Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?

Figyelt kérdés

Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)

Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)

F/18

2011. aug. 24. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:42

24/L

2011. aug. 24. 20:48
 12/85 DrBadru ***** válasza:
55%
Én személy szerint nem szeretném, ha a barátom vega lenne. Bár én sem vagyok nagy disznó/marhahús evő, a soványabb húst szeretem, de szeretem, hogy a barátom nagyevő :) Még ha én nem is szeretem, de örülök, ha csinálhatok neki vmi jó kis zsíros kaját, vagy steak-et, mert tudom h ezt szereti,ahogy a férfiak többsége,és szerintem ez férfias tulajdonság!! ;) 22N
 13/85 anonim ***** válasza:
100%
Nekem határozottan imonálna :D
 14/85 anonim ***** válasza:
35L
2011. aug. 24. 20:49
 15/85 anonim ***** válasza:
49%

'Nem ér el egymagában semmit. Attól még ugyanúgy legyilkolják az állatokat és megeszik őket, csak aznap este te nem veszed meg a tesco-ban azt az adagot, hanem majd valaki más fogja.'

Épp ez az.

Amúgy ugyanazt gondolom, mint a vega lányokról; hülyék. Pont azért, amit az előttem szóló is írt. Az emberi szervezetnek szüksége van a húsra, így van kitalálva, így lett megalkotva. Tök fölösleges lázadozni a természet ellen.

16/85 anonim ***** válasza:
Ja, 20:46 vagyok: 23/L (Édesanyám védőnő, szóval ő tudja, milyen táplálék kell az emberi testnek.)
 17/85 anonim ***** válasza:
48%

"A tejet adó tehenet megölni felér egy ember megölésével"

Miért is? A tej sem lét szükséglet....

2011. aug. 24. 20:51
 18/85 A kérdező kommentje:
20:48: ilyen problémáim nincsenek :)
2011. aug. 24. 20:52
 19/85 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy tök zakkant vagy! Az ragadozók is megölik a táplálékukat! Vagy te láttál már oroszlánt tartósabb ideig legelni? XD
2011. aug. 24. 20:52
 20/85 anonim ***** válasza:
100%

ha a barátom vega lenne, akkor azt mondom: örülnék neki, mert én is az vagyok. de azt hiszem nem ettől függne az egész kapcsolat.

de ha nem az, akkor akármilyen érdeklődését örömmel venném.

viszont az abszolút toleráció az étkezésemmel kapcsolatban evidens lenne. vagy ha őmaga bárminemű hajlandóságot mutatna a vegetarianizmus irányába, az szintén örömmel töltene el.

L/17

2011. aug. 24. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!