Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú vegetáriánus?

Figyelt kérdés

Nem mintha attól tenném függővé az étrendemet, hogy a lányok mit gondolnak róla, csak kíváncsi vagyok. A fiúk megmondják a véleményüket az ilyesmiről(akár jó, akár rossz), és beszélgetni is lehet velük róla, de a lányok nem nagyon szólnak hozzá. Biztos vagyok benne, hogy nekik is megvan a magánvéleményük az ilyen dolgokról, csak valamiért szeretik magukban tartani. Azért kérdezem itt, mert a lányoknak tényleg nem lételeme az eféle beszédtéma, az meg mégiscsak fura lenne, ha rákérdeznék hogy mi a véleménye :)

Légyszi írjátok le, hogy hány évesek vagytok! Elsősorban lányok válaszát várom a fent leírtak miatt, de nem haragszom meg persze, ha fiú válaszol. (Kivéve ha valami kötekedés/bullshit)

F/18

2011. aug. 24. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 A kérdező kommentje:

20:52 én nem vagyok ragadozó. Ha valaki fog egy állatot, megöli és megeszi az egy dolog. Az átlag hűde egészséges-hű de férfias "vadászt", aki a tesco polcról leemeli a többnapos(hetes) döghúst, bocs de én nem tekintem ragadozónak. S mint mondtam, a magam részéről öltem már állatot, de megbántam és úgy gondolom, ha kevesebb erőszakkal is élhetünk(növények és tejtermék evése igenis kevesebb erőszakkal jár), akkor minek gyilkoljunk.

A védőnő nem táplálkozási tanácsadó, és csak a hivatalosan egészségesnek tartott diétáról tud szólni. Az a többszáz millió(milliárd) ember, aki az egész életét leélte vegetáriánusként, valószínűleg másik védőnővel konzultált :)

2011. aug. 24. 20:58
 22/85 anonim ***** válasza:
20:56, nem inkább tolerancia?
2011. aug. 24. 21:00
 23/85 anonim ***** válasza:

nem, 21:00.

de ha neked kedvesebb az a forma, akkor értsd úgy.

mellesleg ez mióta válasz a kérdésre?

2011. aug. 24. 21:07
 24/85 anonim ***** válasza:
77%
Ezeket az állatokat azért tartjuk, hogy tejet, tojást és húst adjanak! Nagyon régóta megy ez már így szépen rendben, a nélkül hogy felborulna bármi is. De most már értem, hogy miért nem beszélgetnek veled a csajok, mert nekünk nagyon nincsen hangulatunk ahhoz, hogy valakivel azon vitatkozzak, hogy miért ne egyek húst, mikor én szeretem!
2011. aug. 24. 21:10
 25/85 anonim ***** válasza:
47%
21:07, hát én ilyet még a büdös életben nem hallottam. Mellesleg már válaszoltam.
2011. aug. 24. 21:13
 26/85 anonim ***** válasza:
0%

rendben, válaszoltál.

akkor viszont közlöm: itt vége a dolognak.

tudod, ez már csak egy ilyen oldal.

persze kifejtheted a véleményedet a témáról.

ismétlem a témáról.

nem pedig arról, hogy neked milyen értesüléseid vannak bizonyos szavak újkeletű alakjairól.

ezt nem én találtam ki.

(értsd a szóra és az oldal felhasználási módjára egyaránt)

2011. aug. 24. 21:19
 27/85 anonim ***** válasza:
Bakker, én már itt le is zártam volna, ha nem te nem folytatod.:D
2011. aug. 24. 21:21
 28/85 anonim ***** válasza:
16%

pardon.

egyébként a "nem" szó ismétlése szándékos vagy mindössze a véletlen műve, ami arra enged kövezkeztetni, hogy:

te sem vagy tévedhetetlen.

valószínűleg az én szóhasználatom nyelvtanilag nem teljesen elfogadott. mintahogy oly sok szó még amit használunk. de semmiképpen sem olyan hiba amiért szólni kellene.

2011. aug. 24. 21:30
 29/85 A kérdező kommentje:

21:10:

Arról szerintem vitatkozhatnánk, hogy mi borul fel és mi nem, de amúgy a kérdés nem erről szól.

Amúgy én nem vetettem a lányok szemére, hogy nem akarnak velem ilyesmiről beszélni. Azért kérdeztem ezen az oldalon, mert feltételeztem, hogy csak olyan fog válaszolni, akinek van hozzá kedve :) Bocs, ha ezzel lerontottam a hangulatod...

"miért ne egyek húst, mikor én szeretem!"

Azért ezt remélem nem érvnek szántad :)

2011. aug. 24. 21:48
 30/85 anonim ***** válasza:

Na igen, azt tényleg elb*sztam. Fel sem tűnt.:D

Senki sem mondta, hogy tévedhetetlen vagyok, de ezer bocs, amiért jobban cseszi a szemem egy helytelen formában használt idegen szó, mint egy nem szándékos szóduplázás.

2011. aug. 24. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!