt, mert újat mondani már nem tud)."
Megint az én szövegemet másolod, mert mást nem tudsz. Ez is a retardáltságod bizonyítéka. Ettől még nem változik meg az a tény, hogy te a saját véleményedet próbálod meg tényként beállítani. Semmit nem tudsz cáfolni azon, amit én írtam. Mégpedig azért, mert ami valós tény, azt nem is lehet cáfolni. :D
"Szerintem meg azért egyeznek meg az egymásnak címzett kijelentéseink, mert te magadból kiindulva próbálsz degradálni engem."
Belőled indultam ki, és a te válaszaid az én állításaimat támasztják alá. Magyarul tény, hogy gond van a fejeddel.
"Ha tudnál szöveget értelmezni, rájönnél, hogy nem a véleményemet (vagyis a valóságot :D) akartam alátámasztani, hanem azt, hogy kettőnk közül te vagy a funkcionálos analfabéta. Ezen két mondatoddal be is bízonyítottad a dolgot helyettem. (Igen, tudom, hogy a közelmúltban te is írtál rólam ilyesmit, de attól, hogy te küldted el először, még nem rám lesz igaz.) "
Nem a sorrend számít, hanem hogy ki írja. Ezek szerint az előbbi példát sem tudtad felfogni. Ez is a funkcionális analfabétaságodat bizonyítja.
"Persze. Elvégre nem te voltál az, akinek nem esett le, hogy nem az álláspontomban lévő ráció létezését próbáltam bizonygatni az előző kommentemmel. Röhejes, ahogy megpróbálsz másokra átragasztani egy rád illő jelzőt. Tudom, hogy nehéz nem magadból kiindulni, de egy állítólagos emberi lénytől azért többet várnék. "
Nem tehetek róla, hogy fáj neked az igazság. :D Az értelmes ember belátja, ha nincs igaza. Mivel neked nagyon fáj az igazság, ezért nem fogod elismerni, hanem a szavaimat fogod ismételni mint egy 5 éves. 19 éves létedre ez is egy marha nagy szégyen. Gratulálok. Megint lejárattad magad. :)
"A nő ilyenkor úgy érzi..."
Az egy dolog, hogy te mit érzel. Attól még a tények nem fognak változni. Attól még a pofozkodás az támadás, ami nem jogos. Ha a támadásra a férfi visszaüt, az jogos.
"Neked ilyenkor nem az erődet fitogtatva kéne visszaütnöd, hanem le kéne vonnod a következtetést, miszerint nem tehetsz meg bármit. "
Többször is leírtam, hogy a társadalmi beidegződés miatt a nők hiszik azt, hogy bármit megtehetnek. Ezért kell észhez téríteni. Ezt még mindig nem fogtad föl annak ellenére, hogy többször is leírtam. Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon debil vagy.
"(Amúgy meg nem tudom, mit pattogsz, elvégre az XX kromoszómájú egyedek gyengék, nem? Úgysem tudnak komolyabb sérülést okozni, ugye? Az első oldalon még ezt állítottad. Ezekszerint máris ugrott a megállapításod. Vagy esetleg azért pofozol vissza, mert megalázónak érzed a "támadást" (a te szavaiddal élve)? Akkor te miért művelsz szintén megalázó, lealacsonyító tevékenységeket? Ne mondj már ellent magadnak, könyörgöm.) "
Rád jellemző az, hogy megbuksz a saját ellentmondásaidban és az általam leírt, utána a te általad lemásolt szövegem átformálásába.
Igaz, hogy gyengék a nők, de ezzel az erővel - a te mentalitásod szerint - bárkit bármikor megüthetnek a nők ok nélkül? Ez a gondolkodásod a primitívséged egyik ékes bizonyítéka. :D
19:51
Örülj neki kislány! Végül is egyszer az életben neked is lehet örömöd. :D (Tisztára olyan vagy, mint egy 5 éves. :) )
19:53
Hát a magadfajta gondolkodásra képteleneket lehetetlen felvilágosítani. :)
19:56
Most álmodozol? Inkább menj, mert várnak a játékbabáid. :D
'Megint az én szövegemet másolod, mert mást nem tudsz.'
Te ilyet nem írtál.
'Ez is a retardáltságod bizonyítéka.'
Az IQ-teszteken elért 134-es pontom pedig a nemretardáltságomé.
