Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?
Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)
Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)
F/18
Őszintén, butaságnak tartom a vegetáriánus életmódot. Ha valaki azért nem eszik húst, mert nem szereti azt még aláírom, én se eszek olyat amit utálok. Ez nálam nem lenne kizáró ok, gyakran eszek húsmentes ételeket én is, csinálnék neki is.
Viszont aki azért nem eszik állatokat, mert jobb embernek érzi magát tőle, hogy nem öl állatot, fanatikusan szereti őket(jobban mint az embertársait) isteníti őket és mindenféle állatkínzásos videókat mutogat, hogy mi tehetünk róla, hogy szenvednek a jószágok, meg minek neveljük fel szeretetben ha levágjuk, na attól a falra mászok. Jön majd azzal, hogy kegyetlen, hálátlan gyilkos vagyok, azt nem viselném el. Az ilyen térítő, vegákat messziről kerülöm.
27N
Az emberszabásúak a mindenevőkhöz tartoznak te majom.
A csimpánzok elég gyakran fogasztanak húst, vadásznak.
78-as válaszoló! te olyan hülye vagy!
ugye tudod? :D
Volt párom vega volt. Nem volt vele probléma, de egyben igen. A zöldségeknek legalább 60%-át nem szerette. Ez kiakasztó volt. Nem tudtam neki mit főzni a krumplin és a rántott sajton kívül.
Plusz ezt nem Ő választotta, hanem ebben nőtt fel, mert édesanyja vega. Amivel nincs gond, de szerintem nem tett jót, hogy a most már 20 éves fiú életében egy falat húst nem evett. Meg volt a hátulütője. Néha bekattant. Valószínüleg egyes fehérjék és vitaminok csak a húsokban találhatók meg. És hát az szükséges lett volna a fejlődéséhez.
Szerintem, ha valaki a vegetarizmust választja bármelyik formáját vagy kombinációját, az legyen legalább 20 éves, hogy a szervezete teljesen kifejlődjön.
Vegán meg tényleg csak felnőtt korban legyen. korábban nem egészséges.
(Egy kis magyarázat. A vegetáriánus eszik állati származékot. Attól függ melyik fajtája. Míg a vegán csak növényeken él, semmi állati származékot nem vesz magához!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!