'Ettől még nem változik meg az a tény, hogy te a saját véleményedet próbálod meg tényként beállítani.'
Szerintem ez minden egészséges emberről elmondható. Nyilván mindenki a saját véleményét tartja helyesnek. Te is.
'Semmit nem tudsz cáfolni azon, amit én írtam.'
Mintha te bármilyen észérvet felhoztál volna... ugyanazt csinálod, amit én, csak túl vak (hülye) vagy ahhoz, hogy ezt észrevedd és belásd.
'Mégpedig azért, mert ami valós tény, azt nem is lehet cáfolni. :D'
És itt is van a bizonyíték az előbbi állításomra.
'Belőled indultam ki...'
Én is ezt mondanám :D
'...a te válaszaid az én állításaimat támasztják alá.'
A tieid pedig az enyéimet. Ördögi kör.
'Nem a sorrend számít, hanem hogy ki írja.'
Na látod, ebben egyetértünk.
'Ezek szerint az előbbi példát sem tudtad felfogni.'
Az a példa a te magatartásodra is simán ráhúzható, vagy ahogy te fogalmaztál, minden szavad egy hatalmas öngól.
'Ez is a funkcionális analfabétaságodat bizonyítja.'
Nem attól lesz valaki funkcionális analfabéta, hogy nem ért veled egyet.
'Nem tehetek róla, hogy fáj neked az igazság. :D'
Szar meglátás. Neked fáj, hogy nincs igazad.
'Az értelmes ember belátja, ha nincs igaza.'
Ezekszerint te nem vagy értelmes ember (bár ezt eddig is tudtuk).
'Mivel neked nagyon fáj az igazság, ezért nem fogod elismerni, hanem a szavaimat fogod ismételni mint egy 5 éves. 19 éves létedre ez is egy marha nagy szégyen. Gratulálok. Megint lejárattad magad. :)'
Az előbb arra panaszkodtál, hogy nem tudom megcáfolni a firkálmányaidat. Ennek fejében megsúgnám neked, hogy ezzel a pár mondattal te sem cáfoltál egyetlen árva tőlem származó betűt sem.
'Az egy dolog, hogy te mit érzel. Attól még a tények nem fognak változni. Attól még a pofozkodás az támadás, ami nem jogos. Ha a támadásra a férfi visszaüt, az jogos.'
Ezzel a megnyilvánolásoddal tökéletes bizonyítványt mutattál fel a nulla szövegértelmezési készségedről. Gyakorlatilag csak annyit csináltál, hogy kiragadtál egy párszavas részletet a hosszas magyarázatomból és sikeresen kiforgattad azt, ahelyett, hogy a mondanivalóra koncentráltál volna. Gratulálok!
'Többször is leírtam, hogy a társadalmi beidegződés miatt a nők hiszik azt, hogy bármit megtehetnek.'
Én ezt nem is vitatom. Viszont ebben az esetben teljesen jogos a pofozkodás, harmadjára már nem fejteném ki, miért.
'Ezért kell észhez téríteni. Ezt még mindig nem fogtad föl annak ellenére, hogy többször is leírtam. Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon debil vagy.'
Mégegyszer hangsúlyozom: nem attól lesz valaki debil, hogy nem osztja a véleményedet.
'Rád jellemző az, hogy megbuksz a saját ellentmondásaidban...'
Hoppá! Ki is idéz a másik fél monológjából? Látod, most én is az orrod alá dörgölhetném, hogy mekkora gyps vagy, de én ennél intelligensebb vagyok.
'Igaz, hogy gyengék a nők, de ezzel az erővel - a te mentalitásod szerint - bárkit bármikor megüthetnek a nők ok nélkül?'
Épp ez a lényeg. NEM OK NÉLKÜL TESZIK. TE VAGY AZ, AKI NEM KÉPES FELFOGNI MINDEZT!
'Ez a gondolkodásod a primitívséged egyik ékes bizonyítéka.'
Nem is te lennél, ha degradáló kifejezés nélkülözésével is képes lettél volna lepötyögni soraidat.
'Örülj neki kislány! Végül is egyszer az életben neked is lehet örömöd. :D (Tisztára olyan vagy, mint egy 5 éves. :) )'
Részben gyerek vagyok, zavar?:D
'Most álmodozol? Inkább menj, mert várnak a játékbabáid. :D'
A játékmaci reálisabb feltételezés lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!